obraczus87 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Laleczko witaj i skacz po domek do góry ;0 Quote
lolka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 zapłaciłam za marcowy hotel ..............uf chwila wytchnienia Quote
magda z. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ja miałam odwołoane zajęcia, sprawdziłam oferty pracy i jak cv przerobię to za ogłoszenia się zabieram i porządki na wątku ogólnym też... Quote
obraczus87 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Wysłałam dzisiaj skromne 15zł dla Laleczki Kochanej ;) Quote
obraczus87 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 magda z. napisał(a):dzieki wielkie:) Bardzo prosze. ;) Quote
lolka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Lalunia ..........................................:) Quote
lolka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 a tu jej koleżanka i brązowooki sobowtór :) - Majka Quote
magda z. Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 super, bo ja właśnie sięzbieram za ogłoszenia, fajne te foty, lepiej widać te jej oczy i posturę. Widać, ze się lasencja wyluzowała:) No i pogoda lepsza na fotosesje. Quote
lolka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 widać, że Lalunia ma jeszcze podkulony ogonek......jak jest sama na spacerze bez Majki to jeszcze nieco płochliwa z niej dziewucha i nieśmiała Quote
magda z. Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 lolka napisał(a):widać, że Lalunia ma jeszcze podkulony ogonek......jak jest sama na spacerze bez Majki to jeszcze nieco płochliwa z niej dziewucha i nieśmiała mój Bismarck do tej pory potrafi ise podkulić, gdy cos mu się nie widzi, a mam go 3 lata. Ona i tak zrobiła bardzo duże postepy w stosunkowo niedługim czasie, jaki spędziła w hotelu. Marek to prawdziwa fachura:) Quote
lolka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Obraczus87 :) wpłyneło od Ciebie 15 zł.......buziooool Quote
obraczus87 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 lolka napisał(a):Obraczus87 :) wpłyneło od Ciebie 15 zł.......buziooool Cmokas ;) grosik, ale staram sie pamietać o Laleczce ;) Quote
magda z. Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ja Laluni kilka ogłoszeń zrobię i Majce też, osobno, może się uda. No i bazar czeka od kilku dni na zrobienie, ale jak na razie to mam opóźnienia z wysyłką poprzedniego... ale dzisiaj będę nadrabiać zaległości. Quote
magda z. Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181231-Ubrania-firmowe-duA-e-i-maA-e-ksiAE-A-ki-na-Semira-katowanAE-LalkAE-i-cc-BryzAE-12-03-22-00 spam reklamowy szykuje nam się kolejny hotelowicz-prawie zagryziony pies ze schronu, dzisiaj Beata znalazła w lesie pobitą jamniczkę, jakiś koszmar http://www.dogomania.pl/threads/181237-zmasakrowany-przez-inn*****-ledwo-A-yjAE-cy-bA-aga-o-pomoc Quote
magda z. Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 zrobię Majce też ogłoszenia i Lalce poprawie. Quote
gonia66 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='magda z.']http://www.dogomania.pl/threads/181231-Ubrania-firmowe-duA-e-i-maA-e-ksiAE-A-ki-na-Semira-katowanAE-LalkAE-i-cc-BryzAE-12-03-22-00 spam reklamowy szykuje nam się kolejny hotelowicz-prawie zagryziony pies ze schronu, dzisiaj Beata znalazła w lesie pobitą jamniczkę, jakiś koszmar http://www.dogomania.pl/threads/181237-zmasakrowany-przez-inn*****-ledwo-A-yjAE-cy-bA-aga-o-pomoc Tend rugi link to xhyba nie jest namiar do watku tej skatowanej jamniczki..???macie już jej watek..?? A jak się ma obecnie Lalka..???Nie czytalam watku, tylko począte- wiec napiszcie jak jej stan psychiczny obecnie..??? Quote
magda z. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 jamniczka własnie jedzie do właścicieli - początkowe info było inne od tego co zastali na miejscu - niunia prawie zamarza i nie mogła z tego powodu chodzić. Uciekła dzień wcześniej na spacerze w lesie. Lalki stan psychiczny jest coraz lepszy - już nie boi się panicznie człowieka, pobiera lekcje ogłady codziennie, bo jest w hotelu prowadzonym przez b. dobrego szkoleniowca - do niego dziewczyny przywożą psy z fundacji AST na nauki. Byli potencjalni chętni na nią, ale gdzies się rozpłynęli. lalka potrafi zachować czystość w pomieszczeniu, jest kontaktowa, bez agresji. Quote
Recommended Posts