Ingrid44 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Moniczko czy mozna zrobic cale zestawienie co ,ile ,wszystko razem. Ja sie ciagle martwie ze jak Biolonik sie nie wyadopuje przez 2,3 miesiace nie bedziemy mieli na Hotelik :( Quote
dorota k. Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Witaj Moniko z Bolca:) Super, że trafiłaś na wątek Bilonika:) Dziewczyny, ja niestety bazarków robić nie potrafię i z czasem u mnie krucho. Mam trochę puzzli - kompletnych i układanych tylko raz. Jeśli ktoś mógłby bazarek zrobić chętnie przekażę. Quote
badmonique Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Trafiłam na Bilonka i już pieniążki do niego poleciały.Nie dużo, ale chyba każdy grosz się przyda:) Ja rozmawiałam z Magdą Z. i mam dla niej sporo fajnych fantów na bazarek, będe jej to niedługo przekazywać, to P.Doroto, ewentualnie mogę od Pani odebrać te puzzle, i przekazać dalej:) Myślałam też zeby zrobić samemu taki bazarek.W sumie aż tak skomplikowane to to nie jest chyba.Wystarczy tylko mieć czas i poczte blisko:) Quote
monika083 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 7.12. -------- DOROTA K. ZA LISTOPAD I GRUDZIEŃ- 40zl Lucyna za grudzień -30zl 9.12 -------- Buster-rozliczenie--235,15 10.12 ---------- ketunia --- 600zl 13.12 ----------- badmonique--25zl Poker---20zl 20.12 ------- z bazarku od ingrit44 od Lucyny-- 184,00 22.12 ------- magda.z z bazarku --- 32,65 30.12 -------- Poker ---------- 20,00 3.01 ---------- Dorota K (za styczen) 20,00 4.01 Lucyny za styczeń 30 zł i z bazarku Ingrid44 - 40 zł -----70zl ---------------------------------- =1 276,80 - 395,20 (oplata za hotel 25.12) saldo +881,60 cioteczki ,przypomnijcie mi ktorego zawsze wplacac lilu za hotelik i ile? Quote
Ingrid44 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 To narazie troche mamy. Lucynka i ja robilysmy bazarek dla Bilonka to tez powinno byc troche grosza. Narazie czekamy na wplaty od cioteczek :) Quote
dorota k. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 badmonique napisał(a):Trafiłam na Bilonka i już pieniążki do niego poleciały.Nie dużo, ale chyba każdy grosz się przyda:) Ja rozmawiałam z Magdą Z. i mam dla niej sporo fajnych fantów na bazarek, będe jej to niedługo przekazywać, to P.Doroto, ewentualnie mogę od Pani odebrać te puzzle, i przekazać dalej:) Myślałam też zeby zrobić samemu taki bazarek.W sumie aż tak skomplikowane to to nie jest chyba.Wystarczy tylko mieć czas i poczte blisko:) No właśnie o ten czas najbardziej idzie. ja może też pokusiłabym się o zrobienie bazarku ale w ciągu dnia niestety dostępu do dogo nie mam, a na bazarku to trzeba na bieżąco. Quote
monika083 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 dorotko ,zawsze mozesz wyslac komus fotki fantow na maila ,ktos poprowadzi bazar ,a Ty zajmiesz sie wysylka. Quote
magda z. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 monika083 napisał(a):o boziu..jak slodko! to samo miałam napisać:) to jest prawdziwy dt, gdzie jest miłość, naprawdę duzy pokłon w Waszą stronę. Quote
Poker Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Bombowe zdjęcia :loveu: LILUtosi jak to dobrze,że masz psiolubnego męża. Wpłaciłam 20 zł za grudzień. Quote
Ingrid44 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Jakie cudowne zdjecia:loveu: Obaj panowie bardzo przystojni :cool3::lol::cool3::lol: Bardzo sie ciesze ze Bilonik ma tyle milosci, moze juz nie teskni za tamtym domkiem. Quote
Ingrid44 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Nie moge sie napatrzec na te zdjecia. On jest bardzo piekny. Gdzie ten domek Bilonku ? Quote
magda z. Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ingrid44 napisał(a):Nie moge sie napatrzec na te zdjecia. On jest bardzo piekny. Gdzie ten domek Bilonku ? ja później sobie pozwolę do ogłoszeń też jedno dodać - ocieplają bardzo wizerunek psiaka:) Quote
