Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='karkakarka']no to super:)
A zdjęcie na patyczkach reż bym z przyjemnością obejrzała :evil_lol:

Już nie będzie, bo aparat został w domu:eviltong: Mam tylko stare (i dobrze hihi)

[quote name='tigrunia']Oooo super wieści Władziu :multi::multi::multi:

[quote name='dzasta']Ojej to super bo ja z kim jak z kim ale z psami nie lubię się rozstawać :eviltong:

Ja też... Smutno mi zawsze i brakuje tego pyszczka obok:loveu: Szczególnie wieczorem kiedy leżę i odpoczywam przed tv. M zawsze przyjdzie położyć się obok:loveu:

[quote name='Asiaczek']Ależ Magda, ja jestem u Was systematycznie i zawsze zostawiam ślad... Chyba mnie po prostu do tej pory nie zauważałaś...:evil_lol:

pzdr.

hihi wiem i bardzo się cieszę:loveu:

[quote name='***Paulina***']Cześć:bye:
http://img245.imageshack.us/img245/2241/p8233771.jpg
Piękny:loveu::loveu::loveu:

Hej!:multi:

[quote name='Pegaza']ja Cie rozumiem..mam nawet tak ze jak m-a ma je wyprowadzic to mysle czy aby napewno wsio sie pozalatwialy:evil_lol: bo ja wiem gdzie one robia siq a gdzie co innego..a m-a nie wie i pewnie w te miejsca z nimi by nie poszedl..

Magdo to do Poznania do duzego miasta go wezniesz a nam go nie chcesz pokazac:cool1::evil_lol: tam Ci nie bedzie wstyd?:evil_lol:

Też tak mam:evil_lol: Wiem zawsze jak długo trzeba chodzić, żeby wszystko załatwić:evil_lol:

Tu mnie nikt nie zna:diabloti: Jakoś szybko przemykamy między blokami i nikogo jeszcze nie widzieliśmy:evil_lol:

Mam ograniczony dostęp do neta, ale w następnym tygodniu będzie już ok. Muszę sobie kupić mobilny dla studenta:evil_lol: Tylko nie mam jeszcze indeksu... Przepraszam, że tak chaotycznie piszę, ale nie siedzę na swoim komputerze i jakoś tak mi dziwnie:roll: U nas dobrze, spędzamy dni na zakupach w centrach handlowych i wycieczkach. Jutro zapowiadają gorunc to idziemy na jakiś spacer po okolicy.
Buźka!

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

karkakarka napisał(a):
witam :)
Wiem że już pisałaś kiedyś, ale nie pamiętam - co studiujesz??

Zarządzanie przez pierwszy rok, a potem muszę wybrać specjalizacje - i chcę "zarządzanie nieruchomościami i inwestycjami":p

O ja... a ja.... nie wspominałam, że wyjeżdżam już w sobotę?:lol: hihi Tylko w weekend mogłam liczyć na pomoc taty w zawiezieniu rzeczy samochodem. Zaczynam dopiero w środę, ale to i tak przez pierwsze dni mam same zajęcia przystosowawcze:cool1: No zobaczymy.
M zaczyna się przyzwyczajać, poznaje psich poznaniaków:evil_lol: Na razie jest ok. Muszę go jednak uciszać wieczorami, bo się chłopak rozpuścił i szczeka. Zapomniał już jak to jest kiedy za ścianą mieszkają ludzie (w tym wypadku sami emeryci:lol:) U nas karetki etc. było słychać raz na jakiś czas, a tutaj to co godzinę prawie i do tego te wredne samoloty:diabloti: Niestety balkon za krótki i nie ma się jak rozpędzić:evil_lol: Będzie mu brakowało tych gonitw przy płocie, oj będzie. W domu już za nim tęsknią - dzisiaj dzwonili. Już wiem o co będziemy się kłócić najczęściej:mad: Chyba kupię im kota:evilbat:

Posted

no to Miki awansował na Poznaniaka
co do terminu wyjazdu D-E też się zdziwiłam
Magda nic nie pisała kiedy jedzie
a teraz raptem nam wyemigrowała :crazyeye:
nie ładnie tak po kryjomu :mad:

Posted

Magdo to co ile sie bedziecie wymieniac Mikim?:evil_lol:
a jak Mikiemu podoba sie mieszkanko?:p
bo ja bym chyba na jego miejscu wolala domek z duzym ogrodem niz krotki balkon :eviltong:
fajne fotki ogrodowe bedzie mial co wspominac :evil_lol: przez zime

no tez wspominam samoloty mysliwce :p

Posted

Pegaza napisał(a):

bo ja bym chyba na jego miejscu wolala domek z duzym ogrodem niz krotki balkon :eviltong:

