kora78 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 http://www.allegro.pl/item930834637_spojrz_w_te_oczy_i_sprobuj_pozostac_obojetnym.html Quote
Aimez_moi Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Kochaniutkie a moze trzeba machnac nowe allegro...:) Wiem, ze nieladnie zabrzmialo ale ja nie umiem..... Quote
kora78 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Nie zrozumiałam, co nieładnie zabrzmiało? Zmienić je jakoś? Tekst, czy coś? Prosze bardzo, można robić całkiem inne, ważne, by efekt miało odpowiedni :) Ja się nie gniewam Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Kochaniutka cos TY? Nie chodzilo mi o tresz czy forme bo ta jest super tylko o to, ze sie skonczylo. A nieladnie zabrzmialo to, ze nic wiecej oprocz pisania na dogo ja nie umiem zrobic... Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Przepraszam, ze zwalam to na WAS .... zrobienie allegro. Quote
kizimizi Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 a ten obserwator nic? kurcze no:( Ta babeczka misła sie odezwac czy tak czy nie i też cisza, ach:( Quote
mari23 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ja wydrukowałam parę plakatów, koleżanka - nauczycielka powiesiła w szkole... jedna dziewczynka bardzo płakała czytając jego historię, zabrała do domu, pokazać mamie... i nic..... w czwartek dałam do powieszenia nowy plakacik... Quote
kizimizi Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 dziekujemy. Na razie cisza niestety. A jak przychodzę dos chroniska to widzę go, siedzi biedny i sie patrzy na mnie tymi oczami ... :( Quote
kora78 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 no ten obserwator nic. pewnie jakaś pomyłka, albo troll. można nowe robić, czemu nie... allegro. a co z kasą? jeśli na wyróżnione. a może ciut odczekać parę dni, aż ta osoba, któej teraz nie było w szukających na allegro, aż zajrzy i wpadnie wprost na niego? cjoć z drugiej strony teraz sezon adopcyjny leci, to może szkoda czasu tracić Quote
Aimez_moi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Mozemy poczekac parę chwil.... Straszliwie ten psinek mi przypadł do serca...:):) Quote
kizimizi Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 nikt o barneya nie dzwonil, nei pytał. Ach ślicznotko:( Quote
kizimizi Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 dzis rano przezcytalam meila w jego sprawie. Ale dla PAni wielkim problemem jest to ze byc moze on na smyczy nie umie chodzic ....... no i koty ma. Takze raczej nic z tego. Przeglądałam jakieś strony adopcyjne i nawet na stronie hotelu w Obornikach SL. go widziałąm. Nie weim co jeszcze mozna zrobić, najlepiej dt. Quote
Aimez_moi Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 A jak myslisz udalo by sie nam zebrac deklaracje na hotelik? Quote
czerda Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Barneja zdjęcia wiszą u mnie w pracy dużo ludzi je ogląda , nie wiem dlaczego nie miałby chodzic na smyczy i bawić się z kotami ale musimy zbierać na hotelik Quote
kizimizi Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Wlaśnei BArney to dziwny przypadek. Taki ładny a z domem tak ciężko. Dlaczego? Mi sie wydaję, ze jeszcze powinnyśmy spróbować z ogłoszeniami zanim na hotel sie zdecydujemy. Bo są bardziej potrzebujące psy; stare, brzydkie, wycofana. Moze jeszcze próbujmy? Quote
Aimez_moi Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Kochane a jakby zarzucić ogłoszeniami całą sieć? Bardzo Was proszę rozejrzyjcie się jak to zrobić bo ja jestem w tym temacie całkowite beztalencie. Quote
Aimez_moi Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Kochane a jakby zarzucić ogłoszeniami całą sieć? Bardzo Was proszę rozejrzyjcie się jak to zrobić bo ja jestem w tym temacie całkowite beztalencie. Quote
Aimez_moi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wiesz co, widzialam taka cala liste ogloszen na roznych forach. Wiem, ze Anja2201 robi cos takiego, moze trzeba napisac do Niej i machnelaby dla naszego slodziaka. Quote
Aimez_moi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 A na bazarku jest mozliwosc wykupienia ogloszen. Spojrzyjcie bardzo prosze..... Quote
Recommended Posts