Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on miał kupione za 5 zł niedawno, po 50gr za sztukę, więc miał 10 ogłoszeń. Jest parę stron wcześniej. Ja te 2 spacjelnie nie dublowałąm z tymi wykupionymi.

Posted

dzieki dzieki!!!
tamte ogłoszenia był już tydzień, czy dwa tyg temu. niech więc wskoczy na pierwszą :)
i może tekst jest za długi jakiś, skoro nikogo nie ruszył? można go poprawić, przerobić całkiem, dla mnie spoko

Posted

CZerda ty możesz po reklamować innego psiaka, skoro Barney bedzie miał cały pakiet.
Kliknij na mój banerek np. z psem z "chorym oczkiem" albo "schroniskowe slicznoty" -tam jest co reklamować!
Większość z psów ma tylko gumtree i ewentualnie allegro.

Posted

na ale gratce na tytułspójrz w te oczy i spróbuj pozostac obojętnym, bardzo mało wejść jest
może tytuł inny?
jak Mop ma w tytule- ma mało czasu- jest więcej obejrzeń

zmienię tytuł i porównam, czy się wejścia nagle zwiększył w tym samym czasie, ok?

tylko jak... coś tkliwego, ale z opisem psa
młody, stęskniony, wykastrowany, czy kiedyś się wreszcie doczeka domu?

Posted

Siedzi Barneyek sutno przy kraci. Chwile postalam przy nim, on mnie juz chyba poznaje. MA w boksie takie dzikuski co pierwsze do kraty biegną i sie pchaja do glaskanie i szczekania. A on nie. siedzial i patrzyla na to wszystko -jakby z boku.

DZis napisze wiec o ogloszenai dla niego. A przelew jzu poszedl?