Jak mu Władka będzie fundować normalne spacerki aktywne, to niczym się mieszkanko a balkonem nie bedzie róznić od domu z ogrodem :eviltong:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Jak mu Władka będzie fundować normalne spacerki aktywne, to niczym się mieszkanko a balkonem nie bedzie róznić od domu z ogrodem :eviltong:

to sie tak mowi jak sie przyzwyczaisz do luksusu to potem go brakuje:eviltong: oczywiscie w przypadku Mikiego to jest nieograniczony dostep do ogrodu i metraz mieszkania..
ja wiem Madzia ale ja bym sie na miejscu Mikiego z Wladka nie zabrala:evil_lol:

Posted

nane napisał(a):
no to Miki awansował na Poznaniaka
co do terminu wyjazdu D-E też się zdziwiłam
Magda nic nie pisała kiedy jedzie
a teraz raptem nam wyemigrowała :crazyeye:
nie ładnie tak po kryjomu :mad:

I tak w głębi duszy pozostał wieśmac'iem, siano w butach i te sprawy:evil_lol: Szczek też ma inny niż psy z osiedla... nie nauczył się jeszcze tutejszej gwary, nie?:lol:

Oj tam!

Pegaza napisał(a):
Magdo to co ile sie bedziecie wymieniac Mikim?:evil_lol:
a jak Mikiemu podoba sie mieszkanko?:p
fajne fotki ogrodowe bedzie mial co wspominac :evil_lol: przez zime

no tez wspominam samoloty mysliwce :p

Sama nie wiem... pewnie gdzieś tak co 2 tygodnie będziemy się widzieć z M jak będę przyjeżdżać, a czasami to zabiorę go do siebie. Wyjdzie w praniu. Zimą to i tak on nie ma co robić w ogrodzie, więc nie poczuje różnicy czy będzie tu czy tam:p

Chyba się podoba. Ma już swoje ulubione miejsca do leżenia, dywan do zabawy heh

madziasto4 napisał(a):

Tyż prawda:razz: Mamy obok dosyć ładny park i codziennie tam chodzimy. Jak już przeprowadzimy się do naszego lokum to będziemy chodzić nad jezioro Maltańskie:loveu: Może poznamy jakiegoś fajnego właściciela i psa:evil_lol:

tigrunia napisał(a):
Koło mnie też przelatują samoloty ale na pewno nie tak często jak w Poznaniu :evil_lol: Lubie je nawet - przyzwyczaiłam się przez tyle lat :loveu: :evil_lol:

Ja też już przyzwyczajona, ale M nadal rzuca się do gonitwy - nawet na spacerze:mad: Dlatego nie ma mowy o spuszczaniu ze smyczy.

Widziałam dzisiaj śliczną yoreczkę:loveu: Dawno nie widziałam takiej perełeczki. A fryzurę miała extra! Szła do weta i strasznie panikowała:evil_lol: Obok nas jest lecznica - M jeszcze nie wyczuł zagrożenia i się nie boi (do czasu).

No nic. Idziemy jeść;)

Posted

[quote name='Asiaczek']No to zadomawiaj się w Poznaniu.:lol:

Pzdr.[/quote]

A i owszem:p W tygodniu czeka mnie kolejna przeprowadzka - już na stałe miejsce.

[quote name='Pegaza']Sie masz fajnie do browarow se wyskakujesz na zakupy:cool1:[/quote]

Tia... szczególnie do nowej części gdzie zwykła koszulka staje się niezwykła i kosztuje min. 60zł. Można sobie jedynie pooglądać w co ubiera się pani Kulczykowa:eviltong:
Zdecydowanie preferuję Stary Browar, Maltę i Plazę. Byłam już w Luboniu w outlecie i powiem, że nawet fajne obniżki mają. Można się załapać.

[quote name='Nati28']Witamy studentke i Mikiego :loveu:[/quote]

A witamy, witamy;) Zaraz wstawię jakieś zdjęcia.

Posted

[quote name='Pegaza']Magda fajne lacki biale:cool3:
aa cos mu wychodzi zauwazylam:evil_lol::lol:

a mam pytanie czy te kamienie to rodzaj jakiegos chodnika? pytam gdyz ogladamy z m-a chodniki na dzialeczke:cool1:[/quote]
:evil_lol: Tez to zauważyłam, ale nie chciałam pisać :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Magda fajne lacki biale:cool3:
aa cos mu wychodzi zauwazylam:evil_lol::lol:

a mam pytanie czy te kamienie to rodzaj jakiegos chodnika? pytam gdyz ogladamy z m-a chodniki na dzialeczke:cool1:[/quote]

Dzięki hehe działkowe:cool3:

O ja! Nie zauważyłam... pseplasam:oops: To się porobiło... Brzydal!

Te kamienie to normalne kamienie wkopane przed schodami na taras. Tata je skądś wykombinował. Nie mogliśmy się zdecydować na kafle, więc stanęło na czymś innym:p

Posted

Władziu, gorszysz co niektórych.... :evil_lol:

niby kamienie, niby nie wiadomo skąd ale bardzo ciekawie i fajnie się to prezentuje :lol:

Mikuliński poznaniak :loveu: