magda z. Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Poker napisał(a):Piękny pies, ja też pomyślałam ,że on jest dostojny i przystojny. Musi znaleźć godną go rodzinką. Ja mam wrażenie, ze on u Lilu dorósł, spoważniał i zmężniał. Niesamowicie się cieszę, ze padł pomysł właśnie na ten dt:) Quote
Poker Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Jak już tak chwalimy Bilona, to zrobił się po prostu facetem z klasą. Żeby jeszcze ktoś to zauważył oprócz nas. Quote
dorota k. Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ten Facet rozkwitł o ile o facecie można tak powiedzieć :evil_lol: i klasy nabył u LILU. Ech.. nie wiem, czy gdzieś mu lepiej będzie... Quote
LILUtosi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Dzwonił do mnie fajny domek z pod Warszawy z ogródkiem. Pan uprawia sport i chce psa do towarzystwa. W domu cały czas ktoś jest. Trzymajcie kciuki bo mam przeczucie że to Bilona dom. Quote
Ingrid44 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 LILUtosi napisał(a):Dzwonił do mnie fajny domek z pod Warszawy z ogródkiem. Pan uprawia sport i chce psa do towarzystwa. W domu cały czas ktoś jest. Trzymajcie kciuki bo mam przeczucie że to Bilona dom. Trzymam bardzo mocno ! Quote
dorota k. Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 :kciuki::kciuki::kciuki:Trzymamy :) Oj LILU ... niech Twoje przeczucie się sprawdzi :) Quote
Lucyna Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Biloniku, miałbyś swoją rodzinkę ... :multi: trzymam kciukasy :loveu: Quote
Poker Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ojejku, ale się cieszę. A kiedy będzie coś bliżej wiadomo? Ma jeszcze dzwonić? Quote
LILUtosi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Wysłałam maila z dokładnym opisem Bilona i z galerią zdjęć. Na razie nie mam odpowiedzi ale i nie mam potwierdzenia odbioru maila. Quote
LILUtosi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Dostałam odpowiedź: Dziękuję za przesłanie zdjęć,piesio jest śliczny, mam nadzieję , że lubi dzieci (mamy dzieci w wieku szkolnym), mieszkamy w domu jednorodzinnym z ogrodem w Białobrzegach. Chcielibyśmy odwiedzić Bilona, mój tel.................. Czy jest w kwarantannie i kiedy ew. się kończy . W jakim jest wieku.Ja pracuje w Radomiu wiec teoretycynie moge podjechac codziennie. Państwo chyba nie do końca wiedzą że on jest pod Wrocławiem ale już napisałam że transport jest możliwy. Szukamy chyba kogoś na wizytę w Białobrzegach.. Quote
Lucyna Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 a to ci niespodzianka, mam nadzieję, że nie będzie to dla nich problemem ...:roll: Quote
magda z. Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 być moze pakiet ogłoszeń poszedł na mazowieckie - jak się zamawia to trzeba wystawcy na czerwono i drukowanymi, że ma być konkretne województwo i miasto. To komplikuje sprawę, gdy ogłasza się psy ze schroniska i nie ma takiego zapasu finansowego, jaki ma Bilon... Trzymam kciuki:) Quote
LILUtosi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 W tym miesiącu za hotel Bilonika proszę 280zł + 20zł (15 szczepienie p.wściekliźnie + 5 zł za dojazd weta - podział na wszystkie psy.) Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Nadal Trzymam kciuki i czekam na wiesci :) Quote
LILUtosi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ja też trzymam kciuki, odpisałam i nadal czekam na odpowiedź. Kto jest wawy i pojedzie na wizytę? Trzeba trochę tu pomóc. Quote
Lucyna Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Białobrzegi są 70 km od Warszawy - bliżej jest Warka - 25 km, Grójec - 27 km ... Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 LILUtosi napisał(a):Ja też trzymam kciuki, odpisałam i nadal czekam na odpowiedź. Kto jest wawy i pojedzie na wizytę? Trzeba trochę tu pomóc. Duzo jest ciotek z Warszawy , ja najlepiej znam obraczus87. Lilu tez ja zna z watku Lenki. Moze ona bedzie wiedziec kto jest blizej tej miejscowosci. Quote
dorota k. Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ja nie znam nikogo z tamtych okolic. Ingrid, to może napisz do Obraczus. Trzymam kciukasy. Quote
LILUtosi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 W społeczności nikt mi nie wyskoczył ani z Białobrzezia, ani Grójca ani Warki, choć dałabym sobie głowę uciąć że z Warki była jakaś ciotka. Quote
dorota k. Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Cudowne zdjęcia :) LILU a co Ty waliki urządzasz;) Oj szczęśliwe te psiaki u Ciebie.:) Quote
Poker Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 To oczywiste,że psiaki są szczęśliwe u Lilutosi, ale lepiej, żeby korzeni nie zapuszczały. Lilu , a masz nr telefonu do pana? Już się denerwuję. Quote
Recommended Posts