Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Wróciła tak jak mówiła:eviltong: Byłam na działce ze znajomymi trochę odpocząć, z dala od miasta, neta i tv:loveu: Szkoda, że tak krótko, ale jak wszyscy ida do pracy... no cóż. Albo się siedzi i leni, albo się haruje całe wakacje. Ja wolę trochę tego i trochę tego.
Zdjęć nie mam, bo nie ma czego focić. M cały czas taki sam hihi
Jutro jadę do Poznania, dlatego powoli zaczynam się zbierać. Trzeba wstać po 5...:cool1: Odezwe sie jutro

Ale heca! Napisala do mnie ostatnio dziewczynka na gg, ze chce kupic Mikuchna!! Nie dala sobie wytumaczyc, ze M nie jest na sprzedaz:shake::evil_lol: Mam nadzieje, ze to czytasz malenka, bo ubaw mialam po pachy, dzieki! hihi

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Magda napisał(a):

Ale heca! Napisala do mnie ostatnio dziewczynka na gg, ze chce kupic Mikuchna!! Nie dala sobie wytumaczyc, ze M nie jest na sprzedaz:shake::evil_lol: Mam nadzieje, ze to czytasz malenka, bo ubaw mialam po pachy, dzieki! hihi

A skad Ona wytrzasnęła to, że Mikuchna jest na sprzedaż? :evil_lol:
Niezłe!!!

Na ile wybywasz do Poznania?

Posted

Cześć Madziu!!
Nadrobiłam wkońcu zaległości. Fajna masz tą mape Europy na trawniku :evil_lol:
Mikuś jak zwykle uroczy :loveu:

Hihi Miki na sprzedaż...:turn-l:dobre:evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']A skad Ona wytrzasnęła to, że Mikuchna jest na sprzedaż? :evil_lol:
Niezłe!!!

Na ile wybywasz do Poznania?

A tak myślała, że pewnie mi się już znudził i chce się go pozbyć:shake::evil_lol:

W Poznaniu jestem do niedzieli, ale na dogo codziennie:eviltong: żeby nie było

[SIZE=2]Hej Kasiu!!:)

Posted

Buhahaha czego to ludzie nie wymyślą :lol:

Dobre Mikuchna na sprzedaż hahaha

Ale może jak wrócisz to jak będzie ładna pogoda to pstrykniesz coś Mikulskiemu na tle ogrodowym to i zielenią nasycimy oko :p

Posted

Przymierzam się od wczoraj do zrobienia zdjęć, ale cały czas pada... Może jutro jak będzie pogoda to coś pstryknę;)

Jutro ogłoszenie wyników matur:cool1: Oj...

Posted

FREDZIU napisał(a):
http://www.dogomania.pl/gallery/489/0/7500.html

Powodzenia na odebraniu wyników. A przy okazji dlaczego ja nie mogę oglądać zdjęć Fredzi? Link odsyła do nieistniejącej strony, w galerii zdjęcia zostały zaakceptowane a ich nie ma.Nic z tego nie rozumiem, moze jestem tu za krótko? A tez bym chciała pokaza Ci Fredzie:placz:

Nie widzę Twojej galerii... Szukałam po nicku i nic. Może trzeba trochę poczekać?:roll:

Aga76 napisał(a):
Ojjjj hihihi

Sara_i_Aris napisał(a):
To już dzisiaj :megagrin:

dzasta napisał(a):
No to Madźka jak powrócisz chwal się jak Ci poszło :evil_lol:

Jofka napisał(a):
Powodzenia z tymi wynikami:lol::lol::multi::multi:

Oj, co tam się będę chwalić:cool1: Z geografii spodziewałam się mniej, a z angielskiego więcej... czyli można powiedzieć, że sie wyrównało:evil_lol: Jak dostanę się tam gdzie chcę to powiem, że matura się udała i jestem zadowolona hihi

A wyniki:
gera rozsz. 82%
ang rozsz. 65%
pol podst. 69%

Powinno się udać, ale wszystko zależy od tego jak poszło innym. Z tego co wiem to matma poszla słabo w tym roku... mam duże szanse:diabloti: Ale zobaczymy.

U nas dzisiaj upał, a teraz jest burza. Ciepły, letni deszcz:loveu:

Posted

Jofka napisał(a):
Gratulacje,świetne wyniki.:multi:Na pewno się dostaniesz

Dzięki:p

Obiecane zdjęcia Mikiego

Nie chciało mi się już usuwać zielonych oczu:lol:

Lepiej się nie zbliżać:diabloti:

Posted

Ehhh Mikuchan śliczny jak zawsze :) I widzę że morduje sobie przypinkę do pasów z pluszakiem jak moja Gabcia :)

A wyników gratuluję i teraz trzymamy kciuki za dostanie się na wymarzone studia :kciuki:

Posted

Cześć Madzia :multi:

Wyniki świetne :loveu: A na jaki kierunek się wybierasz, bo już nie pamiętam :hmmmm:

Madzia, jaką maszynką strzyżesz Mikusia? Aris już zarósł i wypadałoby w coś się zaopatrzyć albo ciąć nożyczkami. Podoba mi się jego główka, ale nie mam pojęcia, jak taki efekt uzyskać u Arisa. On ma bardzo mało włosów na uszach i za nisko osadzone, ale jeśli zostawię mu dłuższą grzywkę, to po kąpieli opada mu na oczy :shake:

Posted

dzasta napisał(a):
Ehhh Mikuchan śliczny jak zawsze :) I widzę że morduje sobie przypinkę do pasów z pluszakiem jak moja Gabcia :)

A wyników gratuluję i teraz trzymamy kciuki za dostanie się na wymarzone studia :kciuki:

Dziękujemy:loveu:
Przypinka niepotrzebna to przynajmniej psu sprawi radość, wróć, sprawiała, bo została zażarta:diabloti: M rozciął sobie jęzora na plastikowym dziobie i w afekcie pozbawił kaczora wypełnienia... kaput.

Dzięki!

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Madzia :multi:

Wyniki świetne :loveu: A na jaki kierunek się wybierasz, bo już nie pamiętam :hmmmm:

Madzia, jaką maszynką strzyżesz Mikusia? Aris już zarósł i wypadałoby w coś się zaopatrzyć albo ciąć nożyczkami. Podoba mi się jego główka, ale nie mam pojęcia, jak taki efekt uzyskać u Arisa. On ma bardzo mało włosów na uszach i za nisko osadzone, ale jeśli zostawię mu dłuższą grzywkę, to po kąpieli opada mu na oczy :shake:

Hej!
Wybieram się do Poznania na Uniwersytet Ekonomiczny, najlepiej na wydział Zarządzania (kierunek wybiera się dopiero po roku nauki, ale nastawiłam się na "zarządzanie nieruchomościami i inwestycjami";))

Używam maszynki dla ludziów Philips'a, ale to tylko do ciałka. Głowę tnę nożyczkami do włosów, takimi fryzjerskimi. Jutro biorę się za cięcie to może porobię kilka fotek :p Ale to i tak różnie wychodzi.

Posted

Magda napisał(a):

Używam maszynki dla ludziów Philips'a, ale to tylko do ciałka. Głowę tnę nożyczkami do włosów, takimi fryzjerskimi. Jutro biorę się za cięcie to może porobię kilka fotek :p Ale to i tak różnie wychodzi.

No i co wyszło?

Halo, halo :scream_3: