Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fizia']Myślałyśmy o tym hoteliku www.hotelterier.pl

Sprawdzony, Yoko ma tam podopiecznego

Dla psów do adopcji 9 zł z karmą za dzień

a z jaka karma?

Bo jak karma jakas slaba to niech da cene bez karmy a my kupimy cos lepszego... Jadly szit cale zycie, nich zaczna jesc cos lepszego...:(

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaj jest boooski :loveu::loveu::loveu: ja tak jak pisałam wcześniej mogę mu Allegro zrobić i ogłoszenia na kilku stronach, więcej nie jestem w stanie, sama mam od ogłaszania psiaki fundacyjne i nie wyrabiam czasowo chwilami.
Proszę o tekst i namiary.

Posted

No wlasnie, namiary.
Czy Kaj, podobnie jak wszystkie inne psiaki wskakuje pod skrzydla Fundacji Azylu pod Psim Aniolem?

Czy ktos, kto ma go w posiadaniu moze napisac pare slow o nim?

Do pisania tekstow zaprosilabym marysia55. Pisze przepieknie i bardzo wzruszajaco ;)

Posted

Kaj zostaje u mnie na noc. Sama jestem ciekawa jak się pogodzą z labradorkiem. Zjadł miseczkę ryżu z wątróbką i był na dworku z córką, która zaniosła go pod drzewko i tam się załatwił. Bardzo sie boi żeby go nie zostawić. Jutro rano odbierze go Kama a ja przejmę po pietnastej. Mam nadzieję, że w środę pojedzie do hoteliku i już stamtąd do swojego domku. Jest śliczny i bardzo grzeczny. Przychodzi i prosi o głaskanie. Aktualnie lezy łapami do góry na łóżku i śpi..... Ciekawe jakie ma sny?

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Kaj zostaje u mnie na noc. Sama jestem ciekawa jak się pogodzą z labradorkiem. Zjadł miseczkę ryżu z wątróbką i był na dworku z córką, która zaniosła go pod drzewko i tam się załatwił. Bardzo sie boi żeby go nie zostawić. Jutro rano odbierze go Kama a ja przejmę po pietnastej. Mam nadzieję, że w środę pojedzie do hoteliku i już stamtąd do swojego domku. Jest śliczny i bardzo grzeczny. Przychodzi i prosi o głaskanie. Aktualnie lezy łapami do góry na łóżku i śpi..... Ciekawe jakie ma sny?

To słodkie:loveu: Jak możesz to cyknij mu fotke w tej pozycji:loveu: Myślę, że takie zdjęcie rozczuli potencjalnych nowych właścicieli;)

Posted

Energy napisał(a):
To pierwsza od dawna noc Kaja w domu, mam nadzieję, że był grzeczny...

Pewnie sam nie wierzył w to, że dziś ma cieplutko w tyłeczek.
Czekam na relacje;)

Posted

Już zdaje relacje z nocki: po wysiusianiu się około 23.00 na dworku Kaj doszedł do wniosku, że jest zmęczony i pójdzie spać. Razem z labradorkiem spali grzecznie pod łóżkiem od czasu do czasu powarkując na siebie. Około 5-tej postukał mnie w rękę i pomaszerował pod drzwi..... Do siódmej grzecznie spał. Zjadł śniadanko i.... około 7.30 odebrała go Kama.

Posted

Nie dość, że śłiczny, to jeszcze grzeczny

AnnA oferowała pomoc w transporcie, ale nie wiem na kiedy dokładnie -

Mogę Wam pomóc znowu w transporcie do Mielca tylko musi byc wszystko uzgonione na tip-top. Mogę jechac w środę albo w sobote niedzielę. Moge zabrac Kaja od i ew.drugiego psa, ale wszystko musi byc naprawdę dograne. Nic nie słychac na wątku o psie pt ANIOŁ. Sunia ze szczeniakiem niestety odpada /nie mam klatki w samochodzie/. Chyba, że będzie tylko sunia ze szczeniakiem. Więcej jak dwóch psów nie mogę wiezc.

Posted

Tak szczerze mówiąc to wydaje mi się, ze z beagla to On ma kolor, no może troszkę sylwetkę..:)
Ale i tak jest piękny :)
A szczególnie podoba mi się serduszkowa plamka na czole

Posted

chyba jeszcze nikt...trzeba mu zrobic allegro wyroznione:)no i na kogo beda namiary?ja chetnie moge byc tel adopcyjnym dla niego chyba ,ze bedzie pod skrzydlami fundacji?:)

Posted

Czy w Radomiu jest jakas preznie dzialajaca organizacja prozwierzeca??
w Zakrzewie k. Radomia jest pseudo 60 psow w szopie. facet kradnie rasowce i rozmnaza na potege. mam informacje od Pana ktoremu ten czlowiek ukradl dwa labradory

Ide sie wieszac:placz:

Posted

Furciaczek nie wieszaj się bo to psiakom nic nie pomoże:shake:na każdym kroku nowa tragedia.

Kaj szuka transportu, aby mieć możliwość rozpocząć lepsze życie...

Posted

o matko!furciaczek..a to jest pseudo z labradorami czy jeszcze inne rasy?pan odzyskal psy?boze jakis koszmar..trzeba pilnie powiadomic ludzi z radomia i wszelkie organizacje..moze ktora zareaguje..no i trzeba facetowi psy odebrac..

Posted

[quote name='furciaczek']Czy w Radomiu jest jakas preznie dzialajaca organizacja prozwierzeca??
w Zakrzewie k. Radomia jest pseudo 60 psow w szopie. facet kradnie rasowce i rozmnaza na potege. mam informacje od Pana ktoremu ten czlowiek ukradl dwa labradory

Ide sie wieszac:placz:
Maz mozliwość zdobycia jakis zdjęć?
Jaki psy tam jeszcze przebywają?