feliksik Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 zrobiłam mu cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kaj,5398 Quote
yoko100 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 U Kaja bylam w niedziele i moge dopiero pojechac po weekendzie, jutro jade ale do szkoly choc wolalabym chlopakow na spacer wyprowadzic. Quote
Energy Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 yoko100 napisał(a):jutro jade ale do szkoly choc wolalabym chlopakow na spacer wyprowadzic. A w to akurat nie wątpię;) Quote
yoko100 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ale postaram sie jak najszybciej Kaja odwiedzic to zrobie mu zdjecie jakies:) Quote
hotelterier5 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Podziękowania i pozdrowienia w imieniu Kaja! W hoteliku "Terier" zaprzyjaźnił się z Moną i Łolim. Więc nadal biegają we troje... Kaj nadal bardzo interesuje się motoryzacją, wydeptał w tym celu niezłą ścieżkę wzdłuż ogrodzenia. Widać, że jest szczęśliwy. Ze swojego pokoiku szybko przeprowadził się do apartamentu przyjaciół. W swoim pokoiku jest tylko karmiony. Jutro postaram się umieścić oktualne zdjęcia. Kaj rzeczywiście jest wspaniałym psem, bezproblemowym. Uwielbia towarzystwo ludzi oraz innych psów. Czy muszę tłumaczyć się z niskich cen za pobyt psów do adopcji ? Właściciele psów ktore mają domy korzystając z naszego hotelu w części wspomagają Was. Quote
yoko100 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Wspomagaja? To Kajusiowi sie nie nudzi i nie siedzi ciagle sam :) Bezproblemowy to on jest w 150% na smyczy to chodzi przy nodze szkolony:D:D:D Quote
IKA & SONIA Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :) Kaj ma super warunki, a do tego towarzystwo!!! Super! Quote
Energy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 IKA & SONIA napisał(a)::) Kaj ma super warunki, a do tego towarzystwo!!! Super! Bardzo się cieszę z takich wiadomości o Kaju:loveu:, to przecież mój chrześniak;)Wielkie dzięki Hotelterier i czekamy na zdjęcia:loveu: Quote
fizia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cudnie!!!! Dziwię się tylko, że ludzie się o Niego nie biją... Jest kochany i śliczny Quote
Energy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 kopiuję z pudli w potrzebie "Pani z miesięcznika "Mój pies" pyta mnie o pudle lub beagle na tymczasie, które moze umieścić w kąciku adopcyjnym gazety. Czy macie aktualnie jakieś na tymczasie? Jeżeli tyak poproszę o zdjęcie z opisem psa i kontaktem do opiekuna na maila: [email protected] " Wysłałam pw do Zofija, ale dobrze by było, żeby ktoś z Azylu się tam odezwał już na maila... Quote
feliksik Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Energy']kopiuję z pudli w potrzebie "Pani z miesięcznika "Mój pies" pyta mnie o pudle lub beagle na tymczasie, które moze umieścić w kąciku adopcyjnym gazety. Czy macie aktualnie jakieś na tymczasie? Jeżeli tyak poproszę o zdjęcie z opisem psa i kontaktem do opiekuna na maila: [email protected] " Wysłałam pw do Zofija, ale dobrze by było, żeby ktoś z Azylu się tam odezwał już na maila... czy ktoś siękontaktował, bo to jest szansa dla Kaja Quote
Energy Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 feliksik napisał(a):czy ktoś siękontaktował, bo to jest szansa dla Kaja Ja napisałam, kontaktowałam się z Madalleną na pw miała też pisać:p Quote
Energy Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Pisałam do Madallena, ale nie wiem chyba Yoko, albo hotelterier mają najwięcej informacji o Kaju. I chyba Fundacja odpowiada za adopcję. Zofija potrzebuje jak najwięcej inf. o Kaju i zdjęcia i prosi o przesłanie ich na maila, także namiary na osobe odpowiedzialną za adopcję. Kto by mógł opisać Kaja!!! Quote
Madallena Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Napisalam maila, nie umiem nic znalezc na dogo :) Zdjecia przesle taubi, jutro. Trzeba znalezc jak najladniejsze, ktore to? No i ogloszenie, informacje o psiaku. Jakiej dlugosci sa teksty w moim psie? Quote
Energy Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Madallena']Napisalam maila, nie umiem nic znalezc na dogo :) Zdjecia przesle taubi, jutro. Trzeba znalezc jak najladniejsze, ktore to? No i ogloszenie, informacje o psiaku. Jakiej dlugosci sa teksty w moim psie?[/QUOTE] Super, że napisałaś:lol:tam są chyba krótkie teksty:cool3: Zaraz będę też szukać zdjęć na wątku, może te z hotelu... Edit: na 8 stronie są super zdjęcia!!! z dt w Szydłowcu! Nie wiem które najlepsze, zobaczcie, proszę:p Quote
Tomo 2 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Czy na naszej stronie sprawdziłyście gdzie są powieszone przez nas ogłoszenia Kaja by nie powielac tych samych stron Quote
Recommended Posts