Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']
Mikuś prawie wystawowy stoi idealnie :loveu: Mu się to nie przyda, więc niech odda to Holly, bo ona przednie łapy ma jak z waty :roflt:

Jaki zadowolony :loveu: Do mnie się tak uśmiecha? :p

I bardzo żałuję, że nie ma papierów... Jest bardzo pojętny, ładnie chodzi przy nodze, ale nie dałby sobie rady z pielęgnacją i papilotami hihi Nie jest do tego stworzony, ale spróbować można by było... trudno:cool1:

No ba! Podlizuje się.:eviltong:

[quote name='moniczkaa86']Siemka, wpadłyśmy w odwiedzinki do Was :multi:
http://img190.imageshack.us/img190/8641/p7063417.jpg Co on tam upolował, że się tak cieszy? :evil_lol:
Pozdrowionka :multi:

Hej!
Od kilku lat poluje na to samo :evil_lol: Kurak pierwsza klasa!

[quote name='dzasta']Slodki jest :loveu: Uwielbiam Mikulca :loveu:
Buziaki od Gabi dla Mikiego :loveu:

Dziękuje w imieniu M. Na pewno się ucieszy, że dostał całusa od takiej ślicznotki :loveu:

Dzięki wszystkim za odwiedziny :multi: Jutro wstawię resztę zdjęć.

Jestem zdenerwowana, bo do pasji doprowadzają mnie przecinki - takie małe, wredne muszki wielkości przecinka :angryy: Mamy ich mnóstwo w domu! Wchodzą w firany, w monitory i strasznie gilają... grr...

Posted

Też mam plagę meszek w domu!!!!Fuj są wszędzie!!!!:shake::shake:
:shake:Czekamy na nowe zdjęcia championa:)Bez papierów czy z -najukochańszy na świecie:)

Posted

Eh, ja też mam u siebie małą plagę, ale z kolei takich tycich czarnych .. no właśnie nie mam pojęcia co to jest ;D. Może to i muszki, ale jakoś nie zaobserwowałam tego cholerstwa w locie :lol:. Są strasznie małe, ale jak chodzą po nodze czy ręce to aż ciarki przechodzą :roll: ;D.

Posted

One jakoś się przemieszczają... skaczą albo latają, nie wiem. Kiedyś wlazła mi jedna w monitor i łaziła, a ja jej kibicowałam jak dochodziła do któregoś boku:lol: Jak się zatrzymała to wyglądała jak martwy pixel hihi bałam się, że tam umrze i będę mieć trupa na wierzchu.

Nie wiem co z naszymi firankami... robale poupychały się w te przeszycia i firanki wyglądają teraz na brudne.

Posted

Magda napisał(a):
I bardzo żałuję, że nie ma papierów... Jest bardzo pojętny, ładnie chodzi przy nodze, ale nie dałby sobie rady z pielęgnacją i papilotami hihi Nie jest do tego stworzony, ale spróbować można by było... trudno:cool1:

No ba! Podlizuje się.:eviltong:

Hej!
Od kilku lat poluje na to samo :evil_lol: Kurak pierwsza klasa!

Dziękuje w imieniu M. Na pewno się ucieszy, że dostał całusa od takiej ślicznotki :loveu:

Dzięki wszystkim za odwiedziny :multi: Jutro wstawię resztę zdjęć.

Jestem zdenerwowana, bo do pasji doprowadzają mnie przecinki - takie małe, wredne muszki wielkości przecinka :angryy: Mamy ich mnóstwo w domu! Wchodzą w firany, w monitory i strasznie gilają... grr...

Jofka napisał(a):
Też mam plagę meszek w domu!!!!Fuj są wszędzie!!!!:shake::shake:
:shake:Czekamy na nowe zdjęcia championa:)Bez papierów czy z -najukochańszy na świecie:)

Arabeska^^ napisał(a):
Eh, ja też mam u siebie małą plagę, ale z kolei takich tycich czarnych .. no właśnie nie mam pojęcia co to jest ;D. Może to i muszki, ale jakoś nie zaobserwowałam tego cholerstwa w locie :lol:. Są strasznie małe, ale jak chodzą po nodze czy ręce to aż ciarki przechodzą :roll: ;D.

To moga być tzw. meszki. I słyszałam, że nie lubią zapachu waniliowego. Czyli na parapet okienny można wylać zapach do ciast waniliowy. U mojej Teściowej pomogło.:lol:

Pzdr.

Posted

tigrunia napisał(a):
Władka podbijam jutro twe miasto ! :loveu:

Cała rodzina już się szykuje na wystawę - Miki też, ale zastanawiam się czy go brać :p

Asiaczek napisał(a):
To moga być tzw. meszki. I słyszałam, że nie lubią zapachu waniliowego. Czyli na parapet okienny można wylać zapach do ciast waniliowy. U mojej Teściowej pomogło.:lol:

Pzdr.

Nie wiem co to, ale wygląda jak przecinek - jest taki podłużny i macha swoim odwłokiem góra-dół :lol: Mama jest wściekła, bo wlazły w rolety i nie wychodzą... w tv też dwa siedzą.

Posted

Kolejne zdjęcia. Muszą Wam wystarczyć na cały weekend, bo w niedzielę jedziemy na działkę najprawdopodobniej na dwa tygodnie. Nie wiem czy bezprzewodowy net będzie działać blisko morza...

Trochę z zabaw w ogrodzie

"Świetna zabawa, no nie?":evil_lol:

Posted

Miki jest super yorkiem, pięknie wygląda na zdjęciach:loveu:przystojniaczek:evil_lol:
A te dziwne stwory chyba są wszędzie, u mnie też czarne niby przecinki opanowały sufit a domek miaływ ramach okiennych, ale je wykurzyłam:mad::mad::mad::mad::mad: