Energy Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ciemka to bardzo dobrze zrobiłaś, że kupiłaś z warzywami. Ona nie powinna jeść samego mięska tylko takie warzywno-mięsne. Wtedy rzeczywiście ułatwi to kupkanie:pAlbo takie mięsko, warzywa, makaron/ryż. Wymiziaj maluszka ode mnie:lol: Ale fajny kotek, chyba ciekawy co też tam jest;) Quote
Mameczka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Kociak pieeekny, uwielbiam rude kociaki.Co do gerberkow to tez mysle ,ze najlepsze z warzywkami.Jakby byl problem z kupka to np. moim dzieciom bardziej sluzyly te z bobovity np. z kurczak z jablkiem albo ze sliwka ;) mysle ,ze z piesem bedzie podobnie. Quote
Ciemka Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Kotek rudy jak jego pani. :D A czapeczka nadal jest ulubiona, wprawdzie Czarna się już tam nie mieści, więc chowa tam tylko głowę a reszta wystaje hehe. :) Komicznie to wygląda. :) Przed chwilą było porcyjka numer dwa preparatu na odrobaczanie. Dziś Czarna kończy 3 tygodnie. :D Quote
Energy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ciemka wymiziaj trzytygodniową dziewczynkę:loveu:To już teraz z górki:lol: Quote
gayka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ciemka, ona kończy te 3 tygodnie dzięki TOBIE!! Możesz byc dumna! Quote
Greven Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wszystkiego najlepszego dla (Rudo)Czarnej! Quote
Ciemka Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 gayka nie tylko dzięki mnie ale i dzięki temu forum i Waszym radom. :) Bez tego nie wiedziałabym co mam robić. Quote
mare Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wszystkiego najlepszego! Przede wszystkim zdrowia, zdrowia i zdrowia!!!:) Quote
WeronikaM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 tak ! niech dziewczyna się zdrowo chowa :loveu: i prosimy o fotki :) Quote
Ciemka Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Po odrobaczaniu numer dwa wylazły wielgachne wstrętne robale, bleee. :/ Mam nadzieję, że teraz już z brzuszkiem będzie dobrze. :) Quote
wire fox Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Ciemka']Po odrobaczaniu numer dwa wylazły wielgachne wstrętne robale, bleee. :/ Mam nadzieję, że teraz już z brzuszkiem będzie dobrze. :)[/QUOTE] Tak przypuszczałam, moja sunia, gdy miała 9 tygodni miała wzdęty brzuszek i wciąż problemy z trawieniem, pomimo przestróg vet'a odrobaczyłam ją dodatkowo, gdy jednego z nich zwymiotowała brrrrr. Wniosek jeden - u hodowcy odrobaczono ją "po łebkach", ale podsumowując potem były robale tylko jeden raz po kolejnym odrobaczeniu i wszystko wyszło na prostą tzn. kupki, wymioty i wzdęcie - czego i wam jak najszybciej życzę !!!Pozdrawiam ! Quote
psikut_zabrze Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja również cały wątek przeczytałam i jestem pelna podziwu dla ciebie Ciemka :] super że z Czarną -nieczarną juz wszystko okey :] Teraz moze byc juz tylko lepiej :] Pozdrawiamy ^^ A i kociaka masz ślicznego :] Quote
Buszki Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 To ja też się ujawnię i przy okazji pogratuluję wytrwałości w opiece nad Czarną.Ciemka,watek śledzę od pierwszego wpisu i cały czas trzymam kciuki za was obie.Teraz wreszcie mogę poluzować piąsteczki :multi:. Czarna wyrosła na śliczną panienkę :loveu:.Mam nadzieję,że będziesz pokazywała nam jak rośnie. Trzymajcie się dziewczyny :lol:. Quote
Ciemka Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Jakie to miłe że tyle osób trzymało kciuki. :) Informować o Czarnej będę na bieżąco, bo jak by inaczej. :) A oto zdjęcia udowadniające, że pomimo dwóch ochroniarzy i wysokich ścianek legowiska Czarna i tak potrafi z niego uciec. :P [URL]http://lh5.ggpht.com/_Dvl0yAD9Pp4/SxL9FHXq4eI/AAAAAAAADts/DmpqxxGDXJw/s640/100_0947.JPG[/URL] [URL]http://lh5.ggpht.com/_Dvl0yAD9Pp4/SxL9K3S3aBI/AAAAAAAADtw/oAJkvqcqA3M/s640/100_0948.JPG[/URL] To co te zwierzęta razem wyprawiają, to istna komedia. :D Quote
Kasia z Demonem Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 śliczny uciekinier z niej :loveu: no i jak wyrosła porównując malutką czarną kuleczkę z pierwszych zdjęć :) to dzięki Tobie Ciemko... świetnie się spisałaś jako psia mama choć to na pewno nie koniec atrakcji :diabloti: PS dzięki też cioteczkom za dobre rady ;) bo bez nich pewnie byłoby ciężko Quote
Ilka21 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 ciemka ty lepiej pochowaj te kabelki co sa obok posłania bo jeszcze trochę i będziesz miała spięcie hihihi Quote
Greven Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Też o tym pomyślałam. Igły zaczną swędzieć i się Czarna weźmie za kabla. Quote
daga10011 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Slicznie rosnie :loveu:.Wstawiam sie za przedmowcami-kabelki koniecznie pochowaj,moje 3 mioty zawsze ciagnely do kabli i zawsze mnie od czegos odlaczyly:evil_lol: -to jest silniejsze od nich:evil_lol: Quote
Ciemka Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 To był kabel od elektrycznego kocyka, ale już zabrany. :) Quote
filodendron Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Kotki to coś troszku na zdziwione wyglądają - jakby jeszcze nie mogły się zdecydować, czy to mysz, czy nie mysz ;) Quote
Patka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 faktycznie koty zdziwione :) A młoda jaka samodzielna !! Kurka Ruda pani masz dar mamki a to wielki dar! Quote
Saskja Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ho ho, widzę, ze sobie maleńka świetnie już radzi. Gratulacje Ciemko! Quote
psiama Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ciemka, no to Ci teraz dziewczyna zacznie domowe wycieczki :) O rany, to te robalcie ja tak męczyły ... . Znaczy niebawem znów powtórka odrobalkowania. Co jej podajesz na zycie wewnetrzne ? Vetmint może ? Kociszcza cudowne :) Ja kotowa tez jestem, nie mogłam nie zauwazyc :). A imiona nadajesz piertwszej klasy, Morda, Kornik, Czarna :) Trzymam mocno nadal i niezmiennie (tu by się przydała ikonka kciukasów ale się nie otwiera ...). Link do Mordy tez coś kiepsko (wklejają sie myslniki ...), ale spróbuje jeszcze inaczej poszukać :) Quote
Mona Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 I ja się ujawniam :p Śledzę waszą historię od pierwszego postu i trzymam kciuki za maluszka. [B]Ciemka[/B] dla ciebie wielkie brawa za wytrwałość i za to robisz dla (Rudo)Czarnej :eviltong: :klacz: Quote
Recommended Posts