Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):
Po odrobaczeniu powinno się kilka dni poczekać, ale nie wiem jak w takiej sytuacji:roll:

Wet moja mi mowila ze 3 dni trzeba poczekac.Ja podalam mu 2 tabletki na 10 kg a ona ma troche wiecej ale tylko takie mialam przy sobie bo odrobaczalam tez Łoliego.Ale mozna w razie co powtorzyc.

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Energy napisał(a):
Rany to on chyba więcej niż 20 nie waży:crazyeye:jakiej jest wielkości, na zdjęciach to tak do połowy łydki.

Oj wazy troche on jest dlugi strasznie jak basset.Tabletki byly dls Łoliego bisa co mam sygnaturke ale on juz dostal.A napewno wazy troche Kaj ja to sie balam ze to za malo bedzie bo trzeba go porzadnie odrobaczyc bo niewiadomo kiedy i czy wogole byl odrobaczony
Ale Pani Asia mowila ze go zwazy

Posted

Mnie tez wielkosc zaskoczyla mysklalam ze mniejszy jest.Ale nawet jesli wazy kolo 20 to dwie tabletki w sam raz swojej suczce tez tak podaje a wazy 11 kg.
Zdjecia wrzuce za okolo godzinke tylko pojade po zastrzyk i wracam

Posted

yoko100 napisał(a):
Mnie tez wielkosc zaskoczyla mysklalam ze mniejszy jest.Ale nawet jesli wazy kolo 20 to dwie tabletki w sam raz swojej suczce tez tak podaje a wazy 11 kg.
Zdjecia wrzuce za okolo godzinke tylko pojade po zastrzyk i wracam

Yoko nie chodziło mi absolutnie, że dałaś za dużo tylko raczej, że powinno starczyć:lol:

Posted

Przepraszam za OT.

REKS ma czas do końca listopada, później idzie do schronu.
Żadne prośby nie pomogą, decyzja jest nieodwołalna. Nie wiem jak tak można, ale widocznie można. W schronisku czeka Reksa TYLKO ŚMIERC. Po 7 latach spedzonych u boku ukochanej Pani, nie wiedział, że na stare lata przyjdzie mu walczyć o życie.

Postanowiłam powalczyć o życie Reksa. Ale sama nie dam rady :(

Chciałabym umieścic Reksa w DT, niestety na razie mam 20 zł deklaracji, a potrzebne jest około 350-400zł :(

Bardzo proszę o wsparcie, o radę, może ktoś z WAs ma jakis pomysł??

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/reks-ma-czas-do-30-listopada-potem-schronisko-nowy-dom-potrzebny-natychmiast-146868/index15.html

Posted

Kochane jeżeli mogę pomóc to zgłaszam deklaracje dla Reksa 10zł. Tylko prosiłabym o przypomnienie na pocztę bo mam już tyle psiaków, że mogę zapomnieć. Taki hotelik dla Reksa to świetny pomysł.

Posted

Wróciłam, nakarmiłam psy i mogę opisac wrażenia. Kaj przez całą drogę był bardzo spokojny, zestresowany /musiał sie rozstac z Kama do której zdążył sie juz pewnie przyzwyczaic/.Jest bardzo otwartym i miłym psem. TOLERUJE A NAWET ZAPRZYJAZNIA SIĘ Z KOTAMI! Hotelik wspaniale zadbany, czyściutki, urządzony tak,żeby PSOM było wygodnie. Piękny teren podzieliny tak. żeby można było oddzielac w razie potrzeby psy od siebie. Naprawdę jestem pod wrażeniem!

Posted

Uzgodnijcie proszę z p. Joanną sprawę szczepień dla Kaja. Został przyjęty bez szczepień w drodze wyjatku. Musimy na przyszłośc o tym pamiętac. Przyznaję, nie pomyślałam o tym a tam są przecież inne psy.

Posted

Tak Kaja trzeba zaszczepic bo jak bede brala na spacer to wezme wszystkie to szczepienie musi miec.Dzis go tylko odrobaczylam ale niewiem czy chcecie zeby powtorzyc czy jak.Pani Asia bierze psy tez czasami do siebie do domu zeby mial kontakt z czlowiekiem jak najwiecej ale ma psy i musi byc zaszczepiony.

I jak z platnosciami bo chyba tego nikt nie ustalil jak bedzie placone Pani Asi.

Posted

furciaczek napisał(a):
Czy mamy juz tekst do ogloszen??

Z tego co mi wiadomo to jeszcze nie ma. Jak będzie tekst to zrobię mu Allegro. Niestety nie dysponuję na tyle wolnym czasem żeby go napisać :shake: