Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Magda przybylo nowych kwiatow ogrod juz ladnie zarosl i taras jest rowniez ogrodzony super macie teraz:loveu:Miki ma na ogrodzie raj na ziemi:loveu:
Miki chudzina faktycznie:evil_lol:
co do wyjazdu to bedziesz miec wynajete mieszkanko czy w internacie?

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pegaza napisał(a):
Magda przybylo nowych kwiatow ogrod juz ladnie zarosl i taras jest rowniez ogrodzony super macie teraz:loveu:Miki ma na ogrodzie raj na ziemi:loveu:
Miki chudzina faktycznie:evil_lol:
co do wyjazdu to bedziesz miec wynajete mieszkanko czy w internacie?

Roślin to przybywa co chwilę. Łopata nie ma czasu odpocząć, bo a to trzeba coś wkopać, a to przesadzić. Tydzień temu robiłam zdjęcia na pamiątkę, a już od kilku dni są nieaktualne:lol:

Miki ma raj, ale i tak nosi go za ogrodzenie:shake: Musieliśmy poukładać cegły po płotem z przodu domu, bo M potrafił się przecisnąć i wyjść. Już kilka razy za nim wybiegałam - na szczęście nie ucieka.

Będę mieszkać w mieszkaniu mojej koleżanki z klasy. Jakiś czas temu rodzice kupili jej kawalerkę (50m2), przez kilka lat wynajmowali, a teraz czeka na nas. Poszczęściło mi się, bo osiedle tuż przy jeziorze Malta, blok wybudowany 6 lat temu. Mam nadzieję, że wszystko będzie tak piękne jak się zapowiada (jeszcze nie widziałam tego lokum:eviltong:). Mamy do dyspozycji jeden duży pokój, kuchnia, łazienka i przedpokój z szafami.

madziasto4 napisał(a):
Haha mokry Miki- rewelka :evil_lol: Uwielbiam takie szczurołapki ociekające wodą :evil_lol:

No ale tego laptoka to chyba zabierasz ze sobą co?? :cool3:

Jak jest ciepło to zawsze zabieram go pod węża. Wystarczy 5 min aportowania i pies suchy:eviltong:

Zabieram, bo był kupowany dla mnie:p W mieszkaniu jest ponoć Internet także powinno być ok.

Odzwyczajam się od domu. Od weekendu więcej mnie nie ma niż jestem:evil_lol:

Posted

O Władka wkracza nam w nowy etap życia fakt z jednej strony fajnie że samemu ale trochę tęskno :eviltong:

To jak teraz będziesz w Poznaniu to mam nadzieję że do Poznania zawitasz? Ja właśnie dzisiaj zgłosiłam psicę Bercicę :D

Posted

tigrunia napisał(a):
Kurcze coś mi się włączyło i nie umiem wyłączyć :placz: Skasuj Wadzo pliss poprzedniego posta :oops:

Fajnie się masz, że w Poznaniu mieszkać będziesz .. zazdraszczam :loveu:

Post zostawiłam, bo jest w nim ładne zdjęcie:eviltong::loveu: Buffy hihi

No zobaczymy jak się będzie mieszkać. Obym nie żałowała:cool1:

Pegaza napisał(a):
Hehe to za rok Magda ogrodu nie poznasz jak wrocisz na wakacje:evil_lol:
noo fajniscie wlasna chata:cool1:
no taki teren ma i jeszczy mu malo:evil_lol:

Mam nadzieję, że będę przyjeżdżać częściej :evil_lol: Przynajmniej mam taki zamiar.

dzasta napisał(a):
O Władka wkracza nam w nowy etap życia fakt z jednej strony fajnie że samemu ale trochę tęskno :eviltong:

To jak teraz będziesz w Poznaniu to mam nadzieję że do Poznania zawitasz? Ja właśnie dzisiaj zgłosiłam psicę Bercicę :D

No pewnie! Byłam dwa lata temu, rok temu i teraz też będę:eviltong: Poznań to moje drugie miasto rodzinne.

Jutro zaczynam pakowanie. Najchętniej to wzięłabym cały dom ze sobą:evil_lol: Trudno mi tak wybierać spośród tylu przydatnych rzeczy.

Posted

ha ha, mokry Mikuliński i jego 2-metrowe nogi :evil_lol: :loveu:

Władzia wybywa nam w szeroki świat...dobrze, że z koleżanka będziecie razem bo i raźniej i mniej tęskno będzie na pewno :lol:

Posted

[quote name='Kasia']ha ha, mokry Mikuliński i jego 2-metrowe nogi :evil_lol: :loveu:

Władzia wybywa nam w szeroki świat...dobrze, że z koleżanka będziecie razem bo i raźniej i mniej tęskno będzie na pewno :lol:

To mi się udał pies:evil_lol: Przynajmniej do siebie pasujemy z tymi szczudłami.

