Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
Piękny pies, ja też pomyślałam ,że on jest dostojny i przystojny. Musi znaleźć godną go rodzinką.

Ja mam wrażenie, ze on u Lilu dorósł, spoważniał i zmężniał. Niesamowicie się cieszę, ze padł pomysł właśnie na ten dt:)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwonił do mnie fajny domek z pod Warszawy z ogródkiem. Pan uprawia sport i chce psa do towarzystwa. W domu cały czas ktoś jest. Trzymajcie kciuki bo mam przeczucie że to Bilona dom.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Dzwonił do mnie fajny domek z pod Warszawy z ogródkiem. Pan uprawia sport i chce psa do towarzystwa. W domu cały czas ktoś jest. Trzymajcie kciuki bo mam przeczucie że to Bilona dom.

Trzymam bardzo mocno !

Posted

Dostałam odpowiedź:
Dziękuję za przesłanie zdjęć,piesio jest śliczny, mam nadzieję , że lubi dzieci (mamy dzieci w wieku szkolnym), mieszkamy w domu jednorodzinnym z ogrodem w Białobrzegach. Chcielibyśmy odwiedzić Bilona, mój tel..................
Czy jest w kwarantannie i kiedy ew. się kończy . W jakim jest wieku.Ja pracuje w Radomiu wiec teoretycynie moge podjechac codziennie.

Państwo chyba nie do końca wiedzą że on jest pod Wrocławiem ale już napisałam że transport jest możliwy. Szukamy chyba kogoś na wizytę w Białobrzegach..

Posted

być moze pakiet ogłoszeń poszedł na mazowieckie - jak się zamawia to trzeba wystawcy na czerwono i drukowanymi, że ma być konkretne województwo i miasto. To komplikuje sprawę, gdy ogłasza się psy ze schroniska i nie ma takiego zapasu finansowego, jaki ma Bilon...

Trzymam kciuki:)

Posted

LILUtosi napisał(a):
Ja też trzymam kciuki, odpisałam i nadal czekam na odpowiedź. Kto jest wawy i pojedzie na wizytę? Trzeba trochę tu pomóc.

Duzo jest ciotek z Warszawy , ja najlepiej znam obraczus87. Lilu tez ja zna z watku Lenki. Moze ona bedzie wiedziec kto jest blizej tej miejscowosci.

Posted

To oczywiste,że psiaki są szczęśliwe u Lilutosi, ale lepiej, żeby korzeni nie zapuszczały.
Lilu , a masz nr telefonu do pana? Już się denerwuję.