Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie i dużą prośbę:

Czy znacie dogomaniaków z Mazur? Chodzi o okolice Orzysza, Giżycka...
Zaginął tam psiak. Nie znamy nikogo z okolic, a przydałoby się komuś przesłać plakaty, żeby mógł je w okolicach rozwiesić...

• 3 weeks later...
Posted

Witajcie! Fajnie, że o Misiunię pytacie. Dziś już śpi, ale jutro poprawię się - na pewno wrzucę fotki i skrobnę komentarze z szerszymi wieściami... Ale jest OK...

Posted

florentynka napisał(a):
no chyba nikt nie wątpi, że jest ok. Ale tak to już jest, że wirtualnie się człowiek przywiązuje do tych psich i lubi wiedzieć co tam słychać...

prawda!!!!!!!!

Posted

Florentynka napisał(a):
No chyba nikt nie wątpi, że jest ok. Ale tak to już jest, że wirtualnie się człowiek przywiązuje do tych psich i lubi wiedzieć co tam słychać...

Pewnie. Misiunia odważniejsza, choć czasem odzywa się w niej strachulec. Ma swojego ulubionego współtowarzysza podwórkowego Winda i przy nim hasa i hasa. Gdyby teraz nie zasnęła, to jeszcze dziś pstryknąłbym pychol...
Rozpoznaliśmy, co znaczy w nocy noszenie naszych butów. Jest tu lotniejsza od nas. Jeśli w nocy hasa po łóżku i całym przedpokoju z butem w zębach, to znaczy, że chce wyjść - i tak łopatologicznie nam to klaruje...
Lubi oczywiście gramolić się na wyrko, co wygląda śmiesznie, zwłaszcza w wykonaniu łap tylnich. Tak myślę, że przydałby się jutub z nią, bo dopiero obraz z ruchem oddaje jej pocieszność. Szkoda, że nie umiem robić takich filmików...

Posted

UBOCZE napisał(a):
Tak myślę, że przydałby się jutub z nią, bo dopiero obraz z ruchem oddaje jej pocieszność. Szkoda, że nie umiem robić takich filmików...

Ubocze, technicznie mogę pomóc. Egoistycznie, wstyd przyznać, coby Misię "realistycznie" zobaczyć :)

Posted

Mantis napisał(a):
Ubocze, technicznie mogę pomóc. Egoistycznie, wstyd przyznać, coby Misię "realistycznie" zobaczyć :)

Mantis!!!:multi:
Cieszę się, że znów jesteś u Misi!:loveu: Bardzo byłbym Ci wdzięczny..:lol::lol::lol:.
Ale jak to zrobić, bo ja zupełny techniczny analfabeta...:oops:
Czy wystarczy, jak nagram na komórkę i Ci prześlę?

Posted

UBOCZE napisał(a):
Czy wystarczy, jak nagram na komórkę i Ci prześlę?

Tak :)
A do Misi często zaglądam... wciąż ją pamiętam wśród schroniskowych pól. I delektuje się myślą, że już Uboczowo-łóżkowa :loveu:

Posted

Rzeczywiście z "budowca", który kiedyś bał się wyjść z budy, Misia przeistoczyła się w kanapowca...
Cieszę się, że widać tę zmianę... Bardzo, Bardzo Dziękuję i pewnie jutro, a najpóźniej pojutrze filmik komórką nakręcę...:loveu: