AMIŚKA Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Marcelinko tak bardzo cieszę się za każdym razem jak widzę twoje nowe zdjęcia-jesteś balsamem na złe dni i wiarą w dobroć ludzi. Quote
Bea1 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Marcelince chyba się rodzinka powiększy:evil_lol:..Lusia jej Pańcia jest śmiertelnie zakochana w jamniczkach a, że ma ogromne serce..:cool1:..poczekamy..zobaczymy:loveu: Quote
oczko Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Bea1 napisał(a):Marcelince chyba się rodzinka powiększy:evil_lol:..Lusia jej Pańcia jest śmiertelnie zakochana w jamniczkach a, że ma ogromne serce..:cool1:..poczekamy..zobaczymy:loveu: To pozostaje tylko czekać na zdjęcia Marcelinki i Fango- wspólne:p Quote
Bea1 Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Marcelinka, Fango i :evil_lol: .. Lusiu jesteś wspaniała:Rose: :iloveyou: Quote
Bea1 Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Zdecydowałyśmy z Lusią, że Fango pojedzie do cudownego domu w Warszawie;) do Pani Małgosi:loveu: Marcelinka ma teraz do tulenia braciszka Fero;)..opisałam wszystko w wątku Fero.. Tutaj też poproszę o wstawienie zdjęć Marcelinki z jej nowym braciszkiem Fero:loveu: Quote
Bea1 Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 tutaj są najnowsze zdjęcia;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23433&page=14 Quote
Bea1 Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Jednak Lusia adoptuje Fango:evil_lol: niesamowita dziewczyna;-) dzisiaj jest taka szczęśliwa i w sobotę jadą/TZ/ po jamniorka:loveu:.. będzie miał wesoło szorściak i mam nadzieję, że Marcelinka i Fero też zaakceptują maluszka:mad: Quote
Bea1 Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 mam nowe zdjęcia całej trójcy;-) i liścik od Lusi;-)śliczny, ciepły jak sama Ona:cool1: Maly zostaje z nami do srody:smile:. Ferunio juz czasem sika jak facet, z podniesiona noga! I czule nas podgryza! A Mysiora dzisiaj bawila sie z Fango w warczenie- gryzienie! Tylko Fero slabo to znosi, gdybym go nie miala pod reka, chyba by interweniowal i zepsul zabawe jamniczemu zestawowi. Wczesniej widzialam go w podobnej sytuacji jak idzie w ich kierunku gapiac sie spode lba:smile:. Pewnie wlasnie cos takiego slyszala dzis sasiadka przed poludniem, ups:smile:. Maly bez uszkodzen i raczej wyluzowany w ramach uzupelnienia. Wlasnie sie spostrzeglam, ze nie mamy zdjecia z trzema psami. Usciski. Lusia i następna wiadomość od Lusi, biedna bardzo cierpi bo pokochała jamniorka ale rozsądek bierze górę:loveu: i rozumie, że oddanie jamniorka w super ręce to najlepsze rozwiązanie skoro Mysia/ Marcelinka/ i Fero to towarzystwo wzajemnej adoracji ścigające malucha:placz: ojej, jak ten maly sie przytula! Probuje z niego wyciagnac odpowiedz na pytanie, czy woli ciasne sanatorium z dwoma geriatrykami, ktore udzielaja mu ciagle reprymend, i ze mna, czy dom z ogrodem i bardzo fajnym starszym panem, gdzie bedzie mogl kopac. Odgrazam sie, ze nikt mi nie rozkaze go oddac, ze niby dlaczego mialabym go oddac, skoro zostal przywieziony dla mnie i sie przytula, ale odpowiedz na to pytanie do malego, mimo ze maly nie chce odpowiedziec, jest jakas niepokojaca... ojej!... kto wstawi zdjęcia?:smile:bardzo proszę Quote
Bea1 Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Oto najnowsze fotki ;) http://img210.imageshack.us/my.php?image=10006194jr.jpg http://img216.imageshack.us/my.php?image=10006306kf.jpg http://img213.imageshack.us/my.php?image=10006503ku.jpg http://img418.imageshack.us/my.php?image=10007035kp.jpg :multi: Quote
eurydyka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 ale jamnicze szalenstwa skoro juz w trawach to pamietajcie mowic ludziom o preparatach przeciw kleszczom, te male swinstwa juz sie czepiaja psiakow, myslalam ze zima je troche wykonczy ale to wredna mala zaraza niebezpieczna dla naszych pupili Quote
Bea1 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 i tutaj też napiszę bo Fero i Marcelinka to teraz rodzinka:loveu:ale ze mnie poetka:crazyeye:, są nowe śliczne fotki, poproszę Cioteczki o wstawienie:oops: Quote
Bea1 Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 nie chcecie nowych zdjęć? :mad::evil_lol: Quote
oczko Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Bea1 napisał(a):nie chcecie nowych zdjęć? :mad::evil_lol: oczywiście, że chcemy:cool3: Quote
oczko Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 TADAM! najświeższe- dzisiejsze:lol: Słodziaki:loveu: Quote
Bea1 Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 a możesz wstawic tez w wątku Fero?;):loveu:proszę Quote
eurydyka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 ciekawe co mowia sasiedzi na takie szybkie zapsienie:) Quote
Bea1 Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Lusia ich rozbraja swoim ciepłem;) to Aniołek:loveu: a kto miałby żal do Anioła?:evil_lol: Quote
eurydyka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 nie watpie:))) najbardziej mi sie podoba czarnulek szczota:) Quote
Lusia_ Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Jutro minie pół roku odkąd Mysia jest z nami :-) Mysia jest nadzwyczajna. Czasem psiunio pluszowy, czasem kosmitka. Dostaje stale kilka rodzajów lekarstw, które mają pomóc jej łapom nosić jamniczy temperament. Świetnie sobie radzi ciotka. Quote
Bea1 Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Mysia jest przecudna a Fero uroczy przystojniak..:loveu::loveu::loveu:Chyba czas odwiedzić również Marcelka i Panią Jolę:cool1: Quote
MonikaP Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Jak dobrze...jak pięknie... wspaniale jest oglądać takie zdjęcia i czytać takie słowa. Tak bym chciała, żeby wszystkie staruszki schroniskowe miały podobne domy... Quote
Lusia_ Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Dziękuję Kobitki za Królową Mysiorę, Mysiunię moją. Bea, stokrotne dzięki! (Mysia niby wysypia się z panem na kanapie, ale łypie jak tylko zaszeleści worek, z którego coś sobie wyskubuję dobrego do jedzenia :-)) Quote
Recommended Posts