Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciemka to bardzo dobrze zrobiłaś, że kupiłaś z warzywami. Ona nie powinna jeść samego mięska tylko takie warzywno-mięsne. Wtedy rzeczywiście ułatwi to kupkanie:pAlbo takie mięsko, warzywa, makaron/ryż. Wymiziaj maluszka ode mnie:lol:
Ale fajny kotek, chyba ciekawy co też tam jest;)

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kociak pieeekny, uwielbiam rude kociaki.Co do gerberkow to tez mysle ,ze najlepsze z warzywkami.Jakby byl problem z kupka to np. moim dzieciom bardziej sluzyly te z bobovity np. z kurczak z jablkiem albo ze sliwka ;) mysle ,ze z piesem bedzie podobnie.

Posted

Kotek rudy jak jego pani. :D

A czapeczka nadal jest ulubiona, wprawdzie Czarna się już tam nie mieści, więc chowa tam tylko głowę a reszta wystaje hehe. :) Komicznie to wygląda. :)

Przed chwilą było porcyjka numer dwa preparatu na odrobaczanie. Dziś Czarna kończy 3 tygodnie. :D

Posted

[quote name='Ciemka']Po odrobaczaniu numer dwa wylazły wielgachne wstrętne robale, bleee. :/
Mam nadzieję, że teraz już z brzuszkiem będzie dobrze. :)[/QUOTE]
Tak przypuszczałam, moja sunia, gdy miała 9 tygodni miała wzdęty brzuszek i wciąż problemy z trawieniem, pomimo przestróg vet'a odrobaczyłam ją dodatkowo, gdy jednego z nich zwymiotowała brrrrr. Wniosek jeden - u hodowcy odrobaczono ją "po łebkach", ale podsumowując potem były robale tylko jeden raz po kolejnym odrobaczeniu i wszystko wyszło na prostą tzn. kupki, wymioty i wzdęcie - czego i wam jak najszybciej życzę !!!Pozdrawiam !

Posted

Ja również cały wątek przeczytałam i jestem pelna podziwu dla ciebie Ciemka :] super że z Czarną -nieczarną juz wszystko okey :] Teraz moze byc juz tylko lepiej :]
Pozdrawiamy ^^

A i kociaka masz ślicznego :]

Posted

To ja też się ujawnię i przy okazji pogratuluję wytrwałości w opiece nad Czarną.Ciemka,watek śledzę od pierwszego wpisu i cały czas trzymam kciuki za was obie.Teraz wreszcie mogę poluzować piąsteczki :multi:.
Czarna wyrosła na śliczną panienkę :loveu:.Mam nadzieję,że będziesz pokazywała nam jak rośnie.
Trzymajcie się dziewczyny :lol:.

Posted

Jakie to miłe że tyle osób trzymało kciuki. :)
Informować o Czarnej będę na bieżąco, bo jak by inaczej. :)

A oto zdjęcia udowadniające, że pomimo dwóch ochroniarzy i wysokich ścianek legowiska Czarna i tak potrafi z niego uciec. :P

[URL]http://lh5.ggpht.com/_Dvl0yAD9Pp4/SxL9FHXq4eI/AAAAAAAADts/DmpqxxGDXJw/s640/100_0947.JPG[/URL]

[URL]http://lh5.ggpht.com/_Dvl0yAD9Pp4/SxL9K3S3aBI/AAAAAAAADtw/oAJkvqcqA3M/s640/100_0948.JPG[/URL]

To co te zwierzęta razem wyprawiają, to istna komedia. :D

Posted

śliczny uciekinier z niej :loveu: no i jak wyrosła porównując malutką czarną kuleczkę z pierwszych zdjęć :) to dzięki Tobie Ciemko... świetnie się spisałaś jako psia mama choć to na pewno nie koniec atrakcji :diabloti:

PS dzięki też cioteczkom za dobre rady ;) bo bez nich pewnie byłoby ciężko

Posted

Slicznie rosnie :loveu:.Wstawiam sie za przedmowcami-kabelki koniecznie pochowaj,moje 3 mioty zawsze ciagnely do kabli i zawsze mnie od czegos odlaczyly:evil_lol: -to jest silniejsze od nich:evil_lol:

Posted

Ciemka, no to Ci teraz dziewczyna zacznie domowe wycieczki :)
O rany, to te robalcie ja tak męczyły ... . Znaczy niebawem znów powtórka odrobalkowania. Co jej podajesz na zycie wewnetrzne ? Vetmint może ?

Kociszcza cudowne :) Ja kotowa tez jestem, nie mogłam nie zauwazyc :).

A imiona nadajesz piertwszej klasy, Morda, Kornik, Czarna :)

Trzymam mocno nadal i niezmiennie (tu by się przydała ikonka kciukasów ale się nie otwiera ...). Link do Mordy tez coś kiepsko (wklejają sie myslniki ...), ale spróbuje jeszcze inaczej poszukać :)

Posted

I ja się ujawniam :p

Śledzę waszą historię od pierwszego postu i trzymam kciuki za maluszka.

[B]Ciemka[/B] dla ciebie wielkie brawa za wytrwałość i za to robisz dla (Rudo)Czarnej :eviltong:

:klacz: