Pegaza Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Magda przybylo nowych kwiatow ogrod juz ladnie zarosl i taras jest rowniez ogrodzony super macie teraz:loveu:Miki ma na ogrodzie raj na ziemi:loveu: Miki chudzina faktycznie:evil_lol: co do wyjazdu to bedziesz miec wynajete mieszkanko czy w internacie? Quote
madziasto4 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Haha mokry Miki- rewelka :evil_lol: Uwielbiam takie szczurołapki ociekające wodą :evil_lol: No ale tego laptoka to chyba zabierasz ze sobą co?? :cool3: Quote
Magda Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Pegaza napisał(a):Magda przybylo nowych kwiatow ogrod juz ladnie zarosl i taras jest rowniez ogrodzony super macie teraz:loveu:Miki ma na ogrodzie raj na ziemi:loveu: Miki chudzina faktycznie:evil_lol: co do wyjazdu to bedziesz miec wynajete mieszkanko czy w internacie? Roślin to przybywa co chwilę. Łopata nie ma czasu odpocząć, bo a to trzeba coś wkopać, a to przesadzić. Tydzień temu robiłam zdjęcia na pamiątkę, a już od kilku dni są nieaktualne:lol: Miki ma raj, ale i tak nosi go za ogrodzenie:shake: Musieliśmy poukładać cegły po płotem z przodu domu, bo M potrafił się przecisnąć i wyjść. Już kilka razy za nim wybiegałam - na szczęście nie ucieka. Będę mieszkać w mieszkaniu mojej koleżanki z klasy. Jakiś czas temu rodzice kupili jej kawalerkę (50m2), przez kilka lat wynajmowali, a teraz czeka na nas. Poszczęściło mi się, bo osiedle tuż przy jeziorze Malta, blok wybudowany 6 lat temu. Mam nadzieję, że wszystko będzie tak piękne jak się zapowiada (jeszcze nie widziałam tego lokum:eviltong:). Mamy do dyspozycji jeden duży pokój, kuchnia, łazienka i przedpokój z szafami. madziasto4 napisał(a):Haha mokry Miki- rewelka :evil_lol: Uwielbiam takie szczurołapki ociekające wodą :evil_lol: No ale tego laptoka to chyba zabierasz ze sobą co?? :cool3: Jak jest ciepło to zawsze zabieram go pod węża. Wystarczy 5 min aportowania i pies suchy:eviltong: Zabieram, bo był kupowany dla mnie:p W mieszkaniu jest ponoć Internet także powinno być ok. Odzwyczajam się od domu. Od weekendu więcej mnie nie ma niż jestem:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Kurcze coś mi się włączyło i nie umiem wyłączyć :placz: Skasuj Wadzo pliss poprzedniego posta :oops: Fajnie się masz, że w Poznaniu mieszkać będziesz .. zazdraszczam :loveu: Quote
Pegaza Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Hehe to za rok Magda ogrodu nie poznasz jak wrocisz na wakacje:evil_lol: noo fajniscie wlasna chata:cool1: no taki teren ma i jeszczy mu malo:evil_lol: Quote
dzasta Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 O Władka wkracza nam w nowy etap życia fakt z jednej strony fajnie że samemu ale trochę tęskno :eviltong: To jak teraz będziesz w Poznaniu to mam nadzieję że do Poznania zawitasz? Ja właśnie dzisiaj zgłosiłam psicę Bercicę :D Quote
