Aimez_moi Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Powolutku mogę sie zacieszać czy....... jeszcze za chwilkę? Quote
kizimizi Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Rotek zrobi wizyte u tej Pani.Pewnie umówią sie gdzies w okolicach piątku. Ale Pani już BArneyka widziała i poznała i jest zakochana więc wszystko wróży pomyślną przyszłość Barneyka. no i kot będzie musiał sie oswoić ;) Quote
Aimez_moi Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 O Boziuniu.........zakochala sie.....nareszcie.......:):) Quote
czerda Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 no, ten niesamowicie urokliwy brak ogonka i temperament pamiętam go i jego wzrok , jak pod moim domem był w trakcie podróży do hoteliku---lęk ... a teras-kochany urwis , żądny przygód Quote
mari23 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Aimez_moi']Powolutku mogę sie zacieszać czy....... jeszcze za chwilkę?[/QUOTE] lepiej za chwilkę.... jak ja za wcześnie się cieszę, to... potem płaczę.... Tropkowi zmieniłam już tytuł wątku na szczęśliwy, a dzisiaj.... ech..... Quote
kizimizi Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 czekamy na info od Rotka kiedy pójdzie an spotkanie z Panią. no ale fajnie, ze Pani już psa zna :) Quote
kizimizi Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 kora78 napisał(a):teraz tylko trzeba poznać panią :) no dobrze powiedziane. Ale Rotkowa zna sie na rzeczy ;) Quote
Aimez_moi Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No dobrze..... czekam, czekam sobie....... Spokojnie sobie czekam...... a na wszelki wypadek juz sobie szampana obejrze .... na polce w sklepie..... Tak ..... na spokojnie..... Quote
kizimizi Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 A to relacja Rotka z dzisiejszej wizyty: domek wspaniały, nawet nie zastanawiajcie się! na wszystkie pytania odpowiedziała niemalże wzorcowo, ma sporą wiedzę na temat psów. ta kontrola to chyba tylko formalność w domu jest kotka, wyciągnięta ze schroniska ponoć w strasznym stanie teraz nie wygląda tak jakby cokolwiek jej dolegało. nie boi się psów to duża zaleta, ale ponoć barney jest zainteresowany kotami. To jedyna obawa jaka mam ale kobieta wygląda na osobę która mimo wszystko będzie pracować z psem, nie boi się gdyby pewne zachowania okazały się inne niż preferowane. Zadzwonie w takim razie jutro do pani i powiem, że jesteśmy jak najbardziej za adopcją ale ktoś musi dopilnować w hotelu żeby z tą Panią umowę podpisać. Quote
czerda Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 huraaaa!!! umowa oczywiście będzie podpisana, tak mi zależało na Barneju , długo miałam jego zdjęcie taki plakacik w pracy , a potem ....dalej był w schronie i coś mnie tknęło żeby go natychmiast zabrać, pamiętacie? i jeszcze Arni jechał po niego - a dzień wcześniej przecież jechał Asti do Obornik... i Barnej tak się zmienił , kochany bezogonek cudny , musimy teraz szybkoszukać domu dla Astiego!!! Quote
kizimizi Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 oj tak. Wszystkim domki szybciutko. Niestety Astul czeka na ogłoszenia wciaż a dopóki ich nei ma mało osób wie o jego istnieniu. czerda rozmawiam jutro z Pania o tym keidy jedzie po barneya a Ciebie proszę obyś dopilnowała by między tą PAnią a Tobą,waszą fundacją, P.Stefanem albo mną no kimkolwiek z nas została zawarta umowa. Quote
Aimez_moi Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Acha.....:):) czyli ten szampan, ktory sobie obejrzalam w sklepie jest juz moj.........:):) No Kochane.... moge go juz kupic....moge? Quote
Aimez_moi Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Aleja sama.....dam rade...:):) Aby tylko Barney mial domek.....:) Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Dzis znow w sklepie czailam sie na ta flaszke..... Sa jakies wiadomosci? Quote
czerda Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 piszę szybko a szczegóły potem---Barnej od wczoraj w nowym domu!!! Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 O Boziu Moj Ty DFrogi.... ja tez bardzo szybko....pedze do sklepu....:):):) Quote
czerda Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 kizimizi -ty masz kontakt z` dziewczyną która wzięłą Barneja , proszę wypytaj jak i co , jak jest , jaki jest i-wiesz -o wszystko Quote
kora78 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 od wczoraj? to czemu dopiero dziś piszecie? jupi!!!!!!!!!!!!!!!! cieszymy sie!!!! Quote
kizimizi Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 dziewczyny tak mam kontakt. Wieczorem mam nadzieje napisze co i jak :) Quote
Aimez_moi Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dobrze, ze dzis napiszecie..... bo wczoraj to literek niestety nie zobaczylabym....:) szampan super.... super ... ale butelka na glowe to troche za duzo....... Quote
kizimizi Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 jeszcze mi nie odpowiedziała na meila. Ale jak napisze jak sie zaaklimatyzowali to zaraz dam wam znać :) Quote
Recommended Posts