Jump to content
Dogomania

LALKA katowana sunia, nieziemsko przerażona ...... MA DOM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super, bo ja właśnie sięzbieram za ogłoszenia, fajne te foty, lepiej widać te jej oczy i posturę. Widać, ze się lasencja wyluzowała:) No i pogoda lepsza na fotosesje.

Posted

widać, że Lalunia ma jeszcze podkulony ogonek......jak jest sama na spacerze bez Majki to jeszcze nieco płochliwa z niej dziewucha i nieśmiała

Posted

lolka napisał(a):
widać, że Lalunia ma jeszcze podkulony ogonek......jak jest sama na spacerze bez Majki to jeszcze nieco płochliwa z niej dziewucha i nieśmiała

mój Bismarck do tej pory potrafi ise podkulić, gdy cos mu się nie widzi, a mam go 3 lata. Ona i tak zrobiła bardzo duże postepy w stosunkowo niedługim czasie, jaki spędziła w hotelu. Marek to prawdziwa fachura:)

Posted

ja Laluni kilka ogłoszeń zrobię i Majce też, osobno, może się uda. No i bazar czeka od kilku dni na zrobienie, ale jak na razie to mam opóźnienia z wysyłką poprzedniego... ale dzisiaj będę nadrabiać zaległości.

Posted

[quote name='magda z.']http://www.dogomania.pl/threads/181231-Ubrania-firmowe-duA-e-i-maA-e-ksiAE-A-ki-na-Semira-katowanAE-LalkAE-i-cc-BryzAE-12-03-22-00
spam reklamowy
szykuje nam się kolejny hotelowicz-prawie zagryziony pies ze schronu, dzisiaj Beata znalazła w lesie pobitą jamniczkę, jakiś koszmar
http://www.dogomania.pl/threads/181237-zmasakrowany-przez-inn*****-ledwo-A-yjAE-cy-bA-aga-o-pomoc
Tend rugi link to xhyba nie jest namiar do watku tej skatowanej jamniczki..???macie już jej watek..??
A jak się ma obecnie Lalka..???Nie czytalam watku, tylko począte- wiec napiszcie jak jej stan psychiczny obecnie..???

Posted

jamniczka własnie jedzie do właścicieli - początkowe info było inne od tego co zastali na miejscu - niunia prawie zamarza i nie mogła z tego powodu chodzić. Uciekła dzień wcześniej na spacerze w lesie.
Lalki stan psychiczny jest coraz lepszy - już nie boi się panicznie człowieka, pobiera lekcje ogłady codziennie, bo jest w hotelu prowadzonym przez b. dobrego szkoleniowca - do niego dziewczyny przywożą psy z fundacji AST na nauki. Byli potencjalni chętni na nią, ale gdzies się rozpłynęli. lalka potrafi zachować czystość w pomieszczeniu, jest kontaktowa, bez agresji.