maartucha Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 a czemu to tylko trzy?:D JA jeszcze 5dni i wakacje :multi: Quote
Guest Agata_B Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Magda_Miki napisał(a):Aguś dziękuję:loveu: Ale mi miło....... Wypluj to!:mad: Nie wyobrażam sobie tego... Nie ma co ukrywać, nigdy nie będzie tak jak dawniej:placz: Najbardziej mi szkoda tego, że tylu ludzi odeszło na Psiąkość. Ja nie chcę tam być. Zdążyłam się przyzwyczaić do naszej dgm:loveu: Mam nadzieję, że fotoblogi nie znikną...........wtedy ja też odejdę:-(:-( Jaką PsiąKość? Quote
Magda Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 maartucha napisał(a):a czemu to tylko trzy?:D JA jeszcze 5dni i wakacje :multi: Poniedziałek, wtorek i środa, potem zabieg i już pewnie nie wrócę do szkoły. Zakończenie mam 22:p I tak będę musiała poprzepisywać zeszyty... I jeszcze "Świętoszek" do przeczytania Quote
Magda Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Mordeczka :evil_lol::evil_lol: Aga poznajesz? moje dwa trupy Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Jak On musi kochać tą Panią Kurę :loveu: Wszędzie ją ze sobą zabiera...:p Quote
Magda Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Agata_B']Cudo, nie pies :loveu: :p Zaraz będzie coś z innej beczki:razz: [quote name='fidelek2']Jak On musi kochać tą Panią Kurę :loveu: Wszędzie ją ze sobą zabiera...:p Czasami czuję się zazdrosna:mad: Nowa maskotka "Kubusia":evil_lol: Dobra, idę na obiad:multi: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Nowa maskotka "Kubusia":evil_lol: Dobra, idę na obiad:multi: Ile "Kubusiów" muszę kupić aby dostać taką maskotkę? :evil_lol: Smacznego :eating: Ja już pojedzona!!!! :p Quote
koregra Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Miki w tej kubusiowej wyglada na prawdziwego eleganta.;) Quote
Pegaza Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Na placu boju polegli Miki i kura:eviltong: nie no bandanke ma piękną:loveu: Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 o jejQ :D genialne fotki :D Miki w "kubusiowym" wydaniu jest cudowny :D Ehhh :D Ja to mam słabosc do "kubusiow":D Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Miki uwodziciel sliczne zdjecia jak zwykle! DWA TRUPY w deche! Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Magda_Miki'] moje dwa trupy Uch, jakie podobnieństwo! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miki, kochana mordko - koope lat :loveu: Quote
Magda Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Uch, jakie podobnieństwo! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miki, kochana mordko - koope lat :loveu: Osz ty!:-x Ja się muszę przyznać, że czytam twoją galerię, ale jakoś nie mam weny do pisania:oops: Mała psinka śliczna. Szkoda, że nie została u Ciebie:loveu: Quote
Magda Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Idę sobie:cool1: Książki wołają z szafy:mad: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Magda_Miki']Osz ty!:-x Ja się muszę przyznać, że czytam twoją galerię, ale jakoś nie mam weny do pisania:oops: Mała psinka śliczna. Szkoda, że nie została u Ciebie:loveu: Coś widze, ze bede wpadac TYLKO do Mikiego! :obrazic: :obrazic: :buzi: Quote
bajadera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Georgia]Cześć, no to widzę, jak się strach rozchodzi ! Yorczek fajny ![/FONT] Quote
Aga76 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Magda_Miki'] :evil_lol::evil_lol: Aga poznajesz? [FONT=Georgia]Witaj Madziu [/FONT] [FONT=Georgia]Oczywiście, że poznaję :megagrin: Cóż za piękne zdjęcie :sweetCyb: bardzo mi się podoba. Przesyłam tonę pozytywnych fluidów[/FONT] :buzi: Quote
Aga76 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Magda_Miki'] [FONT=Georgia]Bobmowe ujęcia :bigcool: Ależ ten mężczyzna jest fotogeniczny![/FONT] Quote
Kasia_zg Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Madziu!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Fantastyczne foteczki zreszta jak zwykle "kubusiowy" Mikuś powalił mnie bosko wyglada... Przystojniacha z niego niesamowity[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Uwielbiam foteczki z jezorkiem...cudne :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Buziaolki dla Was gorące i miłego popołudnia życzymy [/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Magda_Miki']Sam ryjek:loveu::loveu: Dobra zmykam:p [FONT=Comic Sans MS]ach ten ryjek :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mogłabym godzinami na niego spoglądać i nie znudziłoby mi się w ogóle :loveu: [/FONT] Quote
Teklunia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Magda_Miki']Sam ryjek:loveu: czesc Ryjku :buzi: Quote
koregra Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witaj Madziu;) Tak się napatrzyłąm na Mikiego, że dziś mi się śnił. Oj co to był za sen :loveu: Quote
Pegaza Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witaj Madzik:p gdzie nam znikłaś? Be tylko nie głowe :crazyeye: sadystko jedna Quote
Recommended Posts