Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak na króciutko wpadłam się przywitać bo już póżno, dobrze że jeszcze mam urlop bo inaczej to bym nie wyrobiła :cool3:
Ale na wywijałam z tymi zdjęciami:evil_lol: Ale teraz już jestem w temacie .
Tak trochę poznałam Mikiego bo wszystkich stron nie uda mi się naraz przejrzeć ale i tak mnie zdążył oczarować w ogóle jestem zakochana w yorkach.Będę zaglądać i nadrabiać zaległości Pozdrawiam:)

Posted

Witamy tych nowych i tych nieco starszych ludziów:loveu: W obecnej chwili siedzę na działce i odpoczywam. Od soboty spędzamy czas na wybrzeżu krążąc między Kołobrzegiem a Koszalinem. Mieliśmy słońce przez 3 dni - zaliczyliśmy plażę, a dzisiaj pierwszy raz weszłam do wody. Były taaakie duże fale, że aż strach wejść dalej od brzegu. Miałam chwilę słabości hihi Ale pomyślałam sobie "Nie wpadaj w panikę":evil_lol:

Wpadnę jeszcze popatrzeć co tam u Was.

Pozdrawiamy gorąco!
Magda, Miki i Gizmo:multi:

dzasta :evil_lol::eviltong::loveu:

Posted

Wakacje pełną gębą:p Niestety na razie w łóżku z gorączką po wcześniejszych kąpielach w zimnym morzu... heh

Gdzieś miałam zdjęcia... momencik

szykuje nam się wesele:eek:

Posted

Witam środowo ;)
Widzę że Miki to mały zdobywca tytułów:multi: GRATULACJE
Pozdrawiam życzę powrotu do zdrowia i zapraszam do nas:loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Ups.. khe, khe, ale tu kurzu:evil_lol:

Dawno nie pisałam co u nas. Wakacje się powoli kończą... i tak naprawdę to już w sobotę wyprowadzam się z domu:-( Od tygodnia kompletuje gary, patelnie, ubrania i kosmetyki :lol: Czuje się jakbym wyjeżdżała na jakieś odludzie, bo nawet kupiłam sobie pastę do zębów hihi Ale wiadomo. Wolę wydać pieniądze mamy niż potem dawać ze swoich - studenckich:diabloti: Im szybciej zbliża się godzina zero, tym bardziej zaczynam sobie uświadamiać, że najbardziej będę tęskniła za... psem!:evil_lol: Naprawdę!
Na początek zobaczę jak dam sobie radę sama, a potem wypróbujemy opcję wymiany Mikiego (o zgrozo! - będzie walka z tatą:mad:).

Wstawię kilka fotek M, żeby nie było. Tylko muszę się nimi zająć.

Posted

madziasto4 napisał(a):
Z jednej stronie fajnie wyjechać, z drugiej...smutno ;) Ech, medal ma dwie strony, jak zawsze...

Prawda. Trzeba się powoli odciąć od pępowiny:eviltong: Ale na początek powinny mi wystarczyć codzienne smsy i telefony (mama już wykupiła darmowe minuty do mnie hihi) Mam tylko nadzieję, że nie będzie dzwonić o 7 rano - zajęcia mam po południu dopiero.

Posted

laurin napisał(a):
jej!!! przystojniacha:loveu: http://img245.imageshack.us/img245/2241/p8233771.jpg

jaką piękną trawkę macie i kwiaty :loveu:

fajny taki mokry:evil_lol: http://img225.imageshack.us/img225/7839/p8233786.jpg

A co do internetu, to u mnie też tak często bywa:evil_lol: ale z mężem:evil_lol:

Kwiaty - specjalność mamy;) Wyszło ich trochę za dużo, ale za rok będziemy już wiedzieć ile wystarczy.

U nas odkąd pojawił się w domu laptop to już nikomu nie chce się chodzić na górę i teraz wszyscy wyrywamy go sobie.