Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć:p

Odpoczywam, latam po sklepach, opalam się hihi
Dzisiaj zimno to można trochę posiedzieć na dogo. Miki nie wie gdzie ma legnąć, wierci się i wpycha za plecy. Wczoraj ponownie go ogoliłam to teraz szuka ciepła:loveu:

Za kciuki bardzo dziękuję, przydały się. Jestem bardzo zadowolona z ustnych:multi:

Posted

Magda napisał(a):

Za kciuki bardzo dziękuję, przydały się. Jestem bardzo zadowolona z ustnych:multi:

To super! :multi:
Nie miałaś żadnych gaf? :lol: Bo ja to na przykład na ustnym francuskim nie zauważyłam, że na drugiej stronie kartki z pierwszym zadaniem, znajduje się jeszcze zadanie drugie :evil_lol: Ba, nawet nie przyszło mi do głowy, żeby tę kartkę odwrócić :evil_lol: W wyniku czego nie przygotowałam się do ustnej prezentacji tematu :diabloti:

Posted

madziasto4 napisał(a):
To super! :multi:
Nie miałaś żadnych gaf? :lol: Bo ja to na przykład na ustnym francuskim nie zauważyłam, że na drugiej stronie kartki z pierwszym zadaniem, znajduje się jeszcze zadanie drugie :evil_lol: Ba, nawet nie przyszło mi do głowy, żeby tę kartkę odwrócić :evil_lol: W wyniku czego nie przygotowałam się do ustnej prezentacji tematu :diabloti:

To u nas też się takie rzeczy zdarzały:eviltong: Byl kolega, który przyszedł na angielski, a okazało się, że tego dnia ma polski i zdał!! Dostał co prawda 6 pkt, ale zdał hihi
Ja na polskim miałam dwie gafy. W połowie prezentacji miałam tak sucho w gardle, że nie mogłam powiedzieć "kurort" - sepleniłam jak nie wiem, ale dopiero za trzecim razem mi wyszło:evil_lol: Potem zamiast powiedzieć "norma narodowa stoi na straży czystości języka" to powiedziałam "stoi na stacji..." poprawiłam się, ale już miałam ubaw po pachy:lol: Wyszło 18/20.

Angielski to szybko poszedł. Niby ma się te 5 minut na przygotowanie, a ja już po kilku sekundach wstałam i zaczełam egzamin... nie wiem co mnie wzięło:cool1: Pierwsze trzy sytuacje spoko. Pestka. Nie lubie tych rozmów sterowanych, bo takie nieżyciowe są... miałam opowiedzieć o urodzinach dziadka i jeden podpunkt kazal mi opisać cos zabawnego. Nic nie przychodziło mi do głowy to powiedziałam, że wuj naprawił stary samochód dziadka:roll: (śmiechu po pachy hahaha:roll:).
Obrazek - powódż, opisałam, odpowiedziałam na pierwsze pytanie, a tu nagle pytanie drugie - jakie są przyczyny katastrof. ZONK! Po polsku trudno powiedzieć. Brakło słów. Jakoś wyszło i 20/20:multi: Koniec stresów i męki!
Idę spać...

Posted

Syla dzięki:loveu:

Dzisiaj kończymy 5 lat. Jeszcze przynajmniej dwa razy tyle!!:loveu:

Mój szkrab, plażowicz kiedyś

i teraz:loveu::loveu:

Sto lat sreberko:multi:

Posted

Super Magda ze masz juz za soba i sie udalo:multi:
dla Mikiego duzo dobrego, duzo slodkosci, kurzych udek i milosci pancinej:loveu:
fajny byl taki tyci:loveu:

Posted

Magda napisał(a):
Potem zamiast powiedzieć "norma narodowa stoi na straży czystości języka" to powiedziałam "stoi na stacji..." poprawiłam się, ale już miałam ubaw po pachy:lol: Wyszło 18/20.

Stoi na stacji...lokomotywa :roflt:
Bo to tak jest jak się człowiek na pamięć wypowiedzi uczy :lol:
Ja moją prezentację zaczęłam przygotowywać na 2 dni przed egzaminem- napisałam sobie tylko plan, o czym po kolei mówić i tyle. :lol:

Magda napisał(a):
Nic nie przychodziło mi do głowy to powiedziałam, że wuj naprawił stary samochód dziadka:roll: (śmiechu po pachy hahaha:roll:).

:roflt: Buahaha :evil_lol:

Sto lat Miki! :multi:

Posted

Pegaza napisał(a):
Super Magda ze masz juz za soba i sie udalo:multi:
dla Mikiego duzo dobrego, duzo slodkosci, kurzych udek i milosci pancinej:loveu:
fajny byl taki tyci:loveu:

Dzięki DE:loveu:
Mikuś śpi, ale jak wstanie to przekażę:eviltong:
Fajny, fajny, ale szkoda, że to tak dawno było... chciałabym mieć jeszcze raz takiego szkraba, nawet na jeden dzień:loveu:

madziasto4 napisał(a):
Stoi na stacji...lokomotywa :roflt:
Bo to tak jest jak się człowiek na pamięć wypowiedzi uczy :lol:
Ja moją prezentację zaczęłam przygotowywać na 2 dni przed egzaminem- napisałam sobie tylko plan, o czym po kolei mówić i tyle. :lol:

Dokładnie! Napisałam pracę i wkułam na blachę. Wystarczyło tylko wydukać i odpowiedzieć na pytania. Jeszcze dzień przed robiłam poprawki i chodziłam do kolegi drukować, bo mi się drukara zepsuła...:lol: Mama była w szoku, że się tak późno za to zabrałam.

madziasto4 napisał(a):
Sto lat Miki! :multi:

Dzię-ku-je-my!:loveu:

Mam dobre wieści, zgrywam zdjęcia (!), ładuje baterie do aparatu, a wczoraj to nawet pstryknęłam dwa fotasy (!!!):evil_lol: To chyba znaczy, że wracam, no nie?

• 3 weeks later...