czerda Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Barnej jest przepiekny , naprawdę cudny! wesoły , przyjacielski , lubi wszystkie zwierzaki , pełen energii -taki kochany i do zabawy i przytulenia koniecznie ogłoszenia zamówię jutro Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Niestety ale pAn z tamtych ogłoszen sie już nei odezwał. A ten od was CZerda? Quote
Aimez_moi Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Widzicie...... wystarczy odrobina radosci i pies szczesliwy jak nigdy......:):) To naprawde cudenko...:) Quote
kizimizi Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Może jak bedziemy wątek częściej podnosić to sie domek znajdzie? Quote
Aimez_moi Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ja juz sama nie wiem.... Barney taki cudny jest...... Quote
czerda Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 moi sąsiedzi jadą ze mną w sobotę do Stefa adoptować psa-może Barnej?on najbardziej podoba się ze zdjęć Quote
Aimez_moi Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 O Boziuniu no to teraz to juz nerwy mnie pogrzebia......... Quote
czerda Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 mnie raczej szlak trafi -bo nie dzisiaj a w poniedziałek chcą jechać.... Quote
Aimez_moi Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Kochane to jest nas juz dwie....... Ja to pewnie glupia jestem ale jak Barney byl w schronisku to snily mi sie jego oczka..... takie smutne...... Poniedzialek.... kurde to za dni. Quote
czerda Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 nie martw sie on nie jest smutny -czuje się tam świetnie , a teraz cały dzień z psiakami jest tam chłopak -studjuje biologię i kocha zwierzęta --więc psiaki cały czas z kimś Quote
Aimez_moi Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Slyszalam o tym cudownym miejscu....:) Widzialam tez jego nowe zdjecia i ....to swietny piesek.....:) A wyglada tak teraz dzieki WAM! Quote
kizimizi Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Podnosimy barneyka. Kurcze chyba trzeba pomyslec o ogloszeniach dla neigo z nowymi fotami i z nowym opisem bo ztamtych zaden odzew a pies juz czeka na dom. Chyba znow jakies bazarki z ogloszeniami sa, jak myslicie? Quote
czerda Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 moi sąsiedzi siedzą cicho ... trzeba robić ogłoszenia -nie bardzo mam czas bo zajmuje sie Dobrocinem Quote
Aimez_moi Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Chyba sa takie opcje do zamowienia na bazarku..... Sprawdzcie prosze Kochaniutkie bo cudo musi do domku....:):) Quote
kora78 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 tak, trzeba z nowymi fotami. bo były ogłoszenia tylko na fotki schroniskowe? Quote
kizimizi Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 tylko na schroniskowe bo tekst poszedł jak on był w schronie jeszcze a zanim te ogloszenia zuzia zrobila to pies juz do Obornikow pojechał Quote
czerda Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 z zamawianie ogłoszeń na bazarkach jest ciżko , ja już tyle razy zamawiam , to ciągle ...czekam a potem ...czekam trzeba nowe ogłoszenia , zdjęcia mam moge komuś wysłać przyszedł teraz kolega , mówi , że narazie sie zastanawiają , coś ojciec niebardzo chce psa...i takie tam , mam ich narazie gdzięś Quote
Aimez_moi Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Nic na sile...... barney musi byc chciany i kochany..... czerda nie martw sie....:):) Quote
czerda Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 może ktoś wie gdzie można zamówić ogłoszenia , chętnie skorzystam , może na haskopodobne go wrzucić ? jest taki piękny! Quote
kizimizi Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 dziewczyny mam dobre wiesci :) Ucialam sobie dzis pogawędkę z Pani zainteresowana jego adopcja. Jest tylko 1 warunek; na czas pracy miałby zostawac w mieszkaniu z kotem takze musi go tolerować.Pani pracuje 8 godz. Kot a raczej kotka jest już starsza i po sterylce. Rozmawiałąm już (zdaje sie z Arnim) i powiedział ze jutro bedzie eksperyment na kota ;) Zasugerował ze peis ma wyrazne adhd wiec bedzie potrzebował ruchu. O to sie akurat nie martwimy bo Pani chce nauczyc psa -nie jestem pewna jak to sie nazywa- biegania z psem, canis walking czy jakoś tak. I jeszcze jeden plus to taki że gdyby nie wyszło to Pani ejst z Swidnicy czyli całkiem blisko Obprnikó wiec zawsze warto spróbować. No ale nei zapeszajmy ... Quote
kora78 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 wowwwwwwwwwwwwwww super!!!!! tylko niech testują jak trzeba, a nie że kota trzymanego w ręku pod nos psu wsadzą na 3 sekundy super z miejscowością :D to działamy!! Barniśku spisz się z tym kotem jutro!! Quote
kizimizi Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 hehe Arni sprawdzi jak trzeba nie boj sie. Musi wejsc z nim do jakiegos pomieszczenia domowego bo klatka czy ogrod to nei to samo. Ponoc sa nawet koty "na ochotnika" na takei zapoznania ;) Quote
Recommended Posts