Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yoko100 napisał(a):
Wlasnie sie zbieram powoli do hoteliku pojade chlopaka odwiedzic.Kolderke mu kombinuje zeby mu cieplo w dupke bylo:) Bede dogladac do niego zdjecia zrobie na wstepie :)

Super yoko! Czekamy na fotki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Fizia tam oglądałam, dzięki. Ale wiesz na zdjęciach nie wszystko widać, na jednym chyba są boksy na zewnątrz, jak się nie mylę.
Czy Kaj jest pod opieką Fundacji Azylu Pod Psim Aniołem, na nią wpłaty?

Posted

Aha no to nie wiem, to pewnie sie okaze po przyjeździe

tak, wplaty tutaj

FUNDACJA AZYLU POD PSIM ANIOŁEM
ul. Kosodrzewiny 7/9

04-979 Warszawa
03 1020 1042 0000 8802 0109 6528
z dopiskiem "Kaj z Szydłowca"

Posted

Myslę, że bedzie Mu dobrze, a dom sie szybko jakiś fajny znajdzie

Najwazniejsze, że jest bezpieczny, nie marznie, nie moknie i nie wpadnie pod zadne auto, za ktorym pobiegnie

Posted

Kochane Moje Kaj jest cudnym psiakiem. Powoli uczy się chodzić na smyczy i alarmuje gdy chce na dwór. Dziś około 9.00 pojechał do Radomia a stamtąd dzięki nieocenionej pomocy AnnyA do Mielca. Dostał na drogę kocyk, suchą karmę i karmę w kiełbasce którą lubi. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek bo to wspaniały i młody piesek. Bardzo lubi głaskanie i zabawę. Nie miałam nigdy u siebie pieska na DT i nie zdawałam sobie sprawy jak po takich kilku dniach ciążko jest go oddać....

Posted

fizia napisał(a):
Myslę, że bedzie Mu dobrze, a dom sie szybko jakiś fajny znajdzie

Najwazniejsze, że jest bezpieczny, nie marznie, nie moknie i nie wpasnie pod zadne auto, za ktorym pobiegnie

Fiziu masz całkowitą rację:loveu:

Posted

Almez_moi - ogromne dzieki za DT dla Kaja - dzieki Tobie juz od tych kilku dni jest szczęsliwy

Dajcie znać czy moga byc namiary w ogloszeniach na nas czy powinny byc na fundację i jesli tak, to jakie

Posted

Kochaniutkie Mam wiadomośc, że Kaj jest już na miejscu! Podobno bardzo wystraszony ale od razu wskoczył na łóżko. Zuch chłopak. A AnnaA twierdzi, że warunki w tym hoteliku - luksusowe i rewelacyjne. To super bardzo się cieszę i dziękuję, że JESTESCIE!

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Kochaniutkie Mam wiadomośc, że Kaj jest już na miejscu! Podobno bardzo wystraszony ale od razu wskoczył na łóżko. Zuch chłopak. A AnnaA twierdzi, że warunki w tym hoteliku - luksusowe i rewelacyjne. To super bardzo się cieszę i dziękuję, że JESTESCIE!

:multi::multi::multi: oby już niedługo miał swoje prywatne łóżeczko!

Dziewczyny gratuluję szybkiej i udanej akcji!!!

Posted

Aimez_moi napisał(a):

Wielkie dzięki Almez_moi za takie dobre wieści.
Almez_moi, Kama, AnnA jesteście wspaniałe:Rose::Rose::Rose:

Posted

Aimez_moi napisał(a):

To to wspaniale!!!

Dobrze wiedziec o takim fajnym hoteliku - mam nadzieję, że jeszcze wiele psiakow skorzysta z jego goscinnosci
Nie dość, ze fajne waunki to cena bardzo przyjazna

Posted

Wlasnie wrocilam z hoteliku.Kaj faktycznie wystraszony alepo chwili glaskania nawet wskoczyl na mnie zeby go glaskac.I ciagle nastawial glowke.Zostawilam mu dwie tabletki na odrobaczenie.I ciasteczka to zjadl sobie.Jak bedzie ladna pogoda to wyprowadze go na spacer na smyczce troche pochodze z nim.Zdjecia zrobilam tylko jeszcze nie wgralam ale niedlugo dodam.Karmy zjadl troszke.Wogole to jest taki dlugi jak basset:D i wiekszy niz na zdjeciu:) Troszke sie przywczai do nowego miejsca i bedzie dobrze.

Posted

yoko100 napisał(a):
Wlasnie wrocilam z hoteliku.Kaj faktycznie wystraszony alepo chwili glaskania nawet wskoczyl na mnie zeby go glaskac.I ciagle nastawial glowke.Zostawilam mu dwie tabletki na odrobaczenie.I ciasteczka to zjadl sobie.Jak bedzie ladna pogoda to wyprowadze go na spacer na smyczce troche pochodze z nim.Zdjecia zrobilam tylko jeszcze nie wgralam ale niedlugo dodam.Karmy zjadl troszke.Wogole to jest taki dlugi jak basset:D i wiekszy niz na zdjeciu:) Troszke sie przywczai do nowego miejsca i bedzie dobrze.

Fajnie Yoko, że masz możliwość odwiedzania chłopaka. Będziemy Cię molestować o wieści :eviltong:

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Fajnie Yoko, że masz możliwość odwiedzania chłopaka. Będziemy Cię molestować o wieści :eviltong:

Tylko nie za bardzo, bo ucieknie i nic nie powie:eviltong:
Czekam na fotki;)