Jump to content
Dogomania

LALKA katowana sunia, nieziemsko przerażona ...... MA DOM :) :) :)

Recommended Posts

Posted

lolka napisał(a):
proszę o modły aby Lalunia zamieszkała w luxemburgu a te pieniążki poszły na inną wybraną przez Was bidę

Muszą byc bardzo żarliwe te nasze modły, bo to byłoby najlepsze rozwiązanie ... ;)

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maevel napisał(a):
Muszą byc bardzo żarliwe te nasze modły, bo to byłoby najlepsze rozwiązanie ... ;)

niom:) w pełni sie zgadzam, jeszcze jakby Majkę chcieli w gratisie, albo mieli kogoś dla niej, bo jej dom też by się przydał, zasadniczo to od Lalki tylko oko ja różni, bo też była bita

Posted

magda z. napisał(a):
niom:) w pełni sie zgadzam, jeszcze jakby Majkę chcieli w gratisie, albo mieli kogoś dla niej, bo jej dom też by się przydał, zasadniczo to od Lalki tylko oko ja różni, bo też była bita

ja już nieśmiało wspomniałam o Majce, nawet ich wspolne zdjęcia posłałam......prosząc aby mieli ją na uwadze gdyby ktoś zechciał klona Lalki
ale nie ma co.....jak się odezwą, przyjadą , pokochają i zabiorą to dopiero będzie radość....póki co wyczekiwanie

Posted

lolka napisał(a):
ja już nieśmiało wspomniałam o Majce, nawet ich wspolne zdjęcia posłałam......prosząc aby mieli ją na uwadze gdyby ktoś zechciał klona Lalki
ale nie ma co.....jak się odezwą, przyjadą , pokochają i zabiorą to dopiero będzie radość....póki co wyczekiwanie

zgadzam się całkowicie, na razie o nich nie myslę, bo jak zaczynam się nad czymś skupiać, to jak po grudzie i kiszka ostatecznie.

Posted

Dzięki już dostałam - zaraz robię przelew - Lalunia trzymaj się mała !!! :):):)

Na konto Lalki wpłynie kwota 98 zł z bazarku + 5 zł dodatkowy prezent od Brawurki :loveu:

Razem : 103 zł

:multi::multi::multi:

Posted

a państwo z Luksemburga nie odezwali się :(....mam do nich telefon i mail ale nie wiem czy powinnam ich molestować, przecież nic na siłę ............widocznie nie zależy im tak jak zapewniali. ......:( :(

Posted

a może trzeba ich upewnić, że to dobry wybór???
nie zaszkodzi zapytać czy się rozmyślili czy sięjeszcze zastanawiają i w jaką stronę to idzie.
moim zdaniem można sie grzecznie zapytać,

Posted

a może napisz maila, to nie zaszkodzi. Czasami ludzie sobie sprawy nie zdają - ja po adopcji Bismarcka dopiero weszłam na jego watek. w środę byłam go obejrzeć i powiedziałam, ze w piątek najprawdopodobniej przyjadę po niego. W czwartek ZuziaM do mnei dzwoniła i ise pytała, czy aby na pewno,a mnie nawet przez głowę wtedy nie przeszło, ze nie, ale też nie czułam potrzeby potwierdzać tego kilka razy. Dopiero później jak poczytałam, jak się tam wszyscy denerwowali to sie zdziwiłam;)

Posted

magda z. napisał(a):
a może napisz maila, to nie zaszkodzi. Czasami ludzie sobie sprawy nie zdają - ja po adopcji Bismarcka dopiero weszłam na jego watek. w środę byłam go obejrzeć i powiedziałam, ze w piątek najprawdopodobniej przyjadę po niego. W czwartek ZuziaM do mnei dzwoniła i ise pytała, czy aby na pewno,a mnie nawet przez głowę wtedy nie przeszło, ze nie, ale też nie czułam potrzeby potwierdzać tego kilka razy. Dopiero później jak poczytałam, jak się tam wszyscy denerwowali to sie zdziwiłam;)

no tak ale ja im przesłałam zdjęcia i informacje o suni i byliśmy umówieni, że jak tylko to otrzymają to odezwą się i potwierdzą mi mailem swoją decyzję....konkretnie się umawialiśmy a tu cisza

Posted

pisz ciotka do nich i się nawet nie zastanawiaj.
u mnie było podobnie co z magdą z.! też nie wiedziałam, nawet sobie sprawy nie zdawałam, że tyle osób czeka na odpowiedź.

Posted

Bo może juz tak w niej zakochani, że zapomnieli. W szale kupowania misek i posłanek;) A tak na powaznie to klepnij do nich kiedy będą i czy adopcja aktualna. Może dużo pracy mają, my ostatnio też mało funkcyjne jesteśmy i komunikatywne oprócz kilku osób, a i tak niektórzy mi juz szaleństwo przypisują, a ja tylko yorka chciałam sprzedać:evil_lol:

Posted

Livka napisał(a):
Cioteczki sprawdźcie konto - wpłynęły pieniążki z bazarku? ;)

Livka wieczorem sprawdzę z domu, z laptopa przy takim łączu nie mam szans rejestracji

a i tak już dziękuję, bardzo bardzo:loveu: