Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To nie jest Miśka. To Bonuś, wyrzucony w lipcu z samochodu koło Mińska Mazowieckiego, przestraszony, z kontuzjowanymi łapkami. Udało się go złapać i jest w hoteliku. Jeśli tylko możecie, zajrzyjcie na bazarek na opłacenie jego hoteliku i karmy - z kocimi pocztówkami za jedyne cztery złote. Może udałoby się ten bazarek jakoś rozpropagować:

Wątek psiaka:
http://www.dogomania.pl/threads/190274-WYRZUCONY-Z-AUTA-BONO-URATOWANY!-Zapraszamy-na-bazarek-BONO-ZBIERA-NA-KARME-I-HOTEL

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o mamo, tak dawno mnie tu nie było. Misia po urlopie, a jak KOTY zniosły to, że Was nie było? ;) (koty: a kiedy ich nie bylo?)

o Bono od razu pomyslałam, że to jest Misia ;)

Posted

Romka napisał(a):
Ja też pomyślałam,ze to Miśka!

Ja też pomyslałam, że to Misia :)
A Misia nadmorska - BOSKA, widać, że super się czula na wakacjach :)
Ubocze - następnym razem polecam Karwieńskie Błota - dziurka pomiędzy Karwią a Dębkami - my co prawda byliśmy przed sezonem, więc ludzi nie było zbyt wiele, a jest tam najpiękniejsza plaża na całym wybrzeżu :) W przyszłym roku na 100% tam wrócimy :)

Posted

Doszły mnie słuchy, że ktoś tu dziś świętuje:razz:

Wszystkiego najlepszego Adamie z okazji urodzin, przede wszystkim zdrowia i wciąż nieustającego zapału w pomocy zwierzakom!!!

Posted

[quote name='majuska']Doszły mnie słuchy, że ktoś tu dziś świętuje:razz:

Wszystkiego najlepszego Adamie z okazji urodzin, przede wszystkim zdrowia i wciąż nieustającego zapału w pomocy zwierzakom!!!

OOOO !!! To ja nie wiedziałam, ale jak najbardziej przylaczam się do życzeń !!! Wszystkiego naj Adam !!!

Posted

Ja też nie wiedziałam ale jak widać wywiad na dogo działa bezbłędnie :evil_lol:. Wszystkiego najlepszego i dużo, dużo siły i pomysłów nie tylko na pomoc na dogo:drinking::cunao::pepsi:

Posted

Uffff...:lol::lol::lol: Właśnie wróciłem z wycieczki, a tu taka niespodzianka!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Bardzo, Bardzo Wam Dziękuję i wirtualnym szampanem częstuję!!!:popcorn::popcorn::popcorn:

Pomaganie zwierzakom - sama przyjemność, szczególnie z taką wspaniałą kampaniją!!!:lol::lol::lol:

Posted

Bardzo Dziękuję, Florentynko - z uściskami dla stadka Parówo-Gjalpowego!!!:loveu::loveu::loveu:

... i zapraszam na trochę opóźniony, ale serdeczny poczęstunek:lol::lol::lol::

Posted

majuska napisał(a):
...no...khm..khm..ja tam widzę miejsce dla conajmniej jednego jeszcze futrzaka ( i wcale nie mam tu na myśi żadnego z Waszych kociaków :) )

Majuska pospisuję się pod tym co Ty napisałaś. I jak druga ręka się marnuje............:razz: