Arabeska^^ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Witamy wieczorową porą i czekamy na nowe fotki :) :lol: Miłego weekendu! :) :loveu: Quote
iwa63 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Tak na króciutko wpadłam się przywitać bo już póżno, dobrze że jeszcze mam urlop bo inaczej to bym nie wyrobiła :cool3: Ale na wywijałam z tymi zdjęciami:evil_lol: Ale teraz już jestem w temacie . Tak trochę poznałam Mikiego bo wszystkich stron nie uda mi się naraz przejrzeć ale i tak mnie zdążył oczarować w ogóle jestem zakochana w yorkach.Będę zaglądać i nadrabiać zaległości Pozdrawiam:) Quote
dzasta Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 My też życzymy miłego weekendu Władko Nasza Kochana ( lizusostwo pełną gębą hehehe) :evil_lol: Quote
Magda Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Witamy tych nowych i tych nieco starszych ludziów:loveu: W obecnej chwili siedzę na działce i odpoczywam. Od soboty spędzamy czas na wybrzeżu krążąc między Kołobrzegiem a Koszalinem. Mieliśmy słońce przez 3 dni - zaliczyliśmy plażę, a dzisiaj pierwszy raz weszłam do wody. Były taaakie duże fale, że aż strach wejść dalej od brzegu. Miałam chwilę słabości hihi Ale pomyślałam sobie "Nie wpadaj w panikę":evil_lol: Wpadnę jeszcze popatrzeć co tam u Was. Pozdrawiamy gorąco! Magda, Miki i Gizmo:multi: dzasta :evil_lol::eviltong::loveu: Quote
Nati28 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Witamy! Milego wypoczywania zyczymy :lol::loveu: Quote
Magda Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Wakacje pełną gębą:p Niestety na razie w łóżku z gorączką po wcześniejszych kąpielach w zimnym morzu... heh Gdzieś miałam zdjęcia... momencik szykuje nam się wesele:eek: Quote
Magda Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Coś z wystawy:evil_lol: Wystawy to fajna rzecz hihi Quote
iwa63 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Witam środowo ;) Widzę że Miki to mały zdobywca tytułów:multi: GRATULACJE Pozdrawiam życzę powrotu do zdrowia i zapraszam do nas:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Mki zwyciezca:evil_lol: a mama jaka dumna z niego hehhe Quote
iwa63 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witam Niedzielnie Tofiś zaprasza do swojej galerii;) Quote
Magda Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Ups.. khe, khe, ale tu kurzu:evil_lol: Dawno nie pisałam co u nas. Wakacje się powoli kończą... i tak naprawdę to już w sobotę wyprowadzam się z domu:-( Od tygodnia kompletuje gary, patelnie, ubrania i kosmetyki :lol: Czuje się jakbym wyjeżdżała na jakieś odludzie, bo nawet kupiłam sobie pastę do zębów hihi Ale wiadomo. Wolę wydać pieniądze mamy niż potem dawać ze swoich - studenckich:diabloti: Im szybciej zbliża się godzina zero, tym bardziej zaczynam sobie uświadamiać, że najbardziej będę tęskniła za... psem!:evil_lol: Naprawdę! Na początek zobaczę jak dam sobie radę sama, a potem wypróbujemy opcję wymiany Mikiego (o zgrozo! - będzie walka z tatą:mad:). Wstawię kilka fotek M, żeby nie było. Tylko muszę się nimi zająć. Quote
laurin Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witamy:multi: będą fotki :multi::loveu: Quote
madziasto4 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Z jednej stronie fajnie wyjechać, z drugiej...smutno ;) Ech, medal ma dwie strony, jak zawsze... Quote
laurin Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Magda napisał(a):Ładują się na serwer:razz: coś długo się ładują :roll: Quote
Magda Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 madziasto4 napisał(a):Z jednej stronie fajnie wyjechać, z drugiej...smutno ;) Ech, medal ma dwie strony, jak zawsze... Prawda. Trzeba się powoli odciąć od pępowiny:eviltong: Ale na początek powinny mi wystarczyć codzienne smsy i telefony (mama już wykupiła darmowe minuty do mnie hihi) Mam tylko nadzieję, że nie będzie dzwonić o 7 rano - zajęcia mam po południu dopiero. Quote
Magda Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 laurin napisał(a):coś długo się ładują :roll: Wystąpiły pewne problemy z pierwszeństwem do Internetu:lol: Ale już jest mój. Quote
Magda Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Komuś się wpadło pod węża:diabloti: Quote
laurin Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 jej!!! przystojniacha:loveu: http://img245.imageshack.us/img245/2241/p8233771.jpg jaką piękną trawkę macie i kwiaty :loveu: fajny taki mokry:evil_lol: http://img225.imageshack.us/img225/7839/p8233786.jpg A co do internetu, to u mnie też tak często bywa:evil_lol: ale z mężem:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Zdjęcie z mokrymi nóżkami wymiata takie suche patyczki:loveu::loveu::loveu: Śliczne:loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 laurin napisał(a):jej!!! przystojniacha:loveu: http://img245.imageshack.us/img245/2241/p8233771.jpg jaką piękną trawkę macie i kwiaty :loveu: fajny taki mokry:evil_lol: http://img225.imageshack.us/img225/7839/p8233786.jpg A co do internetu, to u mnie też tak często bywa:evil_lol: ale z mężem:evil_lol: Kwiaty - specjalność mamy;) Wyszło ich trochę za dużo, ale za rok będziemy już wiedzieć ile wystarczy. U nas odkąd pojawił się w domu laptop to już nikomu nie chce się chodzić na górę i teraz wszyscy wyrywamy go sobie. Quote
Recommended Posts