Magda Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 No ja mam nadzieję, że blizny nie będzie widać... Narośl jest na piszczeli:mad: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 MIKI TY SLODKI MORDERCO..!!! ZAMORDUJ NAS... Melka serwuje mi ochoczo mordkowanie z kazdym powrotem do domu... przesliczne zdjecia Madziu trzymamy kciuki za Ciebie na Wy(za)biegu! mordkowanie od Melki dla Ciebie i Mikuszonka Mord(K)ercy! Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']No ja mam nadzieję, że blizny nie będzie widać... Narośl jest na piszczeli:mad: [FONT=Comic Sans MS]A jakiej wielkości to masz? Ja miałam ziarnku grochu i jak klękałam na prawą nogę to bolalo ... też na kości piszczelowej, cóż za zbieg hihi ... będzie dobrze, wytną roześlą do zbadania, dostaniesz wyniki i będziesz spokojna, a bardzo szybciutko się goi ;)[/FONT] Quote
Magda Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO'] MIKI TY SLODKI MORDERCO..!!! ZAMORDUJ NAS... Melka serwuje mi ochoczo mordkowanie z kazdym powrotem do domu... przesliczne zdjecia Madziu trzymamy kciuki za Ciebie na Wy(za)biegu! mordkowanie od Melki dla Ciebie i Mikuszonka Mord(K)ercy! Dziękujemy ślicznie:buzi: Przed chwilką skończyłam robić porządki. Zabrałam się za segregowanie swoich zabawek z dzieciństwa i oto co postanowiłam oddać (sąsiadom lub do domu dziecka). Może jednak ktoś z Was się skusi?:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki'] To ja zamawiam figurki dalmatyńczyków :evil_lol: Kiedyś miałam na ich punkcie bzika, zwłaszcza gdy pierwszy raz obejrzałam '101 dalmatyńczyków' :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Dziękujemy ślicznie:buzi: Przed chwilką skończyłam robić porządki. Zabrałam się za segregowanie swoich zabawek z dzieciństwa i oto co postanowiłam oddać (sąsiadom lub do domu dziecka). Może jednak ktoś z Was się skusi?:evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]A konikami to Ty się już bawić nie będziesz? :evil_lol: zastanów się powaznie :eviltong:[/FONT] Quote
Magda Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Yorkie']To ja zamawiam figurki dalmatyńczyków :evil_lol: Kiedyś miałam na ich punkcie bzika, zwłaszcza gdy pierwszy raz obejrzałam '101 dalmatyńczyków' :loveu: A ja ukradłam je kuzynce. Ale ciii:diabloti: Tak jest taka fajna torebka czarna owca:loveu: Po lewej od kowboja na koniu:lol: Trochę działkowych kffiatków ślimakus wysoko popędus i truskaweczki. Mniam:sabber: Quote
Sara_i_Aris Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Śliczne kwiatuszki :loveu: A truskawki bee... jedyne owoce, których nie lubię :shake: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]A konikami to Ty się już bawić nie będziesz? :evil_lol: zastanów się powaznie :eviltong:[/FONT] Bardzo śmieszne:eviltong: Oj ile ja godzin siedziałam na dywanie i robiłam Ihaaaa!:lol: [quote name='Yorkie']Śliczne kwiatuszki :loveu: A truskawki bee... jedyne owoce, których nie lubię :shake: Nie lubisz truskawek?:shocked!::mdleje::mdleje: Moje ulubione owoce:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Bardzo śmieszne:eviltong: Oj ile ja godzin siedziałam na dywanie i robiłam Ihaaaa!:lol: [FONT=Comic Sans MS]to mi brzmi dwuznacznie :oops: :evil_lol: :eviltong:[/FONT] Quote
Magda Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]to mi brzmi dwuznacznie :oops: :evil_lol: :eviltong:[/FONT] hahaha......chcesz żebym opluła monitor sokiem?:evil_lol: Teraz się rozkręcę to co będzie po teatrze:diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']hahaha......chcesz żebym opluła monitor sokiem?:evil_lol: Teraz się rozkręcę to co będzie po teatrze:diabloti: [FONT=Comic Sans MS]Po teatrze trzeba Cie bedzie skrecic :evil_lol:[/FONT] Quote
Magda Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Po teatrze trzeba Cie bedzie skrecic :evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: Ehh....głodna się zrobiłam. Teraz wcinam surowe frytki:eviltong: Quote
nane Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Courier New]boshe co to za blog :eek2:[/FONT] :eek2: :eek2: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]boshe co to za blog :eek2:[/FONT] :eek2: :eek2: Co się stało?:evil_lol: Quote
nane Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Co się stało?:evil_lol: [FONT=Courier New]najpierw piszą o ihaha a później o pluciu i jeszcze na dodatek jakieś surowe frytki :crazyeye: [/FONT] Quote
Magda Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Polska rzeczywistość. Nie ma co ukrywać:diabloti: Quote
koregra Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 No nieźle się tu narobiło :evil_lol: Co do wieczoru to nic nie wiem - dowiedzialam sie niedawno ze mam wpaść. A co do kury to jednak Corinkowa to 1/3 Mikiego:roll: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 koregra napisał(a):No nieźle się tu narobiło :evil_lol: Co do wieczoru to nic nie wiem - dowiedzialam sie niedawno ze mam wpaść. A co do kury to jednak Corinkowa to 1/3 Mikiego:roll: Bo Corinka to 1/3 Mikiego, toteż kura też musi taka być:loveu::evil_lol: Wróciłam i nadal jestem normalna:razz: "Dialog ******" był super! Na około pełno ludzi po 35, a ja z koleżanką śmiałyśmy się jak głupie:evil_lol: Potem chcieli zaprosić nas na szampana razem z prezydentem miasta i reżyserami:lol: Niestety przyznałyśmy się, że my niepełnoletnie:cool1: A szkoda. Trochę znajomości by było:diabloti: Quote
nane Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Bo Corinka to 1/3 Mikiego, toteż kura też musi taka być:loveu::evil_lol: Wróciłam i nadal jestem normalna:razz: "Dialog ******" był super! Na około pełno ludzi po 35, a ja z koleżanką śmiałyśmy się jak głupie:evil_lol: Potem chcieli zaprosić nas na szampana razem z prezydentem miasta i reżyserami:lol: Niestety przyznałyśmy się, że my niepełnoletnie:cool1: A szkoda. Trochę znajomości by było:diabloti: [FONT=Courier New]łer ar juł nał :mad: [/FONT] Quote
Aga76 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Georgia]Witaj Madziu, świetne zdjęcia, uwielbiam twoje sesje fotograficzne[/FONT] Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Eh ja tez siedze w domku, zaraz nauka.. pozniej mam nadzieje troszke przyjemnosci :D mmm ale apetyczne te truskawki :D Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Magda_Miki napisał(a): Wypluj to!:mad: Nie wyobrażam sobie tego... Nie ma co ukrywać, nigdy nie będzie tak jak dawniej:placz: Najbardziej mi szkoda tego, że tylu ludzi odeszło na Psiąkość. Ja nie chcę tam być. Zdążyłam się przyzwyczaić do naszej dgm:loveu: Mam nadzieję, że fotoblogi nie znikną...........wtedy ja też odejdę:-(:-( Tfu tfu tfu...wyplułam :cool1: Ja też mam nadzieję, że dogo będzie!!! Na Psiejkostce byłam ale i tak wolę być tu - jak dla mnie nie ma nawet porównania!!! Dziwnie sie tam czuję a tu tak swojsko :diabloti: Nic nie zastąpi dgm!!! A jeśli faktycznie znikną fotoblogi i PWP to ja też wtedy odejdę...:-( Quote
Magda Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 maartucha napisał(a):Eh ja tez siedze w domku, zaraz nauka.. pozniej mam nadzieje troszke przyjemnosci :D mmm ale apetyczne te truskawki :D Ja się już nie uczę.... Zostały mi tylko 3 dni szkoły i wakacje:cool3::multi: fidelek2 napisał(a):Tfu tfu tfu...wyplułam :cool1: Ja też mam nadzieję, że dogo będzie!!! Na Psiejkostce byłam ale i tak wolę być tu - jak dla mnie nie ma nawet porównania!!! Dziwnie sie tam czuję a tu tak swojsko :diabloti: Nic nie zastąpi dgm!!! A jeśli faktycznie znikną fotoblogi i PWP to ja też wtedy odejdę...:-( Dokładnie! Nasza dgm jest niezastąpiona:loveu: Quote
Recommended Posts