Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Moniko z Bolca:) Super, że trafiłaś na wątek Bilonika:)
Dziewczyny, ja niestety bazarków robić nie potrafię i z czasem u mnie krucho. Mam trochę puzzli - kompletnych i układanych tylko raz. Jeśli ktoś mógłby bazarek zrobić chętnie przekażę.

Posted

Trafiłam na Bilonka i już pieniążki do niego poleciały.Nie dużo, ale chyba każdy grosz się przyda:)
Ja rozmawiałam z Magdą Z. i mam dla niej sporo fajnych fantów na bazarek, będe jej to niedługo przekazywać, to P.Doroto, ewentualnie mogę od Pani odebrać te puzzle, i przekazać dalej:)

Myślałam też zeby zrobić samemu taki bazarek.W sumie aż tak skomplikowane to to nie jest chyba.Wystarczy tylko mieć czas i poczte blisko:)

Posted

7.12.
--------
DOROTA K. ZA LISTOPAD I GRUDZIEŃ- 40zl
Lucyna za grudzień -30zl

9.12
--------
Buster-rozliczenie--235,15

10.12
----------
ketunia --- 600zl

13.12
-----------
badmonique--25zl
Poker---20zl

20.12
-------
z bazarku od ingrit44 od Lucyny-- 184,00

22.12
-------
magda.z z bazarku --- 32,65

30.12
--------
Poker ---------- 20,00

3.01
----------
Dorota K (za styczen) 20,00

4.01
Lucyny za styczeń 30 zł i z bazarku Ingrid44 - 40 zł -----70zl

----------------------------------
=1 276,80
- 395,20 (oplata za hotel 25.12)

saldo +881,60

cioteczki ,przypomnijcie mi ktorego zawsze wplacac lilu za hotelik i ile?

Posted

badmonique napisał(a):
Trafiłam na Bilonka i już pieniążki do niego poleciały.Nie dużo, ale chyba każdy grosz się przyda:)
Ja rozmawiałam z Magdą Z. i mam dla niej sporo fajnych fantów na bazarek, będe jej to niedługo przekazywać, to P.Doroto, ewentualnie mogę od Pani odebrać te puzzle, i przekazać dalej:)

Myślałam też zeby zrobić samemu taki bazarek.W sumie aż tak skomplikowane to to nie jest chyba.Wystarczy tylko mieć czas i poczte blisko:)

No właśnie o ten czas najbardziej idzie. ja może też pokusiłabym się o zrobienie bazarku ale w ciągu dnia niestety dostępu do dogo nie mam, a na bazarku to trzeba na bieżąco.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Nie moge sie napatrzec na te zdjecia. On jest bardzo piekny. Gdzie ten domek Bilonku ?

ja później sobie pozwolę do ogłoszeń też jedno dodać - ocieplają bardzo wizerunek psiaka:)

Posted

to jutro chyba uda mi się zrobić, teraz mam misję z fotami do tv, bo będzie reportaż o schronisku naszym, a że sąsiadka tam pracuje i teraz pogoda jaka jest, będziemy ożywiać obraz fotami z zielenią:)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Nie moge sie napatrzec na te zdjecia. On jest bardzo piekny. Gdzie ten domek Bilonku ?

Bardzo piękny tz czy Bilonik :eviltong: ?
No fakt że przypadli sobie panowie do gustu, zresztą Bilonika nie da się nie lubić. Wesoły, pogodny psiak, pełen werwy. Jak się wybiega to śpi słodko. Nic nam nie zniszczył do tej pory, nawet nie zauważyłam takich zapędów.....hm o przepraszam - zapomniałam-razem z Axą (białą akitą) rozszarpały puchową kołdrę. Ale to moja wina bo prawie ich do tego zaprosiłam. Nie wiem co jest powodem nie niszczenia, czy towarzystwo innych psów czy też spora dawka długich spacerów. Świetny kompan do zabawy, zarówno dla innych psów jak i ludzi.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Bardzo piękny tz czy Bilonik :eviltong: ?
No fakt że przypadli sobie panowie do gustu, zresztą Bilonika nie da się nie lubić. Wesoły, pogodny psiak, pełen werwy. Jak się wybiega to śpi słodko. Nic nam nie zniszczył do tej pory, nawet nie zauważyłam takich zapędów.....hm o przepraszam - zapomniałam-razem z Axą (białą akitą) rozszarpały puchową kołdrę. Ale to moja wina bo prawie ich do tego zaprosiłam. Nie wiem co jest powodem nie niszczenia, czy towarzystwo innych psów czy też spora dawka długich spacerów. Świetny kompan do zabawy, zarówno dla innych psów jak i ludzi.

Obaj przystojni;)

Jak był we Lwówku rok temuto też nie niszczył - a był na dole w pokojach imitujących mieszkanie. Też tam sobie mógł hasać do woli na spacerach, bo wybieg są tam ogrodzone. Po pierwszej nocy, kiedy był jescze na zewnątrz, szybko został przeniesiony do środka, bo płakał. Dlatego mnei się wydaje, ze spacery to podstawa przy nim - dobrze psa zmęczyć i spokojnie spedzi resztę dnia w domu.

Posted

a czy ktoś ma konta na wrocławskich portalach? Bo ja kilka obleciałam, ale nie jestem nigdzie zalogowana i po prostu zaczynam się w tym gubić...
Wrzuciłam teraz Bilona też na bolec u nas, po klepnięciu przez moderatora ogłoszenia będzie widoczne

Wyedytowałam większość ogłoszeń, jakie tutaj dodałam, części nie można, wiec za jakiś tydzień, dwa będą tam nowe - przewaznie prze miesiąc wiszą.