Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie mam nadzieja że włata wpłynęła 20 zł
W tym tygodniu będzie jego wątek ustale, tylko pewne fakty.
Nasze mrówki porozwieszaja ogłoszenia na różnych forach - będzie dobrze.
Już paru psą nie beaglą też pomogliśy więc i temu maluchowi się uda .
Muszę też ustalić jaki nr ma być w ogloszeniach i do kogo kierować pytania

Posted

Jeśli Clo i Fizia zajmą się adopcją, to kontakt do nich, jeśli nie, to na Azyl - trzeba się z nimi dogadać, czy wezmą to na siebie. Pytania odnośnie charakteru Kaja chyba najlepiej zadawać Yoko - ona zna go najlepiej z nas, jeśli organizacyjne, to znowu albo do Clo i Fizi (jeśli zajmą się adopcją) albo do Taubiego i Madalleny, jeśli adopcją zajmie się Azyl.

Clo, Fizia, jaka jest wasza decyzja?

Acha, mam poza tym pytanie - czy Kaj ma allegro? Bo Evita. proponowała, że mu zrobi.

Posted

Coz, z tego co bylo napisane KAJ to pies idealny :)
Jak zachowuje sie w stos do innych psow? bo stosunek do ludzi znamy :)

Napisac trzeba bedzie, ze pies jest fundacyjny, natomiast numer telefonu - obojetnie... moze do clo i fizi bo azyl bierze na siebie inne zwierzaki?

Posted

agusiazet napisał(a):
Wydaje mi się, że pytania na temat obecnego zachowania i charakteru psa powinny być do Asi, właścicielki hoteliku, a dopiero potem do Fundacji, czy taka osoba jest ok, czy nie!!!

jes jes jes!

Posted

Kaj do psow agresywny nie jest, zaczepny z tego co widzialam tez nie.Świetnie sie dogadal z Łolim i Mona.Tylko strasznie nie lubi zostawac sam:((:
Nalezy raczej do psow spokojnych

Posted

Spoko ogłoszenia to my już porobimy nie ma problemu
Czekam na :
- fotki/ rozmawiałem o nich z fundacją /
- kto podejmuje się podania nr tel. i będzie odpowiedzialny za adopcje, rozmowy
- namiar na właścicielkę hoteliku proszę podać lub sciągnąć od tej osoby informacje
widać chłopak może mieć lęk separacyjny czyli nie powinien zostawać sam .

Posted

Do tej pory były namiary fundacyjne, bo tak ktoś pisał, że powinno być

Ale oczywiście może być telefon do Clo i mail do mnie, jak w przypadku psiaków, które ogłaszamy, jeśli pomogłoby to odciążyć fundację
te namiary na nas to

509173446
[email protected]

a namiary fundacyjne

0 501 258 303

Posted

Bylam u Kaja no chlopak jak szlam to sie cieszyl ze az popisikiwal.Ogon to myslalam ze mu sie urwie.Nadal czuje sie nie pewnie jak wychodzi poza ogrodzenie a jak wraca to ogon do gory.Przytyl troszke:)

Posted

Akcja rozpoczęta .Ogłoszenia ruszyły w Polskę.
Mamy fotki i info .
Rzuccie okiem na nasze forum www. e - beagle . pl dział adopcje - inne rasy.
Wiem że porcelana nasza forumowiczka też wpłaci kasę na malucha .
Wpłaciłem 20 zł mimo że deklarowałem się na 15 zł tak mnie mały rozczulił

Posted

wpłaty na konto:
09-11-200910agnieszka11-11-200950 katarzyna 11-11-2009120 kamila 13-11-200930dariusz 16-11-200910 jowita 20-11-200920tomasz

razem: 240zł

Posted

A nie to nie ja, przynajmniej nic o tym nie wiem hihi (odemnie to od jakuba ewentualnie malgorzaty powinno wplynac)
Jutro wplace 40zl bo nie wiem czy przelal mi ten TZ kase na Kaja czy tez nie, a mam takie zamieszanie ostatnio ze polowa rzeczy mi z glowy wylatuje.
Gdyby ktos chcialmi zrobic prezent to poprosze jakis przypominacz czy cos hihihi