Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zrozumiałam, co nieładnie zabrzmiało? Zmienić je jakoś? Tekst, czy coś?
Prosze bardzo, można robić całkiem inne, ważne, by efekt miało odpowiedni :) Ja się nie gniewam

Posted

Kochaniutka cos TY?
Nie chodzilo mi o tresz czy forme bo ta jest super tylko o to, ze sie skonczylo.
A nieladnie zabrzmialo to, ze nic wiecej oprocz pisania na dogo ja nie umiem zrobic...

Posted

ja wydrukowałam parę plakatów, koleżanka - nauczycielka powiesiła w szkole... jedna dziewczynka bardzo płakała czytając jego historię, zabrała do domu, pokazać mamie...
i nic.....
w czwartek dałam do powieszenia nowy plakacik...

Posted

no ten obserwator nic. pewnie jakaś pomyłka, albo troll.

można nowe robić, czemu nie... allegro. a co z kasą? jeśli na wyróżnione. a może ciut odczekać parę dni, aż ta osoba, któej teraz nie było w szukających na allegro, aż zajrzy i wpadnie wprost na niego? cjoć z drugiej strony teraz sezon adopcyjny leci, to może szkoda czasu tracić

Posted

dzis rano przezcytalam meila w jego sprawie. Ale dla PAni wielkim problemem jest to ze byc moze on na smyczy nie umie chodzic ....... no i koty ma. Takze raczej nic z tego.

Przeglądałam jakieś strony adopcyjne i nawet na stronie hotelu w Obornikach SL. go widziałąm.
Nie weim co jeszcze mozna zrobić, najlepiej dt.

Posted

Barneja zdjęcia wiszą u mnie w pracy
dużo ludzi je ogląda , nie wiem dlaczego nie miałby chodzic na smyczy i bawić się z kotami
ale musimy zbierać na hotelik

Posted

Wlaśnei BArney to dziwny przypadek. Taki ładny a z domem tak ciężko. Dlaczego?

Mi sie wydaję, ze jeszcze powinnyśmy spróbować z ogłoszeniami zanim na hotel sie zdecydujemy. Bo są bardziej potrzebujące psy; stare, brzydkie, wycofana. Moze jeszcze próbujmy?