Aimez_moi Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Kolej na Barneya.....:):) Twoje slowa....niech sie sprawdza....:):) Quote
czerda Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 dopiero dzisiaj zobaczyłam , że on nie ma ogonka ale jest wesoły , szalony , radosny i żywiołowy, lubi wszystkie psy! wczoraj były dwie laski z dość kawałek dalej-spodobał sie z ogłoszenia -poszły z nim nawet na spacer , bo chcą psiaka do biegania z nimi , myśle , że on do tego jest pierwszy spodobał im sie i czekamy na odpowiedż Quote
kizimizi Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 hmmm moze sie cos ruszy dla Barneyka. szkoda zeby taka zywiolowa psinka czekala i meijsce innym potrzebnym psiakom zabierala. Tylko najpierw dziewczyny do sprawdzenia i umowa. Quote
Aimez_moi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Wlasnie tak.... swieta prawda..... Barney musi se juz pojsc do domku.....:):) Quote
Aimez_moi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Kochany rozrabiako.........chodz pobiegac....... Quote
czerda Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 jak to będzie miło przeczytać za tydzień-Barnej ma swój nowy dom w Oleśnicy!!! dziewczyny chcą Barneja ! przyjadą po niego w weekend! Quote
kizimizi Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Poczekajmy z tym entuzjazmem. Po pierwsze -kto to jest "dziewczyny" ??? CZerda a czy te dziewczyny ktoś sprawdził już? Co to wogóle za "dziewczyny"? Studentki, pracują, razem mieszkają?to dom, blok ? No bo pamiętam, ze przyjechały go osobiście zobaczyc no ale to do nich trzeba sie wybrać, porozmawiać, no i umowa. Quote
czerda Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 oczywiście-skoro sie po wizycie u Barneja zdecydowały , to teraz wizyta, jest ktoś ze Świdnicy? lub okolic, to podam namiary , dziewczyna jest chętna , ona uprazwia sport z psem siostry a teraz będzie z Barnejem , jazda na rowerze , myśle , że on będzie z tego szczęśliwy Quote
kizimizi Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Oleśnica nie jest koło Świdnicy. podaj mi na pm namiary a ja poszukam kogoś na wizytę. A mozesz cos wiecej powiedzieć o tej osobie? Ile ma lat, czym sie zajmuje, mieszka sama? Quote
czerda Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 nie Oleśnica-Świdnica o szczegóły zapytaj Arniego , ja rozmawiałam tel., ale bardzo dobre wrażenie , miła młoda osoba , pracuje i uprawia sport , zgadza się na wizytę po i przedadopcyjną , myślę że wsztstko będzie dobrze tak więć dziewczyny ze Świdnicy , czekamy , a może znasz kizimizi Quote
kizimizi Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 wcześniej pisałaś ze Oleśnica. Ze Świdnicy jest na pewno Rotek. A kto am do nich namiary, Ty czy Arni? To daj mi nr komórkowy na pm to sie jakoś zgadam. A z tego co mówisz to brzmi to dokładnie jak ta Pani, która kiedyś dzwoniła sie zapytać o niego. Ona właśnie chciała psa do camis walkingu, czy jogingu czy jak to sie tam zwie, ale nie byłą pewna bo ma w domu kota. Bałą sie. Ona dostała nr do hotelu i wiem, ze z kimś rozmawiała tylko że miała poźniej do mnie oddzwonić no i już nie zadzwoniła. Jak rozmawiałąm w tym tyg. z Arnim to nic nie mówił ze była. Byłam więc pewna ze zrezygnowała Quote
czerda Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 nie wiem czy to ona -o kocie nie mó∑iła < to nie byłby problem bo widziałam że Barnej jest normalny do kotów> wiem tylko , że jej siostra ma dobka już wysyłam nr , Quote
kizimizi Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 ok już wszystko wiem. To ta sama Pani. Juz z nia rozmawiałam, załatwię to. Quote
czerda Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 na pewno będzie dobrze , ja mogę już troszeczkę się cieszyć??? Quote
kora78 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ja sie juz ciesze :) w świdnicy sporo ciotek jest :) a fiosretinblock i giselle?? Quote
czerda Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 dzierżoniów i Bielawa , ale to blisko, napiszę do nich Quote
kizimizi Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='kora78']ja sie juz ciesze :) w świdnicy sporo ciotek jest :) a fiosretinblock i giselle??[/QUOTE] Fiorsteinka jest z Bielawy a Giselka z Dzierżoniowa. Ze Świdnicy Adka i rotek_ Quote
Recommended Posts