Magda Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]phi proste obsikuje krzaczki przy tych "ścianach drewnianych"[/FONT]:cool3: Kurka! Za łatwe było:evil_lol: Nie będzie nagrody:diabloti: Quote
Kasia_zg Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witam Madziu :) Piekne foteczki...a wirujacy jezorek Mikiego fajniusi :) Jejciu jaka działeczka ile przestrzeni tam to Mikuś ma radoche :) Pięknie...:) Dobrej nocki Pozdrowionka i buziolki Quote
madziasto4 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Zet..Ka..4..9.. Zapisane, mam Cię :p Teraz wszędzie Cię znajdę :p Ile ta działeczka ma powierzchni? (mam wrażenie, że już kiedyś się o to pytałam:lol: ) Quote
nane Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Courier New]i co może jeszcze ten wychodek koedukacyjny jest :crazyeye: :evil_lol: [/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]co do nagród to po co zgadywałam skoro nie ma[/FONT] :placz: Quote
Magda Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witam Madziu :) Piekne foteczki...a wirujacy jezorek Mikiego fajniusi :) Jejciu jaka działeczka ile przestrzeni tam to Mikuś ma radoche :) Pięknie...:) Dobrej nocki Pozdrowionka i buziolki Hej! No Miki ma czego pilnować:lol: Ale dzielnie się spisuje Zaraz zmykam i mam nadzieję, że będzie dobra:loveu: [quote name='madziasto4']Zet..Ka..4..9.. Zapisane, mam Cię :p Teraz wszędzie Cię znajdę :p Ile ta działeczka ma powierzchni? (mam wrażenie, że już kiedyś się o to pytałam:lol: ) Eee tam! To samochód brata. Mój stoi za płotem:eviltong: Pytałam ostatnio i działka ma 1000m:p Quote
Magda Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]i co może jeszcze ten wychodek koedukacyjny jest :crazyeye: :evil_lol: [/FONT] [FONT=Courier New]co do nagród to po co zgadywałam skoro nie ma[/FONT] :placz: :lol::lol: A czy mówiłam, że będzie? Czytaj ze zrozumieniem:diabloti::diabloti: Quote
nane Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Courier New] ja już zmykam lulu kimonko bo Vasyl z Tanyą już wściekli,[/FONT] [FONT=Courier New] że mnie jeszcze w łożu nie ma :evil_lol: [/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]:loveu: DOBRANOC I YORASKOWYCH SNÓW ŻYCZĘ :loveu: [/FONT] Quote
madziasto4 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Magda_Miki napisał(a): Eee tam! To samochód brata. Mój stoi za płotem:eviltong: Pytałam ostatnio i działka ma 1000m:p Kurczaki pieczone, no...:lol: My szukamy jakiejś 500-600m nad jeziorkiem, chociaż właściwie to zależy od ceny. Quote
Magda Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Ja też już idę. Rano trzeba wcześnie wstać:p *DOBRANOC* Quote
Magda Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Kurczaki pieczone, no...:lol: My szukamy jakiejś 500-600m nad jeziorkiem, chociaż właściwie to zależy od ceny. Też może być uroczo:loveu: Quote
Magda Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Meldujemy sie, że już po wizycie. Świnka ma się lepiej, ale dalej muszę ją karmić przez pipetę:roll: Biedne takie stworzonko... siedzi w budce Przed chwilką była burza:crazyeye: Dawno tak ciemno nie było. Życzymy miłego dnia! Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 MILEJ SOBOTKI! piszemy z pracy oj i doczekac sie nie mozemy konca! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: o i zapraszamy do nas! mamy nowy sprzet tyle ze fotek jeszcze nie narobilysmy ale jest kilka niestarych.. buzka Quote
Acia_ Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Witam przyszłą panią modernizator, jak tam dzionek :loveu: Quote
Pegaza Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Cze Madzik:p piękne fotki na działce :loveu: kuruj świniaka :p i miłego dnia Quote
Kasia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Hej Magdaleno!!! Dobrze, że świniak ma sie lepiej :lol: Działka pojemna bardzo :p placu starczy na wszystko!!! Sprzątanko mamy że Nas tu nie ma...? ;) Quote
Asiaczek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Oglądnęłam fotki z działki i samej działki. Jednym słowem - zazdroszczę! Moje baski miałyby gdzie biegac i wariować... eh... Nic to. Może w następnym wcieleniu będę miała działkę dla psiaków.:lol: Pzdr. Quote
