Jump to content
Dogomania

Wolontariat w schronisku w Katowicach!! Ruszyliśmy!! Poszukiwani wolontariusze!!!

Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?  

53 members have voted

1. 1. Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?

• poniedziałek
      1
    • wtorek
      8
    • środa
      5
    • czwartek
      19
    • piątek
      20

Recommended Posts

Posted

Dobra psotka ,lotka ,dżina i naszej nowej koleżance chyba dam misie to cztery i co koniec ? Niewiem czemu nie dostajecie moich odpowiedzi na gg ale to tylko wy bo koleżanki mojej córy dostają i muj brat też więc niemam pojęcia czemu do reszty nie dochodzą . A co do foksa i czarka to nie wyjdą każdy pies ma jednego opiekuna , jak dojdą osoby nowe dojdą nowe psy

Posted

Dobra psotka ,lotka ,dżina i naszej nowej koleżance chyba dam misie to cztery i co koniec ? Niewiem czemu nie dostajecie moich odpowiedzi na gg ale to tylko wy bo koleżanki mojej córy dostają i muj brat też więc niemam pojęcia czemu do reszty nie dochodzą . A co do foksa i czarka to nie wyjdą każdy pies ma jednego opiekuna , jak dojdą osoby nowe dojdą nowe psy

Posted

NO TO WYJDĄ JUTRO Z TEGO CO WIEM CZTERY PSIAKI LOTKA ,PSOTKA I DŻINA ORAZ NOWEJ KOLEŻANKI CHYBA DAM MISIE, CZAREK I FOKS NIE WYJDĄ TAK JAK WCZEŚNIEJ PISAŁAM KAŻDY PIES MA JEDNEGO OPIEKUNA JAK DOJDĄ NOWE OSOBY BĘDA NOWE PSY. PSÓW NAPEWNO NIE BRAKNIE:evil_lol: TO ŻART ,ALE Z FREKWENCJĄ MAMY CHYBA PROBLEMY ?:lol:

Posted

chalo a co z wtorkiem jest po 19 a tylko soboz się zgłosiła, więcej nas nie będzie? A co do akcji było super dziś przyjechać mieli po czarusia , wypatrzyli go wczoraj na akcji.

Posted

chalo a co z wtorkiem jest po 19 a tylko soboz się zgłosiła, więcej nas nie będzie?:shake::lol: A co do akcji było super dziś przyjechać mieli po czarusia , wypatrzyli go wczoraj na akcji.

Posted

Ja będę w sobotę, więc się na jutro nie zgłaszam :)

Słuchajcie, Pani Ania przekazała mi ksero kartotek psiaków, które szkolimy, dlatego dziś postaram się uzupełnić wszystkie psiaki na 1 stronie, dodać wszystkie numery.

Posted

piszę chyba już na wszystkim gdzie się da co z wtorkiem mam zgłoszone 3 osoby a jest już po 9 ? W tym mam kube 123 która nigdy nie zawodzi !!! jak będzie tak dalej to jaki to ma sens !! w soboty jest przepełnienie a wtorek nie ma prawie nikogo LITOSCI!!!!