Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Barnej jest przepiekny , naprawdę cudny!
wesoły , przyjacielski , lubi wszystkie zwierzaki , pełen energii -taki kochany i do zabawy i przytulenia
koniecznie ogłoszenia
zamówię jutro

Posted

Kochane to jest nas juz dwie.......
Ja to pewnie glupia jestem ale jak Barney byl w schronisku to snily mi sie jego oczka..... takie smutne......
Poniedzialek.... kurde to za dni.

Posted

nie martw sie on nie jest smutny -czuje się tam świetnie , a teraz cały dzień z psiakami jest tam chłopak -studjuje biologię i kocha zwierzęta --więc psiaki cały czas z kimś

Posted

Podnosimy barneyka.

Kurcze chyba trzeba pomyslec o ogloszeniach dla neigo z nowymi fotami i z nowym opisem bo ztamtych zaden odzew a pies juz czeka na dom. Chyba znow jakies bazarki z ogloszeniami sa, jak myslicie?

Posted

z zamawianie ogłoszeń na bazarkach jest ciżko , ja już tyle razy zamawiam , to ciągle ...czekam a potem ...czekam
trzeba nowe ogłoszenia , zdjęcia mam moge komuś wysłać
przyszedł teraz kolega , mówi , że narazie sie zastanawiają , coś ojciec niebardzo chce psa...i takie tam , mam ich narazie gdzięś

Posted

dziewczyny mam dobre wiesci :)

Ucialam sobie dzis pogawędkę z Pani zainteresowana jego adopcja. Jest tylko 1 warunek; na czas pracy miałby zostawac w mieszkaniu z kotem takze musi go tolerować.Pani pracuje 8 godz. Kot a raczej kotka jest już starsza i po sterylce.

Rozmawiałąm już (zdaje sie z Arnim) i powiedział ze jutro bedzie eksperyment na kota ;) Zasugerował ze peis ma wyrazne adhd wiec bedzie potrzebował ruchu. O to sie akurat nie martwimy bo Pani chce nauczyc psa -nie jestem pewna jak to sie nazywa- biegania z psem, canis walking czy jakoś tak.
I jeszcze jeden plus to taki że gdyby nie wyszło to Pani ejst z Swidnicy czyli całkiem blisko Obprnikó wiec zawsze warto spróbować.

No ale nei zapeszajmy ...

Posted

wowwwwwwwwwwwwwww super!!!!!
tylko niech testują jak trzeba, a nie że kota trzymanego w ręku pod nos psu wsadzą na 3 sekundy

super z miejscowością :D
to działamy!!

Barniśku spisz się z tym kotem jutro!!

Posted

hehe Arni sprawdzi jak trzeba nie boj sie. Musi wejsc z nim do jakiegos pomieszczenia domowego bo klatka czy ogrod to nei to samo.
Ponoc sa nawet koty "na ochotnika" na takei zapoznania ;)