Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O jak dobrze, że się udało!

Teraz tylko transport potrzebny!!

Koosiek - to chyba tez On

A widzicie, ze ma plamkę w kształcie serca na czole :crazyeye:

Czy ktoś użyczy swój numer konta na wpłaty dla Kaja?

Chyba, ze na konto fundacji, a fundacja wpłaci do hoteliku?

Ja mam na swoim koncie wpłaty na 3 psy i z 2 bazarków, boję się, że się w tym wszystkim pogubię, jakby doszły jeszcze jakieś wpłaty

Posted

Macie moją deklaracje napewno co miesiąc min. 15 zł licząc od 12.11.09.
Podajcie może więcej informacji o psie lub też zbierzcie je razem plus fortki.
Poproszę mrówki z naszego forum by ogłosiły jego adopcje na różnych forach.Mówie o www. e - beagle.pl
Parę razy udało się znaleź domek.
Lukredo i jej ekipa mają szcęśliwe ręce.
Potrzebuje namiar na osobą która pilotuje akcje tego łaciatka , najlpiej nr tel. proszę na PW będzie to też potrzebne by w ogłoszeniach ono widniało która kordynatorem tej akcji

Posted

Kama napsiała o Nim

o kaju napisze wieczorem - przylepa jakich mało... idealny do adopcji, jakbym mogła to bym go zatrzymała

Dzięki serdeczne Tomo

Wieczorem pewnie będzie więcej wiadomo

Narazie jeszcze wiemy tyle

Trzeci kolega Kiary - ten beagl-owtay jest młody psem, podrzucony ok. 2 miesięcy temu - lgnie do ludzi. Problem jest taki że biega za każdym samochodem odjeżdżającym z parkingu - jest duże ryzyko aż któryś go w końcu potrąci. Pies jest śliczny.

Zdjęć jest narazie niewiele, tylko te na pierwszej stronie

Posted

Kaj przez Ciebie zawału można dostać :lol: Super, że udało się go złapać :loveu::loveu::loveu:

Ja mogę zrobić mu Allegro na naszym koncie fundacyjnym. Potrzebuję ładne fotki, tekst do ogłoszeń i namiary.

No i czekam na nr konto żeby wpłacić kasę za hotelik.

Posted

Mogę napisać kilka słów o Kaju. Około piętnastej zaraz po przyjściu z pracy przywiozła go do mnie Kamila z która jeżdził cały dzień samochodem ponieważ nigdy nie chodził na smyczy i w obroży i mało się w tej komórce nie zadusił. Po szybkiej kąpieli okazało się, że jest przecudnym psiakiem. Po zastosowaniu Fiprexu lekko prychał. Przywitał sie z moim labradorem ale ostrożnie. Wypił mu wodę poczęstował się ciasteczkiem. Przez pewien czas się ochodzili ze sobą spokojnie ale awantura wynikła o kość. Po schowaniu wszystkiego co może być punktem zapalnym obydwaj spali w osobnych pokojach. Kaj jest miły, spokojny i słodki. Bardziej niż ryż z wątrobą był zainteresowany głaskaniem. Przychodzi i puka nosem w rękę aby go głaskać. Problem jest ze spacerem ponieważ nie chce chodzić na smyczy. Rozkłada się plackiem na ziemi i leży. Zaraz zrobię mu nowe zdjęcia i wkleję na wątek.

Posted

Tak się cieszę, że udało się Go złapać - jesteście wspaniałe!

Czy Kaj może jeszcze chwilę u Ciebie zostać, zanim nie znajdzie się transport do hoteliku czy szukamy pilnie innego DT?

Furciaczek - jeśli masz możliwośc użyczyć swojego konta, to było świetnie

Posted

Kaj może zostać u mnie do jutra do ósmej rano. Póżniej mój labradorek zostaje sam i nie mogę ich zostawić razem. Od pietnastej znów mogę go przechować. Może o ósmej przejmie go Kamila. Nie wiem bo jeszcze pracuje ma się odezwać póżniej.

Posted

Tak, podobno w Mielcu jest miejsce, 9 zł z jedzeniem

Napisałam na wątku transportowym prośbę o transport

AnnA napisała, że być może mogłaby pomóc z transportem

Posted

No witam i ja :)

Ciesze sie, ze zajelyscie sie psiakiem :) WIELKIE DZIEKI!
Oczywiscie kazda decyzje podejmujcie nawet jak mnie nie ma. To sa bardzo dobre decyzje i wcale mnie nie potrzebujecie :eviltong:

Odnosnie hotelu w Konstancinie to tam niezaleznie od wielkosci psiaka jest 400 zl + karma.
Warto poszukac innego, tanszego...ale chyba juz cos macie?

Mysle, ze czas rowniez na oglaszanie Kaja. Trzeba zasmiecic caly Internet wszystkimi psiakami z Szydlowca, zwolnic miejsca kolejnym bidom...

Acha. Malinka (nasza pierwsza adopcyjna z Szydlowca JUZ W NOWYM DOMU :multi:)