Romka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='UBOCZE']Bardzo przykro z powodu cudownego rudzielca Andzike - Rudolfa...:-(:-(:-( My naszą najukochańszą kotkę - Ducha utraciliśmy półtora roku temu. Rok temu czteroletni Kajtuś Mamy miał zator. Wcześniej odeszły też przygarnięte Ociec, Kropcio... obydwa na mocznicę. Nie ma już od dawna z nami Kropki, Kreski, Ksawera...:-( Ale zawsze, gdy je wspominamy, w duszy sobie mówimy: "można odejść na zawsze by stale być blisko..." [FONT=Arial]Bo przecież o nich pamiętamy...[/FONT] Pięknie to napisałeś Ubocze! Quote
Florentynka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Zdjęcie w ręczniku, z tym wyrzutem w oczach, jest świetne! A jaka piękna mokra włoszka się Misi robi po kąpieli. I co , wybaczyła? Quote
UBOCZE Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Chyba jeszcze nie...:evil_lol: Na razie suszy się jeszcze na łóżku ( i to bezczelnie na mojej poduszce) i patrzy wciąż z głębokim poczuciem krzywdy...:roll: Quote
Becia66 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 ja rozumiem higiena higieną ale czy wy ja za często nie kąpiecie ? :cool3: Quote
UBOCZE Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 My mamy wyrzuty sumienia, że za rzadko. Dziś dopiero drugi raz, a niedługo minie pół roku, jak u nas rezyduje... Quote
Andzike Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='UBOCZE']My mamy wyrzuty sumienia, że za rzadko. Dziś dopiero drugi raz, a niedługo minie pół roku, jak u nas rezyduje... Ubocze ja Nelkę kąpałam w wannie może ze trzy razy (z czego raz bo MUSIAŁAM, bo wytarzała się w czymś obrzydliwym na działce u Madalleny...) Ale to spojrzenie pełne wyrzutu - znam... ;) Quote
UBOCZE Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Nelcia - też mina męczeńska...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe, czy są psiaki, co taką kąpiel w wannie uwielbiają...:lol: Quote
Romka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Moja Romka uwielbia się kąpać!A Pako broni się przed wanna tak jakby bronił własnego zycia! Quote
UBOCZE Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Błagam, pomóżcie!!! Nawet samym odezwaniem się i dobrym słowem, bo wszyscy na tym wątku jesteśmy zdołowani. Dwa psiaki w schronie nierozłączne. Jeden wrócił z adopcji po jednej nocy, drugi po dłuższym czasie i w opłakanym stanie. Są teraz w domu wolontariuszki, który od psiaków pęka w szwach i zostać nie mogą: http://www.dogomania.pl/threads/181431-Niesłyszący-chory-Chico-błaga-o-pomoc-Filip-wrócił-z-koszmaru...Pilne-DT-dla-niego!/page11 Quote
Romka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='UBOCZE']Błagam, pomóżcie!!! Nawet samym odezwaniem się i dobrym słowem, bo wszyscy na tym wątku jesteśmy zdołowani. Dwa psiaki w schronie nierozłączne. Jeden wrócił z adopcji po jednej nocy, drugi po dłuższym czasie i w opłakanym stanie. Są teraz w domu wolontariuszki, który od psiaków pęka w szwach i zostać nie mogą: http://www.dogomania.pl/threads/181431-Niesłyszący-chory-Chico-błaga-o-pomoc-Filip-wrócił-z-koszmaru...Pilne-DT-dla-niego!/page11 Ubocze zgłosiłam się,czytaj na wątku chłopaków! Quote
UBOCZE Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Romka napisał(a):Ubocze zgłosiłam się,czytaj na wątku chłopaków! Dziękuję Ci, Romka!!! Nie wiem, jak ruszyć ten problem.:shake: Sytuacja Filipa i Chica dramatyczna i patowa...:-(:-(:-( Quote
Romka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Wystąpiłam z propozycją na wątku,który mi przesłałeś!jeśli bedzie dużo zapału i energii chłopaki moga trafic do hoteliku Sylwiaso.Jesli właśnie o to chodzi dziewczynom! Quote
UBOCZE Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Romka napisał(a):Wystąpiłam z propozycją na wątku,który mi przesłałeś!jeśli bedzie dużo zapału i energii chłopaki moga trafic do hoteliku Sylwiaso.Jesli właśnie o to chodzi dziewczynom! Dzięki to byłoby najlepsze rozwiązanie, tylko jak zwykle wszystko rozbija się o kasę. Dziewczyny tyskie już mają aż siedem psiaków w hoteliku i zaczęły się trochę sypać delaracje, które ciągle jakimiś sposobami trzeba łatać... Ale zobaczymy. Dzięki za obecność i proszę zaglądajdo nas na tamtym wątku.... Quote
UBOCZE Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='UBOCZE']Błagam, pomóżcie!!! Nawet samym odezwaniem się i dobrym słowem, bo wszyscy na tym wątku jesteśmy zdołowani. Dwa psiaki w schronie nierozłączne. Jeden wrócił z adopcji po jednej nocy, drugi po dłuższym czasie i w opłakanym stanie. Są teraz w domu wolontariuszki, który od psiaków pęka w szwach i zostać nie mogą: http://www.dogomania.pl/threads/181431-Niesłyszący-chory-Chico-błaga-o-pomoc-Filip-wrócił-z-koszmaru...Pilne-DT-dla-niego!/page11 Związane z tą samą sprawą. Grażyna, która ma teraz na DT Chica i Filipa, ma jeszcze jenego tymczasa, też po nieudanej adopcji, trzy psy swoje (czyli w sumie sześć) i aż... 17 kotów. A mieszka w... mieszkaniu blokowym... Jeśli ktokolwiek może przygarnąć choć jednego jej kociaka, pomóżcie, bo możecie domyślać się, w jaki sposób codziennie znosić pretensje sąsiadów, którzy - jak to ludzie - są różni. Wątek kociaków Grażyny został założony kilka godzin temu: http://www.dogomania.pl/threads/190018-17-kotów-Grażyny!!!-Dogomaniaczka-zakocona-i-zapsiona-po-uszy!!!-Pomóżmy-jej!!! Quote
UBOCZE Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 A to największy nasz strachulec Smoluś dwa lata temu... ... i dzisiaj. Chyba wcale nie zmieniają się mu oczy...:evil_lol: Quote
Romka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Czy nadal tak długo siedzi na dogo(widzę otwarty komputer)i pije dużo kawy?:razz: Quote
UBOCZE Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 A we wtorek czeka nas mały stresik: podróż pociągiem do Władysławowa... Quote
UBOCZE Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Romka napisał(a):Czy nadal tak długo siedzi na dogo(widzę otwarty komputer)i pije dużo kawy?:razz: Przy komputerze najczęściej siada Guś, ale on ogląda przede wszystkim "naszą klasę"...:evil_lol: Quote
UBOCZE Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ... i zdarza się mu przy "naszej klasie" zasypiać...:evil_lol: Quote
mamanabank Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Spanie na stole, to jest to, co koty lubią najbardziej. Guś jest bardzo podobny do Filipa :-) http://foto.onet.pl/2u7p4,6sgpp4oos96p,u.html Filip ma głos: Romka, jeszcze raz mnie wygonisz z domu to zobaczysz :evil_lol: Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Muszę pokazać to zdjęcie Romce,niech przemyśli bo czarno to widzę! Quote
Recommended Posts