Kasia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Władka halllooooo? Już od dziś trzymamy kciuki za następne! ;) Quote
Magda Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Hej kochane! Tak właśnie myślałam, że coś tutaj skrobniecie dla mnie i się nie myliłam. Dwa egzaminy już za mną tj. polski i angielski. Została jeszcze tylko pisemna geografia w piątek, a potem to już tylko ustny polski (15) i ustny angielski (21) i koniec męki:multi: Jak na razie jestem zadowolona, ale wolę nie zapeszać, żeby potem nie okazało się inaczej. Można powiedzieć, że już z górki, bo angielskiego rozszerzonego najbardziej się bałam... Teraz mam dwa dni wolnego to wpadne poogladac czy jestescie grzeczne:eviltong: Mikuś jest najbiedniejszy w czasie matur, bo musi cały czas spać. Niestety nikt nie ma czasu na zabawy:placz: Odpłace mu podczas 4 miechów wakacji hihi A i jeszcze do tego przypałętało się jakieś zapalenie uszka, ale czyścimy i zakrapiamy. To chyba tyle... od ostatniego wpisu niewiele się u nas działo:lol: Buźka! Aha i jeszcze dziękuję za kciuki!!:loveu: Quote
madziasto4 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Pamiętam, że ja też miałąm ostatni egzamin 20 albo 21 :lol: Powodzenia, trzymam kciuki za resztę egzaminów :thumbs: Quote
Magda Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Cześć!:p Dzięki za kciuki. Przydadzą się na pewno. Dzisiaj postaram się wkleić parę fotek Mikuchna, bo mam zaległości. Quote
Aga76 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Magda napisał(a): Dzisiaj postaram się wkleić parę fotek Mikuchna, bo mam zaległości. Będzie zima? :evil_lol: Quote
Magda Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Aga76 napisał(a):Będzie zima? :evil_lol: haha nie, aż takich zaległości to nie mam:evil_lol: Jeju jak u nas hula wiatr! Ponad 45km/h, do tego teraz zaczęło lać. Pourywało głowy moim tulipanom w ogródku:placz::placz: A co jak dopadnie róże?! Quote
Magda Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Pegaza napisał(a):Witam wladze :cool1: to gdzie te fotki?:cool1: A tutaj!:eviltong: Teraz ogołocili sąsiednią działkę i można spokojnie podglądać:evil_lol: Reszta to chyba jeszcze w aparacie czeka:lol: Quote
Aga76 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 http://img5.imageshack.us/img5/7113/p4093154.jpg Oj, troszkę wiele po ogonku :evil_lol: Fajna zieleninka :multi: zaległabym na niej na pół dnia :megagrin: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Trzymamy kciuki za następne egzaminy!:lol: Pzdr. Quote
Magda Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Trzymać kciuki jutro!! Geografia:p Gdzieś tak od 9 - 11.30, żeby Was łapki nie bolały hihi Ja już pasuje, bo normalnie nie mogę patrzeć na książki... Jutro wszystko palę:diabloti: Zmykam, do jutra!:loveu: Quote
Asiaczek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Magda napisał(a):Trzymać kciuki jutro!! Geografia:p Gdzieś tak od 9 - 11.30, żeby Was łapki nie bolały hihi Ja już pasuje, bo normalnie nie mogę patrzeć na książki... Jutro wszystko palę:diabloti: Zmykam, do jutra!:loveu: Trzymałam! Akurat w tym czasie byłam w domu, to i kciukaski potrzymałam!:lol: Pzdr. Quote
Anusia & Alutka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Władka maturalna... Tu zawsze najmniej nadrabiania :loveu: Chce mieć czas na dogo znowu... Władka Tyś Modem, zrób coś... Quote
Magda Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Dzięki moje kochane:loveu: Na Was zawsze można liczyć! Aniu niestety nie mam takich zdolności... sama bym tak chciała, jak za starych, dobrych czasów:loveu: teraz jest inaczej Quote
Agrafka2- Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 piękny piesek. Kocham yoreczki ! Niestety jeszcze nie ma swojego ale planuję zakup. Quote
Magda Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Agrafka2- napisał(a):piękny piesek. Kocham yoreczki ! Niestety jeszcze nie ma swojego ale planuję zakup. Dzięki;) Życzę spełnienia marzeń. Quote
Magda Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Aga76 napisał(a):Cze Madzia :multi: Książki spalone? :evil_lol: Hej! A gdzie tam! Zeszyty w połowie unicestwione w kominku, a reszta czeka na wyjazd na działkę - tam dokończę masakre:diabloti: Na książkach to jeszcze zarobię. Są w takim dobrym stanie, że na pewno ktoś się skusi, a ja zarobię na fryzjera hihi Idziemy na rower z M. Pa:razz: Quote
madziasto4 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Magda napisał(a): Na książkach to jeszcze zarobię. Są w takim dobrym stanie, że na pewno ktoś się skusi, a ja zarobię na fryzjera hihi Moje też były w bardzo dobrym stanie. A niektóre jak nowe, bo wcale nie używane :evil_lol: Ja ponad 3 stówy zarobiłam :lol: Quote
Recommended Posts