Magda Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 tigrunia napisał(a):Kurcze coś mi się włączyło i nie umiem wyłączyć :placz: Skasuj Wadzo pliss poprzedniego posta :oops: Fajnie się masz, że w Poznaniu mieszkać będziesz .. zazdraszczam :loveu: Post zostawiłam, bo jest w nim ładne zdjęcie:eviltong::loveu: Buffy hihi No zobaczymy jak się będzie mieszkać. Obym nie żałowała:cool1: Pegaza napisał(a):Hehe to za rok Magda ogrodu nie poznasz jak wrocisz na wakacje:evil_lol: noo fajniscie wlasna chata:cool1: no taki teren ma i jeszczy mu malo:evil_lol: Mam nadzieję, że będę przyjeżdżać częściej :evil_lol: Przynajmniej mam taki zamiar. dzasta napisał(a):O Władka wkracza nam w nowy etap życia fakt z jednej strony fajnie że samemu ale trochę tęskno :eviltong: To jak teraz będziesz w Poznaniu to mam nadzieję że do Poznania zawitasz? Ja właśnie dzisiaj zgłosiłam psicę Bercicę :D No pewnie! Byłam dwa lata temu, rok temu i teraz też będę:eviltong: Poznań to moje drugie miasto rodzinne. Jutro zaczynam pakowanie. Najchętniej to wzięłabym cały dom ze sobą:evil_lol: Trudno mi tak wybierać spośród tylu przydatnych rzeczy. Quote
Kasia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ha ha, mokry Mikuliński i jego 2-metrowe nogi :evil_lol: :loveu: Władzia wybywa nam w szeroki świat...dobrze, że z koleżanka będziecie razem bo i raźniej i mniej tęskno będzie na pewno :lol: Quote
tigrunia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Magda napisał(a):Post zostawiłam, bo jest w nim ładne zdjęcie:eviltong::loveu: Buffy hihi Jaka Buffy ?? :crazyeye: Toć to Paloma :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ależ ujęcie! http://img245.imageshack.us/img245/5099/p8233769.jpg Pzdr. Quote
Magda Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Kasia']ha ha, mokry Mikuliński i jego 2-metrowe nogi :evil_lol: :loveu: Władzia wybywa nam w szeroki świat...dobrze, że z koleżanka będziecie razem bo i raźniej i mniej tęskno będzie na pewno :lol: To mi się udał pies:evil_lol: Przynajmniej do siebie pasujemy z tymi szczudłami. Eee... tam. Przesadza tylko swój tyłek z wsiowego krzesła na krzesło dużego miasta:eviltong: Wirtualnie będę w tym samym miejscu. [quote name='Doti1986']Witam gorąco w ten pochmurny poranek Jaki tam pochmurny? U nas pogoda od dobrych kilku dni. Nie pamiętam deszczu:roll: W weekend ma być cieplutko:loveu: [quote name='tigrunia']Jaka Buffy ?? :crazyeye: Toć to Paloma :evil_lol: łoj:eviltong: Ja to pamiętam tylko podstawowe imiona i psy z forum. Reszta mi się miesza. heh [quote name='Asiaczek']Ależ ujęcie! http://img245.imageshack.us/img245/5099/p8233769.jpg Pzdr. O! Chyba pozostawiłam jakiś ślad w Twojej galerii po dzisiejszej wizycie skoro dotarłaś aż tutaj:evil_lol: Jesteś taka zalatana i jeszcze masz dla nas czas:loveu::loveu: chlip... wybijają ostatnie godziny:-( Wczoraj uświadomiłam sobie, że zamknął się rozdział mojego życia. Teraz będę w domu gościem na weekendy i święta.... oj Na szczęście zainstalowałam mamie Skype'a, nauczyłam co i jak, i będziemy się widywać wirtualnie:loveu: M też przynajmniej zobaczę i skontroluję (żeby nie było). M ma nową fryzurę i za żadne skarby nie pokaże go Wam:diabloti: Wpadł mi wczoraj w dziurę na pobliskiej budowie i wymazał się czymś kleistym. Wykaraskał się przez krzaki i sklejone włosy na łapach gotowe! Nie dało rady tego wyczesać - trzeba było ciąć. I tak mam teraz M na chudych, długich nogach:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Magda poka poka my ocenimy czy ladnie wyglada:evil_lol: bedzie dobrze sie nie martw za wczasu...bedzie to nowy przyjemny rozdzial zycia za ktorym nie raz zatesknisz jak minie..:p Quote
dzasta Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Pokaż M pokaż ja juz tez przerabiałam cięcie na zero po sklejeniu włosków u Gabinki :D Quote
