Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trzymam mocno kciuki!!

wiecie co ,ja tez taka bylam napalona na mojego Bruna ,bo TZ 3 lata na psa namawialam ,i jak w koncu sie zgodzil ,to 3 razy dziennie do schronu dzwonilam pytac czy jeszcze jest(bo dopiero za dwa tyg.mielismy jechac do polski i po niego)juz mnie dosyc mieli.. Moze pan faktycznie bardzo chce tego psa...

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłoby cudownie. Oby, oby. a jeżeli chodzi o napalenie , to decyzję o zabraniu Pokera czy Dolara ze schronu podjęliśmy w piątek wieczorem, a w sobotę obaj byli u nas. i nikt nas nie sprawdzał.

Posted

Miałam dzisiaj sama podjechać, ale wiozłam psa z Poznania i nie chciałam już go stresować. Zadzwoniłam do Pana że podjadę albo jutro a jak nie to w poniedziałek już na bank. Zapewniłam też że ma pierwszeństwo do psa i jeśli wizyta będzie pomyślna to pies na pewno nie zostanie oddany komu innemu. Pan na spokojnie powiedział że nie ma sprawy i czeka na kontakt. Mam nadzieje że zapał nie wyparował do Bilonka. Bilonek to naprawdę bardzo fajny piesek, na spacerach trzyma się człowieka, na każde zawołanie przybiega. Jedyna wada to kombinację jak zostaje sam.

Posted

ale wieści:) W razie chęci współpracy mamy już namiary na szkoleniowców z W-wia, jednego z nich polecił mi Mirek, drugiego tutaj ktoś z dogo podał - najlepiej jak ktoś na miejscu wszystko pokaże. Trzymam kciuki.