Pegaza Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Wiesz Madzia mi ten banan wate cukrową przypomina u nas takie robią:evil_lol: Quote
Kasia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 czołem Władzia :loveu: gdzie żeś znikła, już po maturach to trza se troszkę odsapnąć...:cool3: Quote
Magda Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Cześć:p Odpoczywam, latam po sklepach, opalam się hihi Dzisiaj zimno to można trochę posiedzieć na dogo. Miki nie wie gdzie ma legnąć, wierci się i wpycha za plecy. Wczoraj ponownie go ogoliłam to teraz szuka ciepła:loveu: Za kciuki bardzo dziękuję, przydały się. Jestem bardzo zadowolona z ustnych:multi: Quote
madziasto4 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Magda napisał(a): Za kciuki bardzo dziękuję, przydały się. Jestem bardzo zadowolona z ustnych:multi: To super! :multi: Nie miałaś żadnych gaf? :lol: Bo ja to na przykład na ustnym francuskim nie zauważyłam, że na drugiej stronie kartki z pierwszym zadaniem, znajduje się jeszcze zadanie drugie :evil_lol: Ba, nawet nie przyszło mi do głowy, żeby tę kartkę odwrócić :evil_lol: W wyniku czego nie przygotowałam się do ustnej prezentacji tematu :diabloti: Quote
Magda Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 madziasto4 napisał(a):To super! :multi: Nie miałaś żadnych gaf? :lol: Bo ja to na przykład na ustnym francuskim nie zauważyłam, że na drugiej stronie kartki z pierwszym zadaniem, znajduje się jeszcze zadanie drugie :evil_lol: Ba, nawet nie przyszło mi do głowy, żeby tę kartkę odwrócić :evil_lol: W wyniku czego nie przygotowałam się do ustnej prezentacji tematu :diabloti: To u nas też się takie rzeczy zdarzały:eviltong: Byl kolega, który przyszedł na angielski, a okazało się, że tego dnia ma polski i zdał!! Dostał co prawda 6 pkt, ale zdał hihi Ja na polskim miałam dwie gafy. W połowie prezentacji miałam tak sucho w gardle, że nie mogłam powiedzieć "kurort" - sepleniłam jak nie wiem, ale dopiero za trzecim razem mi wyszło:evil_lol: Potem zamiast powiedzieć "norma narodowa stoi na straży czystości języka" to powiedziałam "stoi na stacji..." poprawiłam się, ale już miałam ubaw po pachy:lol: Wyszło 18/20. Angielski to szybko poszedł. Niby ma się te 5 minut na przygotowanie, a ja już po kilku sekundach wstałam i zaczełam egzamin... nie wiem co mnie wzięło:cool1: Pierwsze trzy sytuacje spoko. Pestka. Nie lubie tych rozmów sterowanych, bo takie nieżyciowe są... miałam opowiedzieć o urodzinach dziadka i jeden podpunkt kazal mi opisać cos zabawnego. Nic nie przychodziło mi do głowy to powiedziałam, że wuj naprawił stary samochód dziadka:roll: (śmiechu po pachy hahaha:roll:). Obrazek - powódż, opisałam, odpowiedziałam na pierwsze pytanie, a tu nagle pytanie drugie - jakie są przyczyny katastrof. ZONK! Po polsku trudno powiedzieć. Brakło słów. Jakoś wyszło i 20/20:multi: Koniec stresów i męki! Idę spać... Quote
Magda Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Syla dzięki:loveu: Dzisiaj kończymy 5 lat. Jeszcze przynajmniej dwa razy tyle!!:loveu: Mój szkrab, plażowicz kiedyś i teraz:loveu::loveu: Sto lat sreberko:multi: Quote
Pegaza Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Super Magda ze masz juz za soba i sie udalo:multi: dla Mikiego duzo dobrego, duzo slodkosci, kurzych udek i milosci pancinej:loveu: fajny byl taki tyci:loveu: Quote
madziasto4 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Magda napisał(a):Potem zamiast powiedzieć "norma narodowa stoi na straży czystości języka" to powiedziałam "stoi na stacji..." poprawiłam się, ale już miałam ubaw po pachy:lol: Wyszło 18/20. Stoi na stacji...lokomotywa :roflt: Bo to tak jest jak się człowiek na pamięć wypowiedzi uczy :lol: Ja moją prezentację zaczęłam przygotowywać na 2 dni przed egzaminem- napisałam sobie tylko plan, o czym po kolei mówić i tyle. :lol: Magda napisał(a):Nic nie przychodziło mi do głowy to powiedziałam, że wuj naprawił stary samochód dziadka:roll: (śmiechu po pachy hahaha:roll:). :roflt: Buahaha :evil_lol: Sto lat Miki! :multi: Quote
Magda Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Pegaza napisał(a):Super Magda ze masz juz za soba i sie udalo:multi: dla Mikiego duzo dobrego, duzo slodkosci, kurzych udek i milosci pancinej:loveu: fajny byl taki tyci:loveu: Dzięki DE:loveu: Mikuś śpi, ale jak wstanie to przekażę:eviltong: Fajny, fajny, ale szkoda, że to tak dawno było... chciałabym mieć jeszcze raz takiego szkraba, nawet na jeden dzień:loveu: madziasto4 napisał(a):Stoi na stacji...lokomotywa :roflt: Bo to tak jest jak się człowiek na pamięć wypowiedzi uczy :lol: Ja moją prezentację zaczęłam przygotowywać na 2 dni przed egzaminem- napisałam sobie tylko plan, o czym po kolei mówić i tyle. :lol: Dokładnie! Napisałam pracę i wkułam na blachę. Wystarczyło tylko wydukać i odpowiedzieć na pytania. Jeszcze dzień przed robiłam poprawki i chodziłam do kolegi drukować, bo mi się drukara zepsuła...:lol: Mama była w szoku, że się tak późno za to zabrałam. madziasto4 napisał(a):Sto lat Miki! :multi: Dzię-ku-je-my!:loveu: Mam dobre wieści, zgrywam zdjęcia (!), ładuje baterie do aparatu, a wczoraj to nawet pstryknęłam dwa fotasy (!!!):evil_lol: To chyba znaczy, że wracam, no nie? Quote
Magda Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Hmm... ma ktoś mapę Europy w ogródku?:diabloti: i zdechłego psa? Quote
tigrunia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Cze Władzo :loveu: Wszystkiego naj dla Mikulca :loveu: Dorosły mężczyzna już a niego :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Sto lat, sto lat!!! Baaaardzo podobają mi się te ostatnie fotki, chyba się stęskniłam za Wami...:lol: Ah, jej! Jaki jestem piękny! http://img20.imageshack.us/img20/3258/p4303233.jpg http://img32.imageshack.us/img32/5434/p4303240.jpg Pzdr. Quote
Sara_i_Aris Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Madzia wróciła :calus: Fajne te fryzurki, objętości włosów zazdroszczę, mi strasznie wypadają i już nie są takie jak dawniej :-( Ale to mi się podoba: http://img269.imageshack.us/img269/2816/20090519581.jpg Ja też chcę taką :p Quote
Aga76 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 http://img15.imageshack.us/img15/5865/p4303208.jpg Strzała Buziaki dla Mikusia i dużo zdrówka !!! Quote
Zuza i Noddy Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 http://img16.imageshack.us/img16/483/p4303231.jpg To jest swietne :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Jejciu !! Jaki on śliczny :O Napatrzeć się nie mogę :) PS Jakim aparatem cykasz fotki? Bo są świeeeetne :D Quote
Patisa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://img38.imageshack.us/img38/6313/p4303217.jpg widzę, ze Pan Srebrny się ostrzygł...ja tu dawno nie byłam. I jaka fota, na tle tulipsów, hmm :cool3: Quote
dzasta Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 MIkuś bardzo spóźnione ale wszystkiego Naj Srebrzaku kochany !!!! Madźka mam nadzieję że jak wrócisz po 22 to nas zasypiesz zdjęciami :D Quote
Asiaczek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Hm, czy Gospodyni wróciła, bo dzisiaj juz jest 23... Pzdr. Quote
Recommended Posts