Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podziękowania i pozdrowienia w imieniu Kaja! W hoteliku "Terier" zaprzyjaźnił się z Moną i Łolim. Więc nadal biegają we troje...
Kaj nadal bardzo interesuje się motoryzacją, wydeptał w tym celu niezłą ścieżkę wzdłuż ogrodzenia. Widać, że jest szczęśliwy. Ze swojego pokoiku szybko przeprowadził się do apartamentu przyjaciół. W swoim pokoiku jest tylko karmiony. Jutro postaram się umieścić oktualne zdjęcia. Kaj rzeczywiście jest wspaniałym psem, bezproblemowym. Uwielbia towarzystwo ludzi oraz innych psów. Czy muszę tłumaczyć się z niskich cen za pobyt psów do adopcji ? Właściciele psów ktore mają domy korzystając z naszego hotelu w części wspomagają Was.

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
:) Kaj ma super warunki, a do tego towarzystwo!!! Super!

Bardzo się cieszę z takich wiadomości o Kaju:loveu:, to przecież mój chrześniak;)Wielkie dzięki Hotelterier i czekamy na zdjęcia:loveu:

Posted

kopiuję z pudli w potrzebie

"Pani z miesięcznika "Mój pies" pyta mnie o pudle lub beagle na tymczasie, które moze umieścić w kąciku adopcyjnym gazety. Czy macie aktualnie jakieś na tymczasie? Jeżeli tyak poproszę o zdjęcie z opisem psa i kontaktem do opiekuna na maila: [email protected] "
Wysłałam pw do Zofija, ale dobrze by było, żeby ktoś z Azylu się tam odezwał już na maila...

Posted

[quote name='Energy']kopiuję z pudli w potrzebie

"Pani z miesięcznika "Mój pies" pyta mnie o pudle lub beagle na tymczasie, które moze umieścić w kąciku adopcyjnym gazety. Czy macie aktualnie jakieś na tymczasie? Jeżeli tyak poproszę o zdjęcie z opisem psa i kontaktem do opiekuna na maila: [email protected] "
Wysłałam pw do Zofija, ale dobrze by było, żeby ktoś z Azylu się tam odezwał już na maila...

czy ktoś siękontaktował, bo to jest szansa dla Kaja

Posted

Pisałam do Madallena, ale nie wiem chyba Yoko, albo hotelterier mają najwięcej informacji o Kaju. I chyba Fundacja odpowiada za adopcję. Zofija potrzebuje jak najwięcej inf. o Kaju i zdjęcia i prosi o przesłanie ich na maila, także namiary na osobe odpowiedzialną za adopcję. Kto by mógł opisać Kaja!!!

Posted

Napisalam maila, nie umiem nic znalezc na dogo :)
Zdjecia przesle taubi, jutro. Trzeba znalezc jak najladniejsze, ktore to?

No i ogloszenie, informacje o psiaku. Jakiej dlugosci sa teksty w moim psie?

Posted

[quote name='Madallena']Napisalam maila, nie umiem nic znalezc na dogo :)
Zdjecia przesle taubi, jutro. Trzeba znalezc jak najladniejsze, ktore to?

No i ogloszenie, informacje o psiaku. Jakiej dlugosci sa teksty w moim psie?[/QUOTE]

Super, że napisałaś:lol:tam są chyba krótkie teksty:cool3:
Zaraz będę też szukać zdjęć na wątku, może te z hotelu...
Edit: na 8 stronie są super zdjęcia!!! z dt w Szydłowcu! Nie wiem które najlepsze, zobaczcie, proszę:p