Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misia prześliczna :loveu: Uwielbiam taką komitywę psa z kotami :lol: I misiowy pychol roześmiany :loveu:

UBOCZE napisał(a):
Mam Misiowe filmiki z dzisiaj, ale w aparacie, nie w komórce i znów nie wiem, co robić z nimi dalej...:oops:

Ubocze, wysłałam PW. :)

Posted

Mantis napisał(a):
Misia prześliczna :loveu: Uwielbiam taką komitywę psa z kotami :lol: I misiowy pychol roześmiany :loveu:

Ubocze, wysłałam PW. :)

Dzięki Mantis...:lol: Mam nadzieję, że uda się wysyłka...:lol:

Posted

Wczoraj chyba pół nocy spędziłem na uczeniu się wgrywania filmków - taki ze mnie pojętny człek... I do dziś nie potrafię zmniejszać pojemności filmów, dlatego pewnie, wysyłając filmy do Mantis, przeładowałem jej pocztę, chyba 200 MB...

Jednego, czego się nauczyłem, to przegrywania filmów na jutub...

Oto adres pierwszego z nich. Nie śmiejcie się, proszę, bo to debiut...:oops:

http://www.youtube.com/watch?v=Tfa-lWVvt4s

Posted

Filmiki super :loveu:. Rzeczywiście Miśka wcale nie jest nieśmiała przy kolegach :evil_lol:

To jak Tobie nauczenie się wgrywania zajęło pół nocy - to ja muszę się nastawić na całą :shake:. Bo sobie poczytałam że masz ochotę nagrać Misię i Ci pozazdrościłam i nagrałam Dylankę i Tarę = tylko jeszcze trzeba coś z tym dalej zrobić :diabloti:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Filmiki super :loveu:. Rzeczywiście Miśka wcale nie jest nieśmiała przy kolegach :evil_lol:

To jak Tobie nauczenie się wgrywania zajęło pół nocy - to ja muszę się nastawić na całą :shake:. Bo sobie poczytałam że masz ochotę nagrać Misię i Ci pozazdrościłam i nagrałam Dylankę i Tarę = tylko jeszcze trzeba coś z tym dalej zrobić :diabloti:

Ja najpierw zarejestrowałem się w jutubie, potem kabelkiem przełożyłem filmik z aparatu do kompa w Picassie, a stamtąd jest łącze do jutuba. I jakoś poszło...:mad:
Ale wstawiać jutubowy film na wątek bezpośrednio nadal nie potrafię...:shake:
Alfa, zlituj się, może uda Ci się wcześniej, bo będziemy bardzo ciekawi, jak to Dylcia z Tarunią bryka.:loveu: Pewnie już niedługo będą to dobre koleżanki...:lol::lol::lol:

Posted

Bo dopiero po czasie zorientowaliśmy się, że aparat nagrywa...:p

Ale filmik puściliśmy, bo dobrze - choć krótko - pokazane na nim gramolenie się Misi...:evil_lol:

Posted

Adam, jak fotkę wstawiasz to najpierw klikasz w taki kolorowy kwadracik z drzewkiem, nie? , a jak filmik chcesz wklieć to obok po prawej stronie drzewka jest taki obrazeczek - taśma filmowa , jak w to klikniesz to pojawi Ci się okienko, gdzie wstawiasz link z jutuba i w poście już widać gotowe okienko z filmikiem

Posted

Dzięki! Niestety, nie kojarzę kwadracika z drzewkiem...:shake::oops: Fotkę najczęściej przepuszczam przez Picassa na jakieś miejsce na dysku, zmniejszając piksele do 800x600. Potem otwieram fotosik, znajduję fotkę na dysku i przegrywam (tak mi podpowiedziała Andzike). A z fotosika naciskam na kopiuj i potem wklejam, gdzie chcę. Natomiast gdy chcę umieścić gdzieś na dysku filmik z Picassa, to nie wiem, jak zmniejszyć rozmiar (żeby nie był monstrualny np. ok. 100 MB), no i nie wiem, jak to potem kopiować. Tak samo: jest już filmik na jutubie i co dalej?