Ingrid44 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 magda z. napisał(a):ja później sobie pozwolę do ogłoszeń też jedno dodać - ocieplają bardzo wizerunek psiaka:) Swietny pomysl :) :) :) Quote
magda z. Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 to jutro chyba uda mi się zrobić, teraz mam misję z fotami do tv, bo będzie reportaż o schronisku naszym, a że sąsiadka tam pracuje i teraz pogoda jaka jest, będziemy ożywiać obraz fotami z zielenią:) Quote
dorota k. Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Oj Biloniku :) Mizianko Chłopaczku :) Quote
LILUtosi Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ingrid44 napisał(a):Nie moge sie napatrzec na te zdjecia. On jest bardzo piekny. Gdzie ten domek Bilonku ? Bardzo piękny tz czy Bilonik :eviltong: ? No fakt że przypadli sobie panowie do gustu, zresztą Bilonika nie da się nie lubić. Wesoły, pogodny psiak, pełen werwy. Jak się wybiega to śpi słodko. Nic nam nie zniszczył do tej pory, nawet nie zauważyłam takich zapędów.....hm o przepraszam - zapomniałam-razem z Axą (białą akitą) rozszarpały puchową kołdrę. Ale to moja wina bo prawie ich do tego zaprosiłam. Nie wiem co jest powodem nie niszczenia, czy towarzystwo innych psów czy też spora dawka długich spacerów. Świetny kompan do zabawy, zarówno dla innych psów jak i ludzi. Quote
kamilqax95x Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zapraszam na bazarek z plakatami bardzo się przydadzą w ogłaszaniu psów czy też innych zwierząt bo się rzucają w oczy :smile: Bardzo piękne POLECAM http://www.dogomania.pl/threads/198212-Plakaty-dla-Waszych-pasiak%C3%B3w-pomoc-ttb-szczecin-!!NOWA-Ekstra-cena-!!-do-30.12.2010 Pozdrawiam Kamila Quote
magda z. Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 LILUtosi napisał(a):Bardzo piękny tz czy Bilonik :eviltong: ? No fakt że przypadli sobie panowie do gustu, zresztą Bilonika nie da się nie lubić. Wesoły, pogodny psiak, pełen werwy. Jak się wybiega to śpi słodko. Nic nam nie zniszczył do tej pory, nawet nie zauważyłam takich zapędów.....hm o przepraszam - zapomniałam-razem z Axą (białą akitą) rozszarpały puchową kołdrę. Ale to moja wina bo prawie ich do tego zaprosiłam. Nie wiem co jest powodem nie niszczenia, czy towarzystwo innych psów czy też spora dawka długich spacerów. Świetny kompan do zabawy, zarówno dla innych psów jak i ludzi. Obaj przystojni;) Jak był we Lwówku rok temuto też nie niszczył - a był na dole w pokojach imitujących mieszkanie. Też tam sobie mógł hasać do woli na spacerach, bo wybieg są tam ogrodzone. Po pierwszej nocy, kiedy był jescze na zewnątrz, szybko został przeniesiony do środka, bo płakał. Dlatego mnei się wydaje, ze spacery to podstawa przy nim - dobrze psa zmęczyć i spokojnie spedzi resztę dnia w domu. Quote
magda z. Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Pozwoliłam sobie dodać nową fotę, w tym ogłoszeniu jest jako druga, pewnie za chwilę się podmieni, dodałam też opinię Lilu. http://www.zinfo.pl/ogloszenia/wpis/6546 Quote
Ingrid44 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='magda z.']Pozwoliłam sobie dodać nową fotę, w tym ogłoszeniu jest jako druga, pewnie za chwilę się podmieni, dodałam też opinię Lilu. http://www.zinfo.pl/ogloszenia/wpis/6546 Super ogloszenie :) Quote
magda z. Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 a czy ktoś ma konta na wrocławskich portalach? Bo ja kilka obleciałam, ale nie jestem nigdzie zalogowana i po prostu zaczynam się w tym gubić... Wrzuciłam teraz Bilona też na bolec u nas, po klepnięciu przez moderatora ogłoszenia będzie widoczne Wyedytowałam większość ogłoszeń, jakie tutaj dodałam, części nie można, wiec za jakiś tydzień, dwa będą tam nowe - przewaznie prze miesiąc wiszą. Quote
Recommended Posts