obraczus87 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 lolka nie dotarlo ode mnie jeszcze 15zł?? ;/ Quote
Livka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Postaram się udziergać znowu jakiś bazarek dla Laleczki - zawsze jakiś grosik skapnie ;) Cieszę się , że chociaż tak mogę pomóc psince :) Quote
lolka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='obraczus87']lolka nie dotarlo ode mnie jeszcze 15zł?? ;/[/QUOTE] nie wiem Obraczus87...dopiero jutro dotrę do banku po wydruk ....niestety zgubiłam hasło i kody do banku:oops: i nic nie mogę sprawdzić przez net......u mnie to notoryczne, wszystko gubię i zawieruszam jestem w tym temacie niereformowalna...... a Markowi wolałam od razu w terminie wpłacić całą kwotę bo nie wiem co by sie wydarzyło jakbym tego nie zrobiła...bałam się ryzykować, dobrze że mam taką tajemną skarbonę którą zasilają głównie porzucone gdzie popadnie przez TZ pieniązki:eviltong: Quote
obraczus87 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='lolka']nie wiem Obraczus87...dopiero jutro dotrę do banku po wydruk ....niestety zgubiłam hasło i kody do banku:oops: i nic nie mogę sprawdzić przez net......u mnie to notoryczne, wszystko gubię i zawieruszam jestem w tym temacie niereformowalna...... a Markowi wolałam od razu w terminie wpłacić całą kwotę bo nie wiem co by sie wydarzyło jakbym tego nie zrobiła...bałam się ryzykować, dobrze że mam taką tajemną skarbonę którą zasilają głównie porzucone gdzie popadnie przez TZ pieniązki:eviltong: heheheheh bardzo dobrze Kochana, że masz taka skarbonke :D Quote
magda z. Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Livka wielkie dzięki, ja zaraz z kolejnym bazarowsem wyruszę, przypomniałam sobie, ze mam jeszcze 2 niesprezdane płaszcze i jakiś szalik;) Quote
Livka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 No tak zima się kończy ... płaszcze i szaliki niepotrzebne ... można wystawić na bazarku ;););) he he Quote
magda z. Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 one nie zeszły przed zimą, bo mutter takie porządki zrobiła, że chyba rynek na dogo mi się skończył;) a szalik i tak za długi jak dla mnie. Quote
NusiaiJa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 a czy i Ja mogę prosić o nr. konta na który mogłąbym wpłacić "grosik" dla Lali?... :oops: dziękuję Quote
Maevel Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Wysłałam troszkę pieniążków dla "Psicy" - powinny być na jutro! Pozdrawiam cieplutko ;) Quote
magda z. Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 dzięki kochane:) numer lolka juz podesłała? Quote
NusiaiJa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A Ja jeszcze go nie mam i nie wiem na jakie konto wpłacić :-( Quote
magda z. Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 zaraz podeslę pw, jak z bazarem skończę http://www.dogomania.pl/threads/179605-ubrania-i-inne-na-hotel-Semira-i-katowanej-Lalki-16-02-22-00 Quote
magda z. Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 NusiaiJa napisał(a)::-) dobra, dzięki wielkie! :-) :-) to ja dziekuję:) Quote
lolka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 odezwał się do mnie przesympatyczny pan w sprawie Lalki.....jest polakiem ale mieszka w Luksemburgu zona jest weterynarzem a on lekarzem......umarła im po 16 latach psinka i zdecydowali że chcą pomóc jakiejś bidzie z ojczyzny.......wybrali Lalkę za ok 2 tygodnie będą w polsce , mam im przesłać zdjęcia sunia, wszystko co wiadomo na jej temat......przy czym sa w 100% zdecydowni na adopcje suni ze wszelkimi trudnościami jakie wynikają z jej ponurej przyszłości, są gotowi na takie wyzwanie.... przy czym są bardzo zszokowani naszym "chlebem powszednim" czyli tym z czym mamy doczynienia na codzien ......dla nich to matrix, nie miesci im sie w głowie do czego zdolni sa ludzie, nigdy nie mieli doczynienia z okrucieństwem wobec futrzaków rozmawiałam jedynie z panem ale odnosze wrażenie że Laluni druga taka okazja mogłaby się nie trafić w sumie nie widze żadnej możliwości przeprowadzenia spotkania przedadopcyjnego......to 750 km od nas, jedynie można polegać na wrażeniu ze spotaknia za dwa tygodnie. i rozmowach telefonicznych...........co o tym myslicie??? Quote
Maevel Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 poproszę o info czy pieniążki dla Lalki doszły... ;) Quote
Maevel Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 lolka napisał(a): w sumie nie widze żadnej możliwości przeprowadzenia spotkania przedadopcyjnego......to 750 km od nas, jedynie można polegać na wrażeniu ze spotaknia za dwa tygodnie. i rozmowach telefonicznych...........co o tym myslicie??? wydaje mi się, że warto się spotkac z tymi ludźmi, poobserowac ich spotkanie z Lalką, pogadac na "żywo". To może byc ogromna szansa dla dziewczyny... Quote
lolka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Maevel napisał(a):poproszę o info czy pieniążki dla Lalki doszły... ;) Mavel mam wydruk tylko ze stycznia......jutro lecę po luty......zgubiłam to hasło , czekam na nowe i przez to takie problemy sprawiam, przepraszam najmocniej mam tylko wpłatę 15 zł od Obraczus87 z 28.01 jutro uzupełnię rozliczenia Quote
Livka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Oj to byłaby wielka szansa dla Laluni, ludzie na zachodzie bardzo dbają o swoje zwierzaki. Może warto im zaufać, poza tym będzie jeszcze spotkanie "twarzą w twarz"... Trzymam kciuki bardzo mocno !!! :) Quote
magda z. Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ciotka juz sie wygadała;) trzymam kciukasy, według mnie lepsze zapoznanie na żywo z psem niż czasami wizyty itp, bo można zauważć jak ludzie do psa podchodzą. Czasami się zawiezie, wszystko miało być ok, a po kilku dniach zadyma po całości. Nie ma chyba złotego środka, lolcia Ty się jescze dowiedz skąd Lalę wypatrzyli, co bym ogłoszenia mogła tam trzaskać;) Quote
lolka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 MAEVEL:loveu: kochana duszyczko, dziękujemy bardzo za 80 zł dla Laluni jak i również wielkie buziaki dla Małgorzaty K.:loveu: "od niusia" za wpłatę 20 zł na dziewczynkę rozliczanko : + 15 zł Obraczus 87 :loveu: + 80 zł Maevel:loveu: + 20 zł Małgorzata K.:loveu: ......................................... razem: 115 zł proszę o modły aby Lalunia zamieszkała w luxemburgu a te pieniążki poszły na inną wybraną przez Was bidę wysłałam właśnie państwu wszystkie zdjęcia laluni i jej opis.......czekam na odpowiedz Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ojejku, dopiero przeczytałam info. Trzymam kciukasy, Lalunia zasługuje na super domek. Mam nadzieję, że rozmowa twarzą w twarz prześwietli zamiary Państwa... ;) Quote
magda z. Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 fajnie, ze w ogóle coś się ruszyło w tym temacie, z allegro jeden pan to poprosił o umowę adopcyjną, a o psa się nawet nie zapytał, czasami to sie zastanawiam kto jest wariatem;) Quote
Recommended Posts