ketunia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Cioteczki podajcie nr konta. Chciałabym wpłacić pieniażki dla Bilonka. Piesku znajdziesz w końcu swój wymarzony domek.. Quote
magda z. Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 http://wroclaw.olx.pl/item_page.php?Id=142419364&g=6 http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=34293 http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,23360,Lw==.html dorobiłam jeszcze, zdjęcia stare, bo nie miałam jescze czasu pościagać nowych... Quote
Ingrid44 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 ketunia napisał(a):Cioteczki podajcie nr konta. Chciałabym wpłacić pieniażki dla Bilonka. Piesku znajdziesz w końcu swój wymarzony domek.. Pieknie Dziekujemy Ketuniu:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Lucyna Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Zapraszamy na bazarek dla Murzynka i Bilona ... http://www.dogomania.pl/threads/197173-Sexi-bielizna-dla-pa%C5%84!-doch%C3%B3d-dla-Murzynka-i-Bilona-do-10-grudnia-godz.22-00 Mogę zamówić tutaj ogłoszenia dla Bilona, zapłacę jeśli ktoś wyśle do Niki tekst i zdjęcia - 10 zł za prawie 70 ogłoszeń [SIZE=2] http://www.dogomania.pl/threads/191834-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-psy-z-przytuliska-!-Zam%C3%B3w-66-og%C5%82osze%C5%84-za-10z%C5%82.Do-31.10.2010./page47 Quote
Poker Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 coś się zrobił bałagan z finansami.Nie ma żadnych aktualizacji i nie wiemy czy stoimy czy leżymy. klaudus nie ma czasu ,ale ktoś inny miał się zająć księgowością. Quote
dorota k. Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Buster . Trzeba by Ketunii nr konta podać. Quote
Poker Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 dorota k. napisał(a):Buster . Trzeba by Ketunii nr konta podać. buster zniknęła. Nie wiem co się dzieje ,ale zaczyna mi się to nie podobać. Quote
magda z. Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ja się zbiorę na bazarek, ale już jutro chyba... Quote
monika083 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ja juz kiedys pisalam ,ze moge zajac sie finansami , u mnie nie ma problemu z rozliczaniem, dogomania u mnie non-stop wlaczona, prowadze poki co finanse dwom psiakom ,ale dam rade i trzeciemu, Quote
Ingrid44 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 monika083 napisał(a):ja juz kiedys pisalam ,ze moge zajac sie finansami , u mnie nie ma problemu z rozliczaniem, dogomania u mnie non-stop wlaczona, prowadze poki co finanse dwom psiakom ,ale dam rade i trzeciemu, Ja jestem ZA ! ! ! Cioteczki wypowiadajcie sie ! Quote
dorota k. Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ja też jestem za. Wcześniej coś było, że Buster ma jakieś problemy. Chciałam przelać swoją deklarację za listopad jeszcze i już grudzień. Ketunia też czeka na nr konta. I wieści o Biloniku nie ma żadnych:shake: Quote
LILUtosi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 U Bilonika wszystko ok. Gania z nową pięknotą akitą białą. Chłopak grzeczny, tylko czasem z Szarikiem drą koty. Śpi na fotelu a czasem zagląda do posłania. Po za tym apetyt ma, zdrowy jest i chyba na razie szczęśliwy. A telefonów nie ma żadnych w jego sprawie. A tak rozprawiły się z Axą z kołdrą puchową, która się wietrzyła: Quote
magda z. Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Piękne te foty, on taki drobny przy tych psiakach, ale chyba najbardziej mu odpowiada ich towarzystwo. Jutro poogarniam swój czas i postaram się powymieniać foto, moze ktoś kto ma husky się zdecyduje go zaadoptować, bo to fajny towarzysz. Quote
LILUtosi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Potwierdzam wplatę za hotel Bilona - 250zł. Quote
Lucyna Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Lilutosi, piękne zdjęcia szczęśliwego Bilonika :lol: Czekam zatem na wieści o numerze konto, wpłacę za grudzień. Quote
Poker Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jestem jak najbardziej za tym , by finanse przejęła monika083.Jak sie liczy miesiąc hotelowania Bilona? Od któego do którego ? Quote
LILUtosi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Lucyna napisał(a):Lilutosi, piękne zdjęcia szczęśliwego Bilonika :lol: Czekam zatem na wieści o numerze konto, wpłacę za grudzień. Lucynko ;-) moja kochana, generalnie opłatę za dany miesiąc pobieram na końcu miesiąca, bo nie trzeba później oddawać za niewykorzystane dni. A może Bilonek już na święta będzie miał swój własny domek. I tego z całego serca mu życzę. Quote
Lucyna Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Może zamówić mu te ogłoszenia, o których wspominałam? Quote
LILUtosi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Poker napisał(a):Jestem jak najbardziej za tym , by finanse przejęła monika083.Jak się liczy miesiąc hotelowania Bilona? Od któego do którego ? No to już odpowiedziałam. Liczę dni od pierwszego do ostatniego dnia miesiąca po 10zł za dobę. Pobieram oplatę gdzieś pod koniec miesiąca. Za Listopad dostałam już za 25 dni czyli 250zł. Quote
Lucyna Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ale pięknoty masz u siebie, muszę Cię odwiedzić, koniecznie ... :lol: Quote
LILUtosi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Musisz, musisz! Zapraszałam już wiele razy. Najlepiej z tymi zestawami bielizny do przymiarki - mam duże braki w tym temacie. Niestety ale biała Akita opuszcza mnie w sobotę - jedzie do Austrii na ds. Niestet bo szkoda że tak daleko, nie będę miała żadnej kontroli co się z nią będzie działo. Jutro pani przyjeżdża na zapoznanie i będzie do soboty. Quote
Recommended Posts