Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześc Madziu!:multi:

No to przyjdzie nam w poniedziałek trzymać kciukasy.Madziu, będzie ok.Trzymaj się .:loveu:

buziaczki dla Was!

Posted

Pegaza napisał(a):
Madzia Ty do lodówki a ja do barku po coś słodkiego ja chyba nigdy nie schudne tych 4 kilo tylko ze 4 jeszcze przytyje:mad:

HA! Zjadłam 2 miseczki lodów i kilka ptasich mleczek:evil_lol: Przed chwilką jeszcze kolacja... I pomyśleć, że jeszcze nie ważę 80kg:lol:

Asia&Misia napisał(a):
Grupowe chudnięcie??? Najlepszy jest alerobik! Wstawac leniuszki!! :evil_lol:

Jestem za leniwa na takie skakanie:lol: Wolę oglądać aerobik w TV:evil_lol:

Alka napisał(a):
Cześc Madziu!:multi:

No to przyjdzie nam w poniedziałek trzymać kciukasy.Madziu, będzie ok.Trzymaj się .:loveu:

buziaczki dla Was!

Hej Alu!
No mam nadzieję, że będziecie trzymać:razz::p Jutro polatam po galeryjkach.

Zaraz wrzucam Mikiego do wanny:diabloti:

Hahahahaha....Miki właśnie siedzi na oknie i drapie w szybę do......pszczoły:evil_lol:

Posted

Witajcie kochani
wybaczcie że się nie odzywam, ale czytam wszystko. Nie pisze na forum bo się trochę zraziłam, jest tu coraz gorzej, a te kłótnie tragedia :-(
Pozdrawiam gorąco
P.S. co do kąpieli Mikiego to foteczki z kąpieli mile widziane :cool3:

Posted

[quote name='koregra']Witajcie kochani
wybaczcie że się nie odzywam, ale czytam wszystko. Nie pisze na forum bo się trochę zraziłam, jest tu coraz gorzej, a te kłótnie tragedia :-(
Pozdrawiam gorąco
P.S. co do kąpieli Mikiego to foteczki z kąpieli mile widziane :cool3:

Hej Kamilko!
Tragedia z yorkami...:-( Kiedy będzie koniec?:mad:

Fotek kąpielowych nie mam:shake:

[quote name='pysiulka86']Fajniusie fotki :loveu: :loveu: :loveu: a piesio poprostu śliczny :)

Dzięki!

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Cześć Madziu :loveu: [/FONT]

[FONT=Georgia]To niech żyje lodówka, do poniedziałku...[/FONT]

Hej!

Jakoś nie mam weny do pisania... Mam yorkowo - forumowego doła:angryy: I szczerze mówiąc myślałam, że naliczanie postów skończy się dopiero teraz i zostawią naliczone posty. Zdążyłam się przyzwyczaić do swoich:evil_lol:

Miejmy nadzieję, że wszystko się ułoży i będzie jak dawniej:loveu:

Posted

[FONT=Georgia]Mówi się trudno, niebieskie łapki są śliczne :loveu: Schudłam przez noc, aż miło hihihi - na takie upały jak znalazł :wink:[/FONT]

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Mówi się trudno, niebieskie łapki są śliczne :loveu: Schudłam przez noc, aż miło hihihi - na takie upały jak znalazł :wink:[/FONT]

Mi to nie przeszkadza. Nie patrzę na ilość postów, ale na ich jakość:p

Dobra lecę do innych

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej Kamilko!
Tragedia z yorkami...:-( Kiedy będzie koniec?:mad:

Madziu, mnie włos się jeży na głowie kiedy tam wchodzę ... miliony pozakładanych podobnych tematów ,nie trzymanie się treści topików , ogólnie jedno wielkie miszmasz...:diabloti:

z rozrzewnieniem wspominam 'nasze stare" forum ,aż chciało się pisać.

Posted

Magda_Miki napisał(a):
To prawda! Ale ja tylko czekam na Admina. Pomożecie mi i posprzątamy. Ja będę od czarnej roboty:diabloti:

zobacz o czym piszą i co wklejają na "spotkanka na wystawach"

Posted

[FONT=Georgia]W temacie TYLKO FOTY... również żenada, i niestety większość wątków zatraciła swoja początkową atmosferę. Już nie wspomnę o nagonce... [/FONT]

Posted

[quote name='Alka']zobacz o czym piszą i co wklejają na "spotkanka na wystawach"

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]W temacie TYLKO FOTY... również żenada, i niestety większość wątków zatraciła swoja początkową atmosferę. Już nie wspomnę o nagonce... [/FONT]

Wiem, wiem... najgorsze jest to, że nawet jak się napiszę, żeby przestać tak robić to oni na to nie patrzą:shake: Piszą dalej:mad:

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]W temacie TYLKO FOTY... również żenada, i niestety większość wątków zatraciła swoja początkową atmosferę. Już nie wspomnę o nagonce... [/FONT]
Szkoda słów...:diabloti:
kilkakrotnie chciałam zwrócić uwagę , ale wiem ,że to bez sensu.Pisze jak byk "Zadnych komentarzy".Zwykle komentowaliśmy za dobrych czasów na offie i wszystkim to pasowało.Był osobny temacik "cztery "pory roku " i tam zapodawaliśmy różniste foteczki i komentarze. Inny był do śmiesznych fotek , ateraz jakieś mineczki, kiteczki i bóg wie co jeszcze...:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Magda_Miki']No to może założymy temat z najlepszymi komentarzami na forum:diabloti:

:roflt: [FONT=Georgia]brak mi słów[/FONT] :roflt:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Zaraz muszę iść pastować:cool1: Zrobi to ktoś za mnie?

[FONT=Georgia]buciki?[/FONT] :loveu: [FONT=Georgia]pantofelki męskie czy damskie? Żeby tylko Miki nie przestał cię lubić :loveu: jak tak będziesz na mopie jeździć, on poświęci się kurze na amen :loveu: [/FONT]

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]buciki?[/FONT] :loveu: [FONT=Georgia]pantofelki męskie czy damskie? Żeby tylko Miki nie przestał cię lubić :loveu: jak tak będziesz na mopie jeździć, on poświęci się kurze na amen :loveu: [/FONT]

Podłogi:lol:

A kurę zabrałam, bo mnie już denerwuje:mad: Te upały sprawiają, że zamiast leżeć to Miki ma tylko zabawę w głowie. Co chwilę przynosi mi tą głupią kaczkę i patrzy na mnie jak w obraz:evil_lol: Zamiast kaki dostał krówkę milkę, ale nadal ma z garem:diabloti:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Podłogi:lol:

A kurę zabrałam, bo mnie już denerwuje:mad: Te upały sprawiają, że zamiast leżeć to Miki ma tylko zabawę w głowie. Co chwilę przynosi mi tą głupią kaczkę i patrzy na mnie jak w obraz:evil_lol: Zamiast kaki dostał krówkę milkę, ale nadal ma z garem:diabloti:

[FONT=Georgia]Ale się uśmiałam, każdy ma swój gust[/FONT] :cool1:

Posted

[quote name='*luthien*']zdjecia, zdjecia, ja chce zdjecia:multi:

jak nie to pozwe:diabloti: :evil_lol:

Cicho!! Bo dostaniesz banana:diabloti::evil_lol:

język uciekł z paszczy:evil_lol: