Becia66 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 wyrko wielkie, ja tam myślę że miejsca więcej niż nam się zdaje....:diabloti: Quote
mamanabank Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 http://img213.imageshack.us/img213/7686/p1040388b.jpg Świetne zdjęcie, a i koszulka pierwsza klasa! Quote
Romka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Dopiero teraz zauważyłam,masz rację super koszulka! Quote
UBOCZE Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Mam pytanie i dużą prośbę: Czy znacie dogomaniaków z Mazur? Chodzi o okolice Orzysza, Giżycka... Zaginął tam psiak. Nie znamy nikogo z okolic, a przydałoby się komuś przesłać plakaty, żeby mógł je w okolicach rozwiesić... Quote
Florentynka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ubocze - szukaj tędy: http://www.dogomania.pl/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy.dogomania.pl-REJESTRUJCIE-SIE! Odkąd zlikwidowano listę użytkowników jest trudno kogoś zlokalizować... Quote
Florentynka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Możesz też tak: Forum - psy do adopcji - warmińsko-mazurskie. Wyświetli Ci się lista wątków z tamtych terenów i trzeba kopać po wątkach i szukać osób z tych miejscowości. Quote
UBOCZE Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Dziękuję, Florentynko! Już tam biegnę...:lol: Quote
Dzika_Figa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 gazzy jest stamtąd o ile pamiętam... EDIT: dobrze pamiętam http://www.dogomania.pl/members/72431-gazzy Quote
UBOCZE Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='Dzika_Figa']gazzy jest stamtąd o ile pamiętam... EDIT: dobrze pamiętam http://www.dogomania.pl/members/72431-gazzy Dzięki!!!:lol::lol::lol: Quote
Becia66 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 AlfaLS napisał(a):A co tam u Misi??????????? no właśnie, ostatnio żadnych wiadomości... Quote
UBOCZE Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Witajcie! Fajnie, że o Misiunię pytacie. Dziś już śpi, ale jutro poprawię się - na pewno wrzucę fotki i skrobnę komentarze z szerszymi wieściami... Ale jest OK... Quote
Florentynka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 No chyba nikt nie wątpi, że jest ok. Ale tak to już jest, że wirtualnie się człowiek przywiązuje do tych psich i lubi wiedzieć co tam słychać... Quote
AlfaLS Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 florentynka napisał(a):no chyba nikt nie wątpi, że jest ok. Ale tak to już jest, że wirtualnie się człowiek przywiązuje do tych psich i lubi wiedzieć co tam słychać... prawda!!!!!!!! Quote
UBOCZE Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Florentynka napisał(a):No chyba nikt nie wątpi, że jest ok. Ale tak to już jest, że wirtualnie się człowiek przywiązuje do tych psich i lubi wiedzieć co tam słychać... Pewnie. Misiunia odważniejsza, choć czasem odzywa się w niej strachulec. Ma swojego ulubionego współtowarzysza podwórkowego Winda i przy nim hasa i hasa. Gdyby teraz nie zasnęła, to jeszcze dziś pstryknąłbym pychol... Rozpoznaliśmy, co znaczy w nocy noszenie naszych butów. Jest tu lotniejsza od nas. Jeśli w nocy hasa po łóżku i całym przedpokoju z butem w zębach, to znaczy, że chce wyjść - i tak łopatologicznie nam to klaruje... Lubi oczywiście gramolić się na wyrko, co wygląda śmiesznie, zwłaszcza w wykonaniu łap tylnich. Tak myślę, że przydałby się jutub z nią, bo dopiero obraz z ruchem oddaje jej pocieszność. Szkoda, że nie umiem robić takich filmików... Quote
Dzika_Figa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 no proszę, jaka mądra dziewczynka.... a ludziom tyle czasu zajęło załapanie, o co jej chodzi... Quote
Mantis Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 UBOCZE napisał(a):Tak myślę, że przydałby się jutub z nią, bo dopiero obraz z ruchem oddaje jej pocieszność. Szkoda, że nie umiem robić takich filmików... Ubocze, technicznie mogę pomóc. Egoistycznie, wstyd przyznać, coby Misię "realistycznie" zobaczyć :) Quote
AlfaLS Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 My też chcemy!!!!!! My też chcemy!!!!!!! Quote
UBOCZE Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Mantis napisał(a):Ubocze, technicznie mogę pomóc. Egoistycznie, wstyd przyznać, coby Misię "realistycznie" zobaczyć :) Mantis!!!:multi: Cieszę się, że znów jesteś u Misi!:loveu: Bardzo byłbym Ci wdzięczny..:lol::lol::lol:. Ale jak to zrobić, bo ja zupełny techniczny analfabeta...:oops: Czy wystarczy, jak nagram na komórkę i Ci prześlę? Quote
UBOCZE Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 AlfaLS napisał(a):My też chcemy!!!!!! My też chcemy!!!!!!! Oj tak...:lol::lol::lol: Quote
Mantis Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 UBOCZE napisał(a):Czy wystarczy, jak nagram na komórkę i Ci prześlę? Tak :) A do Misi często zaglądam... wciąż ją pamiętam wśród schroniskowych pól. I delektuje się myślą, że już Uboczowo-łóżkowa :loveu: Quote
UBOCZE Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Rzeczywiście z "budowca", który kiedyś bał się wyjść z budy, Misia przeistoczyła się w kanapowca... Cieszę się, że widać tę zmianę... Bardzo, Bardzo Dziękuję i pewnie jutro, a najpóźniej pojutrze filmik komórką nakręcę...:loveu: Quote
Ellig Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ale Misia jest madra to co robi z butami:):):) po prosu tlumaczy Wam z psiego na nasze:):):)Kochana sunia:) Quote
UBOCZE Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Dzisiaj...:loveu: Jesienne lenie...:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 No proszę, jak się ślicznie dzilą łóżkiem! Tylko na ludzi już niezbyt wiele miejsca zostało ;-) Quote
Recommended Posts