Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='UBOCZE']Bardzo przykro z powodu cudownego rudzielca Andzike - Rudolfa...:-(:-(:-(

My naszą najukochańszą kotkę - Ducha utraciliśmy półtora roku temu. Rok temu czteroletni Kajtuś Mamy miał zator. Wcześniej odeszły też przygarnięte Ociec, Kropcio... obydwa na mocznicę. Nie ma już od dawna z nami Kropki, Kreski, Ksawera...:-(

Ale zawsze, gdy je wspominamy, w duszy sobie mówimy:

"można odejść na zawsze
by stale być blisko..."

[FONT=Arial]Bo przecież o nich pamiętamy...[/FONT]

Pięknie to napisałeś Ubocze!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba jeszcze nie...:evil_lol:

Na razie suszy się jeszcze na łóżku ( i to bezczelnie na mojej poduszce) i patrzy wciąż z głębokim poczuciem krzywdy...:roll:

Posted

[quote name='UBOCZE']My mamy wyrzuty sumienia, że za rzadko. Dziś dopiero drugi raz, a niedługo minie pół roku, jak u nas rezyduje...

Ubocze ja Nelkę kąpałam w wannie może ze trzy razy (z czego raz bo MUSIAŁAM, bo wytarzała się w czymś obrzydliwym na działce u Madalleny...)
Ale to spojrzenie pełne wyrzutu - znam... ;)

Posted

Błagam, pomóżcie!!! Nawet samym odezwaniem się i dobrym słowem, bo wszyscy na tym wątku jesteśmy zdołowani. Dwa psiaki w schronie nierozłączne. Jeden wrócił z adopcji po jednej nocy, drugi po dłuższym czasie i w opłakanym stanie. Są teraz w domu wolontariuszki, który od psiaków pęka w szwach i zostać nie mogą:

http://www.dogomania.pl/threads/181431-Niesłyszący-chory-Chico-błaga-o-pomoc-Filip-wrócił-z-koszmaru...Pilne-DT-dla-niego!/page11

Posted

[quote name='UBOCZE']Błagam, pomóżcie!!! Nawet samym odezwaniem się i dobrym słowem, bo wszyscy na tym wątku jesteśmy zdołowani. Dwa psiaki w schronie nierozłączne. Jeden wrócił z adopcji po jednej nocy, drugi po dłuższym czasie i w opłakanym stanie. Są teraz w domu wolontariuszki, który od psiaków pęka w szwach i zostać nie mogą:

http://www.dogomania.pl/threads/181431-Niesłyszący-chory-Chico-błaga-o-pomoc-Filip-wrócił-z-koszmaru...Pilne-DT-dla-niego!/page11
Ubocze zgłosiłam się,czytaj na wątku chłopaków!

Posted

Romka napisał(a):
Ubocze zgłosiłam się,czytaj na wątku chłopaków!

Dziękuję Ci, Romka!!! Nie wiem, jak ruszyć ten problem.:shake: Sytuacja Filipa i Chica dramatyczna i patowa...:-(:-(:-(

Posted

Wystąpiłam z propozycją na wątku,który mi przesłałeś!jeśli bedzie dużo zapału i energii chłopaki moga trafic do hoteliku Sylwiaso.Jesli właśnie o to chodzi dziewczynom!

Posted

Romka napisał(a):
Wystąpiłam z propozycją na wątku,który mi przesłałeś!jeśli bedzie dużo zapału i energii chłopaki moga trafic do hoteliku Sylwiaso.Jesli właśnie o to chodzi dziewczynom!

Dzięki to byłoby najlepsze rozwiązanie, tylko jak zwykle wszystko rozbija się o kasę. Dziewczyny tyskie już mają aż siedem psiaków w hoteliku i zaczęły się trochę sypać delaracje, które ciągle jakimiś sposobami trzeba łatać... Ale zobaczymy. Dzięki za obecność i proszę zaglądajdo nas na tamtym wątku....

Posted

[quote name='UBOCZE']Błagam, pomóżcie!!! Nawet samym odezwaniem się i dobrym słowem, bo wszyscy na tym wątku jesteśmy zdołowani. Dwa psiaki w schronie nierozłączne. Jeden wrócił z adopcji po jednej nocy, drugi po dłuższym czasie i w opłakanym stanie. Są teraz w domu wolontariuszki, który od psiaków pęka w szwach i zostać nie mogą:

Związane z tą samą sprawą. Grażyna, która ma teraz na DT Chica i Filipa, ma jeszcze jenego tymczasa, też po nieudanej adopcji, trzy psy swoje (czyli w sumie sześć) i aż... 17 kotów. A mieszka w... mieszkaniu blokowym...
Jeśli ktokolwiek może przygarnąć choć jednego jej kociaka, pomóżcie, bo możecie domyślać się, w jaki sposób codziennie znosić pretensje sąsiadów, którzy - jak to ludzie - są różni. Wątek kociaków Grażyny został założony kilka godzin temu:

http://www.dogomania.pl/threads/190018-17-kotów-Grażyny!!!-Dogomaniaczka-zakocona-i-zapsiona-po-uszy!!!-Pomóżmy-jej!!!

Posted

Romka napisał(a):
Czy nadal tak długo siedzi na dogo(widzę otwarty komputer)i pije dużo kawy?:razz:

Przy komputerze najczęściej siada Guś, ale on ogląda przede wszystkim "naszą klasę"...:evil_lol: