Madallena Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 no i jak tam? glodna przestalam byc a wiesci o Kaju nie ma :( Quote
Aimez_moi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Oj Maduchna ale takiego schabiku ze śliweczką to byś poradziła..... Quote
Energy Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Aimez_moi napisał(a):Oj Maduchna ale takiego schabiku ze śliweczką to byś poradziła..... Schabik schabikiem, ale Kaj gdzie????? Quote
Madallena Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wy tu o zarciu! a ja najnowsze info przynosze :) Kaj dojechal wczoraj do nowego domu o 23 30! Bykl dzisiaj na dwugodzinnym spaceerze z nowa Pania. jest jeszcze troche przybity, niesmialy ale to przekochany i cudowny psiak :) ZMIENIAMY TYTUL :) i od razu zle wiesci: Aniol spier***** z kliniki!!!!!! Przed chwila!!!! zaraz wrzuce dokladne info na watek ogolny :( Quote
Energy Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Madallena napisał(a):Wy tu o zarciu! a ja najnowsze info przynosze :) Kaj dojechal wczoraj do nowego domu o 23 30! Bykl dzisiaj na dwugodzinnym spaceerze z nowa Pania. jest jeszcze troche przybity, niesmialy ale to przekochany i cudowny psiak :) ZMIENIAMY TYTUL :) SUPER:multi:POWODZENIA KAJTUNIU W NOWYM DOMKU:loveu::loveu::loveu: Madallena napisał(a):i od razu zle wiesci: Aniol spier***** z kliniki!!!!!! Przed chwila!!!! zaraz wrzuce dokladne info na watek ogolny :( ????? Quote
kama210 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 trzymam kciuki za dalsze, szcześliwe życie u boku człowieka. Quote
yoko100 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Juz z Kajusiem nie pojde na spacerek:( ale fajnie ze teraz bedzie mialm swoja Pancie tylko dla siebie Quote
Aimez_moi Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Kaj szczęśliwego zycia u swojego Pana.... Jestes super pieskiem. Quote
Tomo 2 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Kaju beagle życzą nowego szczęśliwego słonecznego życia. Pozdrowionka . Ściągamy ogłoszenia o adopcji . Dzięki Wam wszystkim bo to dzięki Waszej cierpliwości i dobroci Kaj żyje i ma nowy dom. Quote
Tomo 2 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Zapomniałem się spytac w jakiej miejscowości jest Kaj Quote
Madallena Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Kaj przebywa w Warszawie (mieszka niedaleko szpitalu na Solcu) Quote
fizia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No to cudowne wieści o Kaju - strasznie się cieszę!!! Quote
kama210 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 jak wygląda sprawa rozliczenia Kaja za pobyt w hotelu i inne wydatki?????????? bo jakby coś zostało to chciałabym resztę mojej deklaracji przenieść na psa który mógłby być zabrany z szydłowca. Quote
koosiek Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Z rozliczeniem musimy poczekać na Taubiego :roll: Quote
Madallena Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 kama, zeby zabrac nastepnego psa, musimy wiedziec jakiego. Deklaracje nie sa pelne, sa dlugi. np. Goldi nie ma deklaracji, nie wiem, jak przedstawia sie sprawa z innymi psiakami. Ale cienko jest... Zdjecia z Szydlowca potrzebne! Quote
Madallena Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nie ma , zadzwonie i odwiedze Pania... Ladny banerek :) Quote
Energy Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Madallena napisał(a):Nie ma , zadzwonie i odwiedze Pania... Ladny banerek :) Dzięki:lol:to czekam na wieści. Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Czekamy na wiadomosci jak tam sliczny Kaj. Quote
Madallena Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 No to co u Kaja: wszystko w porzadku :) Wszyscy sa w nim mega zakochani! Kaj chodzi na dlugie spacery codziennie. Pani dba o zdrowie razem z Kajem. Kaj kocha wszystkich i wszystko. Rozkochal w sobie caly blok! wszyscy go uwielbiaja (nie dziwie sie wcale :P) Wyjezdzaja na dzialke razem, odwiedzaja rodzine, Pani chwalis ie nim tam, gdzie tylko moze. Dzieci Kaj uwielbia! Lize je po buziach, wskakuje na ich kolana. W domu ma swoje poslanko, z ktorego jest bardzo dumny! Nie mam zdjec...tylko dzwonilam. Ale za jakis czas ich nawiedze :) Quote
yoko100 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 super wiesci, pewnie juz sie czuje bezpieczny i nie opuszcza swojej Panci na krok kochane psisko Quote
Recommended Posts