Eee... tam. Przesadza tylko swój tyłek z wsiowego krzesła na krzesło dużego miasta:eviltong: Wirtualnie będę w tym samym miejscu.
[quote name='Doti1986']Witam gorąco w ten pochmurny poranek

Jaki tam pochmurny? U nas pogoda od dobrych kilku dni. Nie pamiętam deszczu:roll: W weekend ma być cieplutko:loveu:

[quote name='tigrunia']Jaka Buffy ?? :crazyeye: Toć to Paloma :evil_lol:

łoj:eviltong: Ja to pamiętam tylko podstawowe imiona i psy z forum. Reszta mi się miesza. heh

[quote name='Asiaczek']Ależ ujęcie!
http://img245.imageshack.us/img245/5099/p8233769.jpg

Pzdr.

O! Chyba pozostawiłam jakiś ślad w Twojej galerii po dzisiejszej wizycie skoro dotarłaś aż tutaj:evil_lol: Jesteś taka zalatana i jeszcze masz dla nas czas:loveu::loveu:

chlip... wybijają ostatnie godziny:-( Wczoraj uświadomiłam sobie, że zamknął się rozdział mojego życia. Teraz będę w domu gościem na weekendy i święta.... oj Na szczęście zainstalowałam mamie Skype'a, nauczyłam co i jak, i będziemy się widywać wirtualnie:loveu: M też przynajmniej zobaczę i skontroluję (żeby nie było).

M ma nową fryzurę i za żadne skarby nie pokaże go Wam:diabloti: Wpadł mi wczoraj w dziurę na pobliskiej budowie i wymazał się czymś kleistym. Wykaraskał się przez krzaki i sklejone włosy na łapach gotowe! Nie dało rady tego wyczesać - trzeba było ciąć. I tak mam teraz M na chudych, długich nogach:evil_lol:

Posted

Magda poka poka my ocenimy czy ladnie wyglada:evil_lol:
bedzie dobrze sie nie martw za wczasu...bedzie to nowy przyjemny rozdzial zycia za ktorym nie raz zatesknisz jak minie..:p

Posted

Pegaza napisał(a):
Magda poka poka my ocenimy czy ladnie wyglada:evil_lol:
bedzie dobrze sie nie martw za wczasu...bedzie to nowy przyjemny rozdzial zycia za ktorym nie raz zatesknisz jak minie..:p

dzasta napisał(a):
Pokaż M pokaż ja juz tez przerabiałam cięcie na zero po sklejeniu włosków u Gabinki :D

Kasia napisał(a):
Władka pokaż M, sprawdzimy jego przystojność i zgrabność :evil_lol: :loveu:
te łapiny muszą być teraz cudne :loveu:

Niet!
Nic nie wklejam, bo nie chcę mieć tych zdjęć w galerii. Jeszcze kiedyś się na nie natknę i padnę trupem :stop:
Na szczęście nie będę go widziała przez dwa tygodnie to może zdąży zarosnąć:evil_lol: Zdecydowanie lepiej wygląda z firankami.

Posted

madziasto4 napisał(a):
A ja lubię psy na chudych szczudłach :evil_lol: :loveu:

Madzia, ten rozdział życia, który się właśnie rozpoczyna jest super! :)

Heh :eviltong:

Wiem, wiem zobaczymy:diabloti:

Mam wspaniałego newsa! M jedzie ze mną i przez najbliższy miesiąc będzie ze mną:loveu: Tak się cieszę! Jupii!

Posted

Magda napisał(a):

O! Chyba pozostawiłam jakiś ślad w Twojej galerii po dzisiejszej wizycie skoro dotarłaś aż tutaj:evil_lol: Jesteś taka zalatana i jeszcze masz dla nas czas:loveu::loveu:

Ależ Magda, ja jestem u Was systematycznie i zawsze zostawiam ślad... Chyba mnie po prostu do tej pory nie zauważałaś...:evil_lol:

pzdr.

Posted

dzasta napisał(a):
Ojej to super bo ja z kim jak z kim ale z psami nie lubię się rozstawać :eviltong:

ja Cie rozumiem..mam nawet tak ze jak m-a ma je wyprowadzic to mysle czy aby napewno wsio sie pozalatwialy:evil_lol: bo ja wiem gdzie one robia siq a gdzie co innego..a m-a nie wie i pewnie w te miejsca z nimi by nie poszedl..

Magdo to do Poznania do duzego miasta go wezniesz a nam go nie chcesz pokazac:cool1::evil_lol: tam Ci nie bedzie wstyd?:evil_lol:

Posted

Hahaha D-E też tak mam że jak wychodzą z TZ-tem ( patrz teraz) to się martwię ale one i tak bidoki co się ubieram jak jadę się rehabilitować to myślą że z nimi idę i są pierwsze :)

Właśnie:mad: właśnie:mad: Władzka:mad: w :mad:Poznaniu :mad:to:mad: go :mad:mogą :mad:oglądać :mad:a :mad:my :mad:nie :mad:tak ???:mad: