Energy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 No właśnie Fizia jak Ci się wydaje czy to dobry pomysł? Quote
Energy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kaj oby udało się ciebie odszukać, może Kama się odezwie czy go widziała:p Quote
grzenka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Podobno psiak złapany, dziewczyny nie wiedzą co z nim zrobić, mogą go troszkę przetrzymać. Quote
ata Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Czeka na niego hotel w Mielcu. Piesek na razie przetrzymywany w jakiejś szopce, dostał kocyk i jedzenie. Quote
furciaczek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Najwazniejsze ze bezpiczny ufff Prosze nr konta do przelewu. Chetnie pomoge rowniez z ogloszeniami:p Quote
fizia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 O jak dobrze, że się udało! Teraz tylko transport potrzebny!! Koosiek - to chyba tez On A widzicie, ze ma plamkę w kształcie serca na czole :crazyeye: Czy ktoś użyczy swój numer konta na wpłaty dla Kaja? Chyba, ze na konto fundacji, a fundacja wpłaci do hoteliku? Ja mam na swoim koncie wpłaty na 3 psy i z 2 bazarków, boję się, że się w tym wszystkim pogubię, jakby doszły jeszcze jakieś wpłaty Quote
Tomo 2 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Macie moją deklaracje napewno co miesiąc min. 15 zł licząc od 12.11.09. Podajcie może więcej informacji o psie lub też zbierzcie je razem plus fortki. Poproszę mrówki z naszego forum by ogłosiły jego adopcje na różnych forach.Mówie o www. e - beagle.pl Parę razy udało się znaleź domek. Lukredo i jej ekipa mają szcęśliwe ręce. Potrzebuje namiar na osobą która pilotuje akcje tego łaciatka , najlpiej nr tel. proszę na PW będzie to też potrzebne by w ogłoszeniach ono widniało która kordynatorem tej akcji Quote
furciaczek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jesli zajdzie taka potrzeba moge uzyczyc konta, na necie jestem codziennie wiec regularnie moge informowac o wplatach. Trzeba jakis tekst do ogloszen sklecic, zdiecia i ruszamy machine:loveu: Quote
fizia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kama napsiała o Nim o kaju napisze wieczorem - przylepa jakich mało... idealny do adopcji, jakbym mogła to bym go zatrzymała Dzięki serdeczne Tomo Wieczorem pewnie będzie więcej wiadomo Narazie jeszcze wiemy tyle Trzeci kolega Kiary - ten beagl-owtay jest młody psem, podrzucony ok. 2 miesięcy temu - lgnie do ludzi. Problem jest taki że biega za każdym samochodem odjeżdżającym z parkingu - jest duże ryzyko aż któryś go w końcu potrąci. Pies jest śliczny. Zdjęć jest narazie niewiele, tylko te na pierwszej stronie Quote
IKA & SONIA Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kaj przez Ciebie zawału można dostać :lol: Super, że udało się go złapać :loveu::loveu::loveu: Ja mogę zrobić mu Allegro na naszym koncie fundacyjnym. Potrzebuję ładne fotki, tekst do ogłoszeń i namiary. No i czekam na nr konto żeby wpłacić kasę za hotelik. Quote
Aimez_moi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mogę napisać kilka słów o Kaju. Około piętnastej zaraz po przyjściu z pracy przywiozła go do mnie Kamila z która jeżdził cały dzień samochodem ponieważ nigdy nie chodził na smyczy i w obroży i mało się w tej komórce nie zadusił. Po szybkiej kąpieli okazało się, że jest przecudnym psiakiem. Po zastosowaniu Fiprexu lekko prychał. Przywitał sie z moim labradorem ale ostrożnie. Wypił mu wodę poczęstował się ciasteczkiem. Przez pewien czas się ochodzili ze sobą spokojnie ale awantura wynikła o kość. Po schowaniu wszystkiego co może być punktem zapalnym obydwaj spali w osobnych pokojach. Kaj jest miły, spokojny i słodki. Bardziej niż ryż z wątrobą był zainteresowany głaskaniem. Przychodzi i puka nosem w rękę aby go głaskać. Problem jest ze spacerem ponieważ nie chce chodzić na smyczy. Rozkłada się plackiem na ziemi i leży. Zaraz zrobię mu nowe zdjęcia i wkleję na wątek. Quote
Aimez_moi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Zaraz kolega wstawi zdjęcia, On jest w tym mistrzem. Quote
fizia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Tak się cieszę, że udało się Go złapać - jesteście wspaniałe! Czy Kaj może jeszcze chwilę u Ciebie zostać, zanim nie znajdzie się transport do hoteliku czy szukamy pilnie innego DT? Furciaczek - jeśli masz możliwośc użyczyć swojego konta, to było świetnie Quote
Energy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Czyli Kaj ma jechać do Mielca? Donka się nie odezwała? Quote
Aimez_moi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kaj może zostać u mnie do jutra do ósmej rano. Póżniej mój labradorek zostaje sam i nie mogę ich zostawić razem. Od pietnastej znów mogę go przechować. Może o ósmej przejmie go Kamila. Nie wiem bo jeszcze pracuje ma się odezwać póżniej. Quote
fizia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Tak, podobno w Mielcu jest miejsce, 9 zł z jedzeniem Napisałam na wątku transportowym prośbę o transport AnnA napisała, że być może mogłaby pomóc z transportem Quote
Madallena Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No witam i ja :) Ciesze sie, ze zajelyscie sie psiakiem :) WIELKIE DZIEKI! Oczywiscie kazda decyzje podejmujcie nawet jak mnie nie ma. To sa bardzo dobre decyzje i wcale mnie nie potrzebujecie :eviltong: Odnosnie hotelu w Konstancinie to tam niezaleznie od wielkosci psiaka jest 400 zl + karma. Warto poszukac innego, tanszego...ale chyba juz cos macie? Mysle, ze czas rowniez na oglaszanie Kaja. Trzeba zasmiecic caly Internet wszystkimi psiakami z Szydlowca, zwolnic miejsca kolejnym bidom... Acha. Malinka (nasza pierwsza adopcyjna z Szydlowca JUZ W NOWYM DOMU :multi:) Quote
fizia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Myślałyśmy o tym hoteliku www.hotelterier.pl Sprawdzony, Yoko ma tam podopiecznego Dla psów do adopcji 9 zł z karmą za dzień Quote
Magellan Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Byłem u Cioteczki Aimez_Moi i wykonałem kilkanaście zdjęć, oto Kaj w całej krasie :) Quote
Talia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Prosze o zmianę tytułu...bo jest straszny :) Quote
Recommended Posts