mamanabank Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Misia pewnie uczy się różnych rzeczy od kotów, nie miauczy jeszcze? :-) Na zdjęciu wygląda jak kotek między swymi :-) Quote
majuska Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 No, no , taką scenkę uwiecznić to jest coś!! I te minki.: "ale o co chodzi?" :) Quote
UBOCZE Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Mam Misiowe filmiki z dzisiaj, ale w aparacie, nie w komórce i znów nie wiem, co robić z nimi dalej...:oops: Quote
UBOCZE Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 A to Misia na dzisiejszym spacerze, wmontowuje się między kawalerów... Quote
UBOCZE Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ganiamy po łączce przy Lesie Kabackim... Quote
UBOCZE Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 W roli strażniczki kabackich hektarów...:evil_lol: Quote
Mantis Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Misia prześliczna :loveu: Uwielbiam taką komitywę psa z kotami :lol: I misiowy pychol roześmiany :loveu: UBOCZE napisał(a):Mam Misiowe filmiki z dzisiaj, ale w aparacie, nie w komórce i znów nie wiem, co robić z nimi dalej...:oops: Ubocze, wysłałam PW. :) Quote
UBOCZE Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Mantis napisał(a):Misia prześliczna :loveu: Uwielbiam taką komitywę psa z kotami :lol: I misiowy pychol roześmiany :loveu: Ubocze, wysłałam PW. :) Dzięki Mantis...:lol: Mam nadzieję, że uda się wysyłka...:lol: Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Piękna jest Misiunia :) Ale mieliście fajny spacer :D Quote
majuska Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Cudna Misiulka, dobrze, że jeszcze trochę ze słoneczka można skorzystać :) Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Wczoraj chyba pół nocy spędziłem na uczeniu się wgrywania filmków - taki ze mnie pojętny człek... I do dziś nie potrafię zmniejszać pojemności filmów, dlatego pewnie, wysyłając filmy do Mantis, przeładowałem jej pocztę, chyba 200 MB... Jednego, czego się nauczyłem, to przegrywania filmów na jutub... Oto adres pierwszego z nich. Nie śmiejcie się, proszę, bo to debiut...:oops: http://www.youtube.com/watch?v=Tfa-lWVvt4s Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Pierwsz filmik to było typowe dla Misi gramolenie się na wyrko. A teraz wśród kotów przed spacerem: http://www.youtube.com/watch?v=DJNroCJZupU Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 A na tych dwóch filmikach na spacerze z kumplami... ;) Szczerze mówiąc tu nie wygląda na nieśmiałą...:evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=8JZrkZoAJjk http://www.youtube.com/watch?v=4_lGbQIrdks Quote
AlfaLS Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Filmiki super :loveu:. Rzeczywiście Miśka wcale nie jest nieśmiała przy kolegach :evil_lol: To jak Tobie nauczenie się wgrywania zajęło pół nocy - to ja muszę się nastawić na całą :shake:. Bo sobie poczytałam że masz ochotę nagrać Misię i Ci pozazdrościłam i nagrałam Dylankę i Tarę = tylko jeszcze trzeba coś z tym dalej zrobić :diabloti: Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 AlfaLS napisał(a):Filmiki super :loveu:. Rzeczywiście Miśka wcale nie jest nieśmiała przy kolegach :evil_lol: To jak Tobie nauczenie się wgrywania zajęło pół nocy - to ja muszę się nastawić na całą :shake:. Bo sobie poczytałam że masz ochotę nagrać Misię i Ci pozazdrościłam i nagrałam Dylankę i Tarę = tylko jeszcze trzeba coś z tym dalej zrobić :diabloti: Ja najpierw zarejestrowałem się w jutubie, potem kabelkiem przełożyłem filmik z aparatu do kompa w Picassie, a stamtąd jest łącze do jutuba. I jakoś poszło...:mad: Ale wstawiać jutubowy film na wątek bezpośrednio nadal nie potrafię...:shake: Alfa, zlituj się, może uda Ci się wcześniej, bo będziemy bardzo ciekawi, jak to Dylcia z Tarunią bryka.:loveu: Pewnie już niedługo będą to dobre koleżanki...:lol::lol::lol: Quote
halcia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Bardzo dobre jak na debiut,tylko na pierwszym zwierzątek nie mogłes namierzyć... Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Bo dopiero po czasie zorientowaliśmy się, że aparat nagrywa...:p Ale filmik puściliśmy, bo dobrze - choć krótko - pokazane na nim gramolenie się Misi...:evil_lol: Quote
majuska Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Adam, jak fotkę wstawiasz to najpierw klikasz w taki kolorowy kwadracik z drzewkiem, nie? , a jak filmik chcesz wklieć to obok po prawej stronie drzewka jest taki obrazeczek - taśma filmowa , jak w to klikniesz to pojawi Ci się okienko, gdzie wstawiasz link z jutuba i w poście już widać gotowe okienko z filmikiem Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Dzięki! Niestety, nie kojarzę kwadracika z drzewkiem...:shake::oops: Fotkę najczęściej przepuszczam przez Picassa na jakieś miejsce na dysku, zmniejszając piksele do 800x600. Potem otwieram fotosik, znajduję fotkę na dysku i przegrywam (tak mi podpowiedziała Andzike). A z fotosika naciskam na kopiuj i potem wklejam, gdzie chcę. Natomiast gdy chcę umieścić gdzieś na dysku filmik z Picassa, to nie wiem, jak zmniejszyć rozmiar (żeby nie był monstrualny np. ok. 100 MB), no i nie wiem, jak to potem kopiować. Tak samo: jest już filmik na jutubie i co dalej? Quote
Recommended Posts