Kasia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Władka pokaż M, sprawdzimy jego przystojność i zgrabność :evil_lol: :loveu: te łapiny muszą być teraz cudne :loveu: Quote
Magda Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Pegaza napisał(a):Magda poka poka my ocenimy czy ladnie wyglada:evil_lol: bedzie dobrze sie nie martw za wczasu...bedzie to nowy przyjemny rozdzial zycia za ktorym nie raz zatesknisz jak minie..:p dzasta napisał(a):Pokaż M pokaż ja juz tez przerabiałam cięcie na zero po sklejeniu włosków u Gabinki :D Kasia napisał(a):Władka pokaż M, sprawdzimy jego przystojność i zgrabność :evil_lol: :loveu: te łapiny muszą być teraz cudne :loveu: Niet! Nic nie wklejam, bo nie chcę mieć tych zdjęć w galerii. Jeszcze kiedyś się na nie natknę i padnę trupem :stop: Na szczęście nie będę go widziała przez dwa tygodnie to może zdąży zarosnąć:evil_lol: Zdecydowanie lepiej wygląda z firankami. Quote
madziasto4 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A ja lubię psy na chudych szczudłach :evil_lol: :loveu: Madzia, ten rozdział życia, który się właśnie rozpoczyna jest super! :) Quote
Magda Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 madziasto4 napisał(a):A ja lubię psy na chudych szczudłach :evil_lol: :loveu: Madzia, ten rozdział życia, który się właśnie rozpoczyna jest super! :) Heh :eviltong: Wiem, wiem zobaczymy:diabloti: Mam wspaniałego newsa! M jedzie ze mną i przez najbliższy miesiąc będzie ze mną:loveu: Tak się cieszę! Jupii! Quote
karkakarka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 no to super:) A zdjęcie na patyczkach reż bym z przyjemnością obejrzała :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Oooo super wieści Władziu :multi::multi::multi: Quote
dzasta Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ojej to super bo ja z kim jak z kim ale z psami nie lubię się rozstawać :eviltong: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Magda napisał(a): O! Chyba pozostawiłam jakiś ślad w Twojej galerii po dzisiejszej wizycie skoro dotarłaś aż tutaj:evil_lol: Jesteś taka zalatana i jeszcze masz dla nas czas:loveu::loveu: Ależ Magda, ja jestem u Was systematycznie i zawsze zostawiam ślad... Chyba mnie po prostu do tej pory nie zauważałaś...:evil_lol: pzdr. Quote
***Paulina*** Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cześć:bye: http://img245.imageshack.us/img245/2241/p8233771.jpg Piękny:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 dzasta napisał(a):Ojej to super bo ja z kim jak z kim ale z psami nie lubię się rozstawać :eviltong: ja Cie rozumiem..mam nawet tak ze jak m-a ma je wyprowadzic to mysle czy aby napewno wsio sie pozalatwialy:evil_lol: bo ja wiem gdzie one robia siq a gdzie co innego..a m-a nie wie i pewnie w te miejsca z nimi by nie poszedl.. Magdo to do Poznania do duzego miasta go wezniesz a nam go nie chcesz pokazac:cool1::evil_lol: tam Ci nie bedzie wstyd?:evil_lol: Quote
dzasta Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Hahaha D-E też tak mam że jak wychodzą z TZ-tem ( patrz teraz) to się martwię ale one i tak bidoki co się ubieram jak jadę się rehabilitować to myślą że z nimi idę i są pierwsze :) Właśnie:mad: właśnie:mad: Władzka:mad: w :mad:Poznaniu :mad:to:mad: go :mad:mogą :mad:oglądać :mad:a :mad:my :mad:nie :mad:tak ???:mad: Quote
Recommended Posts