Magda Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']MILEJ SOBOTKI! piszemy z pracy oj i doczekac sie nie mozemy konca! :eviltong: :eviltong: :eviltong: o i zapraszamy do nas! mamy nowy sprzet tyle ze fotek jeszcze nie narobilysmy ale jest kilka niestarych.. buzka Hej! Wpadnę jak przyjdzie lepszy humor... Jestem ciekawa Marei i nowych fotek:cool3: [quote name='Asia&Misia']Witam przyszłą panią modernizator, jak tam dzionek :loveu: Zaczął się dobrze, ale kończy się źle:-( Świniaczek ma się coraz gorzej [quote name='Pegaza']Cze Madzik:p piękne fotki na działce :loveu: kuruj świniaka :p i miłego dnia Hej! [quote name='fidelek2']Hej Magdaleno!!! Dobrze, że świniak ma sie lepiej :lol: Działka pojemna bardzo :p placu starczy na wszystko!!! Sprzątanko mamy że Nas tu nie ma...? ;) Już posprzątałam u siebie. Teraz jestem bezrobotna:lol: Tzn. zaraz zabiorę się chyba za listę na yorkach, bo jeszcze trochę tematów zostało do wpisania. [quote name='PositiveThought']witaj Madziu! ale masz świetną działeczkę :cool3: miejsca tyle, ta trawka, bajery fajne :loveu: bardzo mi się podoba. choć jak dla mnie, to wiecej cienia powinno być :p pozdrawiamy z Dusiakiem :loveu: [quote name='Asiaczek']Oglądnęłam fotki z działki i samej działki. Jednym słowem - zazdroszczę! Moje baski miałyby gdzie biegac i wariować... eh... Nic to. Może w następnym wcieleniu będę miała działkę dla psiaków.:lol: Pzdr. Bardzo nam miło, że działeczka się podoba:p Żeby tak wyglądała to trzeba się niestety namęczyć. Ręce pokłute, siniaki na nogach... normalnie jak po wojnie:mad: Oczywiście cień to jest dopiero później, bo stawiamy jeszcze przedsionek do przyczepy i rozkładamy taki barowy parasol:razz: Teraz jeszcze czekamy na sezon, bo nie ma co kusić złodziei:angryy: Asiu wystarczy poszukać:p Taka mała nad jeziorkiem. Czemu nie? Siedzę sama w domu, wszyscy wybyli na imprezę, a ja nie mam ochoty na nic... Chyba się kończę:cool1: leceee!!:multi::multi: Papatki! Quote
Magda Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Asia&Misia napisał(a):A co jest Mikiemu :( :( :( Miki ma się dobrze. Śpiocha sobie w łóżeczku:loveu: Świnka morska ma się źle... Dobra ja lecę:cool1: Quote
madziasto4 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Biedny prosiaczek :glaszcze: Ta kura ma jakąś piszczałkę? :razz: Quote
Kasia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='madziasto4'] Ta kura ma jakąś piszczałkę? :razz: Te kuraki są bezdźwięczne :p no chyba, że Magdy model jest inkszy... Quote
Helga&Ares Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ale Miki jest błyszczący i na sznauciaka obcięty:D Pieknyyy, zapraszamy do nas, link w podpisie:);) Quote
Aga76 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Georgia]Dzień doberek [/FONT] [FONT=Georgia]Madziu, widziałam, że znów pisałaś na offie - jestem przerażona wypowiedziami miłośników zwierząt, nienawiść to społeczna choroba bardzo rozprzestrzeniona.[/FONT] Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):Miki ma się dobrze. Śpiocha sobie w łóżeczku:loveu: Świnka morska ma się źle... :loveu: Biedna świnka :placz: Quote
Magda Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='madziasto4']Biedny prosiaczek :glaszcze: Ta kura ma jakąś piszczałkę? :razz: [quote name='fidelek2']Te kuraki są bezdźwięczne :p no chyba, że Magdy model jest inkszy... A ma! Ale nie piszczy tak głośno:eviltong: [quote name='Helga_psiaki']ale Miki jest błyszczący i na sznauciaka obcięty:D Pieknyyy, zapraszamy do nas, link w podpisie:);) Hej! Dzięki:p Wpadniemy potem. Obiecuję;) [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Dzień doberek [/FONT] [FONT=Georgia]Madziu, widziałam, że znów pisałaś na offie - jestem przerażona wypowiedziami miłośników zwierząt, nienawiść to społeczna choroba bardzo rozprzestrzeniona.[/FONT] A napisałam (zrobiłam sobie subskrypcje:evil_lol:). Ja nie mogę nie napisać... Ktoś musi ustawiać dzieci:diabloti: [quote name='Asia&Misia']:loveu: Biedna świnka :placz: Hej! Niestety Gucia nie przeżyła... :-( Po 22 zaczęło się robić z nią coraz gorzej. Nagrzałam jej termofor, podawałam wodę przez pipetę. Potem opadła z sił. Nie mogła ustać na łapkach:placz: Wtedy wiedziałam, że ona nie przeżyje nocy. Siedziałam z nią do 2, głaskałam. W końcu się z nią pożegnałam i położyłam do łóżka. W pewnym momencie przyszło przeczucie, że odeszła:-( Rano się okazało, że miałam rację......... Quote
Recommended Posts