Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ingrid44 napisał(a):
To jest raczej problem ogolny bo ludzie biora pieska i mysla ze bedzie im lezal na kanapie caly czas. Niektore takie sa ale wiekszosc potrzebuje ruchu i stymulacji mozgu do pelni szczescia. Zreszta co to za zycie dla psa ,caly czas siedziec w domu i ogladac swiat przez okno - tez bym zwariowala.

Dokładnie - ja po kilku dniach deszczu mam problem z 12-latkiem, a co dopiero młody mix husky....

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miejmy nadzieje ze Bilonik znajdzie domek ,ktory lubi duzo ruchu na dworze. Rodzina z dorastajacymi dzecimi i ogrodem tez by byla fajna bo dzieciaki lubia biegac, rzucac pileczki pieskowi ......

Posted

Przydalo by sie rozliczyc ksiegowosc Bilonka, kto ile wplacil i na ile miesiecy. Ile bylo z bazarkow. Dobrze by bylo widziac jasno ile potrzeba kasy .
Zeby pozniej nie bylo, ze zalegamy setki zlotych za Hotelik :(

Posted

Przestraszyłam się tą zmianą tytułu . Z bazarku..nie mogę przekopać się przez posty na 2 miesiące było. Z deklaracji stałych - przynajmniej ja się nie wycofuję - kolejny miesiąc - chociaż mam nadzieję ogromną, że Chłopak wcześniej domek znajdzie. No i ludzie, którzy go oddali też coś obiecali. Nie dajmy Chłopaczkowi spać znowu gdzieś pod sklepem :(

Posted

Ja nie mam nic do tytulu , moze faktycznie ktos zajrzy i pomoze. Chcielibysmy zobaczyc rozliczenie zeby wiedziec na czym stoimy. Zdaje sie ze byli wlasciciele tez mieli cos wplacic .

Nie lubie niemilych niespodzianek .

Posted

Witam wszystkich po dłuższej przerwie i od razu przepraszam - moja nieobecnośc była spowodowana poważnymi problemami rodzinnymi. Najdalej do jutra przygotuję post rozliczeniowy. Dziękuję wszystkim za wyrozumiałość.

EDIT

Króciutkie rozliczenie:

Anett - 90 zł
Lena S-K - 120 zł (poproszę o nick ;) )
magda z. - 55,15 zł
lucyna - 30 zł
dorota k. - 20 zł
kasia310 - 30 zł
wilczek007 - 100 zł
Ingrid44 - 40 zł

Na koncie Bilonka mamy łacznie : 485 zł 15 gr.

Posted

Buster jak mozesz to podziel wszystko na Deklaracje Stale i Wplaty jednorazowe. Wredy bedzie widac ile jest Stalych i kto zalpacil a kto nie.
No i bazarki osobno. Wtedy bedzieli mieli czarno na bilaym ile nam brakuje i od kiedy.