Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Magda napisał(a):
Ała, ała hihi haha mam łaskotki:evil_lol:

Zawsze miałam nadmiar skórki, ale ważne, że mój!:lol:

hihihi, gili gili :evil_lol:

No żeś mnie teraz rozbroiła :evil_lol:

Posted

Się tłoczno u nas zrobiło:crazyeye: Mam nadzieję, że damy radę się przepchnąć hihi

Dziękuję bardzo za gratulacje :loveu: Będę studiować na wydziale zarządzania - kierunek zarządzanie (pierwszy rok wszyscy na wydziale to samo, a potem wybiera się specjalność - moja to zarządzanie inwestycjami i nieruchomościami). Koleżanka, z którą mam mieszkać też się dostała tam gdzie chciała, więc szukanie lokum mam z głowy (na szczęście):multi:

Fotki się ładują na serwer. Zaraz wstawię ;)

Raz jestem i raz mnie nie ma, bo krążę Mielno-Koszalin-Poznań i cały czas siedzę na torbach. Jak uda mi się gdzieś dopaść neta to wpadam. Teraz spokój do niedzieli, a potem dziełęcja i lenistwo na maxa :loveu:

Posted

Coś tam mam, ale jak zwykle jestem niezadowolona, że imageschack nieładnie zmienia wielkość zdjęć... grr... ale jak jest się leniuchem to teraz cierp duszo:mad:

Będziemy się uczyć slalomu

Posted

Zapomniałam dopisać, że zdjęcia z kurakiem to z działki są. Z ogrodu to tylko te z tarasu i z nauki slalomu :lol: Zresztą widać po trawie hihi na działce to siano jest.

Posted

Dzięki za odwiedziny :loveu: Naszła mnie ochota na wstawianie zdjęć (oj, bardzo dawno jej nie było :lol:) Na początek 10 z działki.