Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym zadzwoniła i powiedziała i spytała czy jest nadal chętny, bo musimy wiedzieć w razie gdby ktoś jeszcze pytał o niego.ludzie często nie wiedzą na jakiej zasadzie działamy.

Posted

Dostalam taka wiadomosc na PW od obraczus87 :

"z Warki jest Marlenka, ale ostatnio nie ma Jej na dogo. W Warce hotel ma Jamor przeciez, moze On zna kogos stamtad. Mozesz tez zapytac dziewczyn z Radomia - One na pewno wiedza coś więcej - z Radomia są lilith27, Monday, Tula. "

Prosze napiszcie do niech, ja nie wyrabiam ostatnio z czasem . Ledwo mi starcza zeby wejsc na Dogo:shake::roll::shake:

Posted

Poker napisał(a):
Na razie chyba nie ma potrzeby , by prosić kogoś o wizytę, jeżeli potencjalny dom zamilkł.

Czy ktos do nich probowal dzwonic i wyjasnic ze szukamy osoby na wizyte ?

Posted

chcialam zaplacic za luty Lilu, tylko nie wiem ile za te 28 dni?

edit: juz sprawdzilam , ze 10zl/dzien..przelalam 280 zl, do 6.03 jestem poza domem i roznie z internetem tutaj , takze chcialam juz poplacic.Rozliczenie zrobie juz od siebie z domu.

Posted

ta niewiedza i bezsilność dobija mnie.LILU , można napisać kilka słów. Nam naprawdę zależy ,żeby Bilon grzał doopkę w DS.

Posted

Dostałam od LILU namiary na pana . Dzwonię.ciekawe czy jeszcze aktualne.
Nieaktualne,bo wróciła z ucieczki czy tez odnalazła się sunia państwa, beagielka. Więc nie wiem czy byłby to TEN dom.
Przynajmniej nie będziemy się łudzić.
Bilonku dalej szukamy i musimy znaleźć.

Posted

Pani mi też opowiadała o tej Bigelce. Że ktoś im nie zamknął furtki i że szukają jej strasznie długo, że wszędzie są ogłoszenia i że już stracili nadzieje. Może szukając nowego psa znaleźli gdzieś ogłoszenie Bigelki.

Posted

Widać nie był to dom dla niego. Chłopaku szukamy dalej. Ciekawe, czy grzeczny jesteś:razz: Monika pewnie nie doczytała o tych dodatkowych 20 zł. za szczepienie i weta.