Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć Madziu :multi:

Gdybyś go od małego do papilotów przyzwyczajała, to dałabyś sobie radę :cool3: Ostatnio Arisowi chciałam zrobić 2 papiloty na wąsach, namęczyłam się calutkie 30 min, poszamotałam z nim i doszłam do wniosku, że Holly jest po prostu cudowna :loveu: I już nie będę jej mówiła, że jest niegrzeczna, kiedy się nie bęzie chciała odwrócić drugim boczkiem :lol:

U mnie na oknach jest pełno meszek, nie wiem jak się pozbyć tego dziadostwa :shake:

Posted

Normalnie bomba-http://img37.imageshack.us/img37/6692/p7223500.jpg
Piękne te portrety,chyba mi wystarczy taka cudna porcja Mikusia.
Bardzo mi się podoba jego cięcie główki,fryzurka.:loveu::loveu:
Witamy weekendowo!!! Miłej zabawy na działce:)

Posted

Pegaza napisał(a):
Magdo jak pisalam juz wstawialam...a na pw do Marty pisalam..:cool1:
cze Ewa:multi: deszczowo...

Wyślij mi na PW swój banerek, może uda mi się naprawić ;)

Przed chwilką usiadłam... o 13 wróciliśmy z wystawy, potem sprzątanie i teraz chwila relaksu. Mam tyle zdjęć, że nie wiem czy wszystkie wstawić hihi
Miki był w szoku jak zobaczył tyyyle yorków. Nie wiedział gdzie spojrzeć.

Posted

Magda napisał(a):
Wyślij mi na PW swój banerek, może uda mi się naprawić ;)

Magda narazie sie wstrzymie gdyz chce nowy baner..moze z nowym nie bedzie problemu..ale dzieki za pomoc:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Magda narazie sie wstrzymie gdyz chce nowy baner..moze z nowym nie bedzie problemu..ale dzieki za pomoc:loveu:

Jak będą problemy to ślij PW;)

Posted

Czyli jednak Mikusia brałaś? Ja Arisa miałam wziąć i do Plocka, i do Olsztyna, ale wyszło inaczej :evil_lol:

Zmniejszaj i wstawiaj zdjęcia :loveu:

Załapałaś się na suczki w młodzieży? Wiesz może, kto zajął I lokatę?

Posted

Hej!;)
Zdjęcia są, tak jak napisała tigrunia, w dziale Yorki -> Wystawy. Nie wstawiłam jeszcze wszystkich, bo mam problem ze swoim kontem na imageshack i nie chce ładować mi fotek... Może jak przesiądę się na stacjonarny to coś ruszy.

Beatko i Marto (i Dagmaro) miło mi było z Wami posiedzieć:loveu: Szkoda, że tylko jeden dzień... Będę na pewno w Poznaniu zimą:eviltong:

Jesteśmy właśnie na wakacjach nad morzem. Pogoda jest piękna, upał i lekki wiaterek. Opalam się już 3 dzień, ale nadal nogi białe jak ściana... zawsze mam z nimi problemy:mad: O Mikim to nawet nie wspominam, bo rozleniwił się totalnie i czasami ruszy go do biegania za traktorem / ptakiem. W tej chwili leży plackiem pod leżakiem :lol: Aparatu nie wzięłam ze sobą... wszystko przez to, że mieliśmy tu być tylko do wczoraj, więc nie widziałam potrzeby zabierania tylu rzeczy na 3 dni. Jednak plany się zmieniły i proszę bardzo hihi

Aha i jeszcze chcę napisać, że będę wpadała na dogo rzadziej (do 5 sierpnia). Wyjeżdżamy w niedzielę i wracamy we wtorek wieczorem. Wydarzyła się bardzo przykra sprawa w rodzinie :-(

• Do napisania! Przyjdę z fotkami :razz:

• Posted

[quote name='Kasia']może i tak, ale za to w kilka minut ma się to co na zonku w kilka godzin....:lol:
    a zonko też niezdrowe ponoć jest...

cze Władka :loveu:
    ... o tym też czytałam...:evil_lol:

Pzdr.