Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dopiero dzisiaj zobaczyłam , że on nie ma ogonka
ale jest wesoły , szalony , radosny i żywiołowy, lubi wszystkie psy!
wczoraj były dwie laski z dość kawałek dalej-spodobał sie z ogłoszenia -poszły z nim nawet na spacer , bo chcą psiaka do biegania z nimi , myśle , że on do tego jest pierwszy
spodobał im sie i czekamy na odpowiedż

Posted

hmmm moze sie cos ruszy dla Barneyka. szkoda zeby taka zywiolowa psinka czekala i meijsce innym potrzebnym psiakom zabierala.
Tylko najpierw dziewczyny do sprawdzenia i umowa.

Posted

Poczekajmy z tym entuzjazmem.
Po pierwsze -kto to jest "dziewczyny" ???

CZerda a czy te dziewczyny ktoś sprawdził już? Co to wogóle za "dziewczyny"? Studentki, pracują, razem mieszkają?to dom, blok ?
No bo pamiętam, ze przyjechały go osobiście zobaczyc no ale to do nich trzeba sie wybrać, porozmawiać, no i umowa.

Posted

oczywiście-skoro sie po wizycie u Barneja zdecydowały , to teraz wizyta, jest ktoś ze Świdnicy? lub okolic, to podam namiary , dziewczyna jest chętna , ona uprazwia sport z psem siostry a teraz będzie z Barnejem , jazda na rowerze , myśle , że on będzie z tego szczęśliwy

Posted

Oleśnica nie jest koło Świdnicy. podaj mi na pm namiary a ja poszukam kogoś na wizytę.

A mozesz cos wiecej powiedzieć o tej osobie? Ile ma lat, czym sie zajmuje, mieszka sama?

Posted

nie Oleśnica-Świdnica
o szczegóły zapytaj Arniego , ja rozmawiałam tel., ale bardzo dobre wrażenie , miła młoda osoba , pracuje i uprawia sport , zgadza się na wizytę po i przedadopcyjną , myślę że wsztstko będzie dobrze
tak więć dziewczyny ze Świdnicy , czekamy , a może znasz kizimizi

Posted

wcześniej pisałaś ze Oleśnica.
Ze Świdnicy jest na pewno Rotek. A kto am do nich namiary, Ty czy Arni? To daj mi nr komórkowy na pm to sie jakoś zgadam.

A z tego co mówisz to brzmi to dokładnie jak ta Pani, która kiedyś dzwoniła sie zapytać o niego. Ona właśnie chciała psa do camis walkingu, czy jogingu czy jak to sie tam zwie, ale nie byłą pewna bo ma w domu kota. Bałą sie.

Ona dostała nr do hotelu i wiem, ze z kimś rozmawiała tylko że miała poźniej do mnie oddzwonić no i już nie zadzwoniła. Jak rozmawiałąm w tym tyg. z Arnim to nic nie mówił ze była. Byłam więc pewna ze zrezygnowała

Posted

nie wiem czy to ona -o kocie nie mó∑iła < to nie byłby problem bo widziałam że Barnej jest normalny do kotów> wiem tylko , że jej siostra ma dobka
już wysyłam nr ,

Posted

[quote name='kora78']ja sie juz ciesze :)
w świdnicy sporo ciotek jest :)
a fiosretinblock i giselle??[/QUOTE]

Fiorsteinka jest z Bielawy a Giselka z Dzierżoniowa.
Ze Świdnicy Adka i rotek_