Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

clo napisał(a):
o matko!furciaczek..a to jest pseudo z labradorami czy jeszcze inne rasy?pan odzyskal psy?boze jakis koszmar..trzeba pilnie powiadomic ludzi z radomia i wszelkie organizacje..moze ktora zareaguje..no i trzeba facetowi psy odebrac..

Talia napisał(a):
Maz mozliwość zdobycia jakis zdjęć?
Jaki psy tam jeszcze przebywają?

Rozne rasy, do wyboru do koloru.
Pan ktoremu ukradziono te psy mowi ze jest ich ok 60, mieszkaja w szopie/stodole. Wlasciciel posesji byl juz kiedys ukarany za kradziez psa, zaplacil jakies tam marne grosze i na tym sie skonczylo. Podobno w okolicy dosc czesto dochodzi do kradziezy rasowych psow.
Mowi ze policja nic nie moze zrobic, ze nikt nie moze nic zrobic...
Zdiec niestety nie mam, mam namiary do wlasciciela tych ukradzionych labow.
Trzeba by pojechac tam (tj. Zakrzewo kolo Radomia...blisko Szydlowca), jakos zdiecia porobic, sprawdzic jak to wyglada i czy sa podstawy do odebrania zwierzat.
Facet raczej dobrowolnie nie wpusci na posesje, nie wiem cholercia jak to ugryzc...ja wiele nie moge zrobic bedac na tej przekletej wyspie:angryy:

Jak bedzie tekst do ogloszen dla kaja to dajcie znac w razie gdybym przeoczyla, takie sliczne psisko nie moze dlugo czekac:loveu:

Posted

Trzeba sie dowiedziec czy on gdzies je oglasza i zrobic prowokacje. Zglosic sie do niego pod pretekstem kupna psiaka. Albo przyjechac do niego i powiedziec, ze ludzie we wsi mowili ze ma psy a ja chce prezent dla corki np.
Wsadzic kamere do kieszeni i nagrac towarzystwo.

Z dowodami zglosic sie do jakiejs organizacji, straz dla zwierzat albo ktos, kto sie tym zajmie.
Z tego co wiem, nie ma w tamtych rejoiach zadnych fundacji :(

Posted

no koniecznie trzeba cos z tym zrobic...tylko rzeczywiscie jak..moze by sie tam wieksza grupa wybrac..cholera..bo pewnie na allegro pelno jego ogloszen labkow,goldenow,onkuw po 200zl..zesz szlak by to....

Posted

witam

Aimez moi kontaktowała się dzisiaj z Panią z Mielca, na Kaja czeka miejsce.

AnnaA zawozi jutro psiaka - ja go podwożę do Radomia a stamtąd zabiera go Anna i tu WIELKIE podziękowania dla Anny :Rose:
- gdyby nie ta pomoc było by kiepsko - pies od 2 dni wędrował od mojego domu do domu Aimez moi - na dalszą metę byłoby ciężko;

z tego względu
PROSZĘ (przez wielkie P) Was o jak najszybsze robienie ogłoszeń dla Kaja .
mogę Wam we wszystkim pomóc tylko proszę o wskazówki (najwyżej proszę pisać na PW)

pies jest cudny, idealny do adopcji, nie zmarnujmy jego szansy

ps. właśnie przelałam deklarowane 120 zł na konto Azylu

Posted

Pies - jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem - będzie tam około 13, 14.

A co do osoby pilotującej sprawę to sama nie wiem - zamieszanie się zrobiło - z tego co wiem od Aimez moi ktoś ma tam ponoć doglądać Kaja - ale wybaczcie jestem na forum od niedawna i nie ogarniam wszystkich osób

A kto to pilotuje - to zdaję się na WAS bo się pogubiłam, ja służę w każdej chwili pomocą - tak ja pisałam wcześniej gdyby nie inne przeszkody - ja bym go wzięła.

Cudny psiak.
kurcze...........................:placz:

Posted

Już to pisałam - ale powtórzę - jesteście wspaniałe, bez Was nic by się pewnie nie udało załatwić z Kajem na odległość :loveu:

Jutro postaram sie zrobić jak najwięcej ogłoszeń

Posted

ika tu podam juz namiary od razu :)tel 509 173 446 i fziu czy zgodzisz sie zeby byl mail twoj?jak zawsze przy ogloszeniach naszych?:)bo zawsze tel jest do mnie mail do fizi:)ok fiziu?

Posted

No jasne, ja nie mam nic przeciwko - tylko nie wiem czy tak możemy, jeśli Kaj jest pod opieką fundacji - może powinno być na fundację?

Jeśli nie musi, to pewnie, że tak możemy

Posted

Super, że Kaj jedzie, mam nadzieję, że będzie otoczony dobrą opieką w hotelu. To dużo zmian jak na psiaka ostatnio, oczywiście na lepsze, ale on tego raczej nie wie:roll:
Yoko bardzo mocno Cię proszę o doglądanie Kaja w hoteliku:p