Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Florentyna - w przyszłym życiu chcę byc Twoim psem...

Wszystkiego Naj Księciuniu!!! :)

No nie przesadzaj, mimo wszystko lepiej być człowiekiem - można zrobić coś dla psów ;)
Księciunio poszedł do ogrodu z Kangurem, na romantyczny spacer przy księżycu. Reszta stada śpi, obżarta do nieprzytomności.

Edit: czy tylko mnie dogo dziś tak podle traktuje?

Posted

Florentynka napisał(a):

Edit: czy tylko mnie dogo dziś tak podle traktuje?

Ja mam wrażenie, że dzisiaj moja milość do dogo jest nieodwzajemniona - od rana walczę po kilka minut, żeby wbic na się na wątki...
Znów coś "ulepszają":roll:

Posted

U mnie też do niczego działa:shake:

Ale album z urodzin boski:loveu::loveu:
Łucja z kością najlepsza:diabloti:
No i Balbiniasta wreszcie poszalała z żarciem, długie miesiące na diecie poszły w zapomnienie:evil_lol:

Posted

Obejrzałam wczoraj wszystkie zdjęcia z imprezy i dzisiaj ze spaceru. Jestem autentycznie zachwycona :loveu:

Szczęka mi opadła i zastanawiałam się z czego zrobiony jest tort. A potem myślałam i myślałam i myślałam... aż się zamyśliłam.

Posted

Tort był specjalny psi i nawet dietetyczny, poniekąd. Jogurtowy z rybą, taki na zimno, na żelatynce, mniam. Balbina zjadła dwa kawałki, bo ukradła porcję Kangura.
Przegięła wczoraj z jedzeniem, ale dziś dzielnie podreptała na spacerek i spaliła zbędne kalorie.

Posted

Dziś rano, podczas schodzenia ze schodów Balbina uszkodziła mi stopę. Ja stałam ( a właściwie lazłam) stopień poniżej Balbisi, kiedy to sunia której widać strasznie się spieszyło (śniadanie!!!) rzuciła mi się całym swoim słodkim ciężarem na zadartą w górę piętę. Coś we mnie chrupnęło i od tej pory mnie boli i lekko kuleję. Po założeniu butów jest gorzej. Mimo to - oczywiście po śniadaniu - buty założyłam i mężnie poszłam z psami do obrzydliwego, zasypanego śniegiem ogrodu. Bawiliśmy się piłeczkami, sznurami i innymi psimi badziewiami. A potem pozbierałam wszystkie psie zabawki i odniosłam do domu. I właśnie przed chwilą nastąpiłam w ciemnym hallu na psią piłkę i wykręciłam sobie nogę w kostce. Tą drugą, która rano jeszcze była dobra...

Posted

Florentynka napisał(a):
Dziś rano, podczas schodzenia ze schodów Balbina uszkodziła mi stopę. Ja stałam ( a właściwie lazłam) stopień poniżej Balbisi, kiedy to sunia której widać strasznie się spieszyło (śniadanie!!!) rzuciła mi się całym swoim słodkim ciężarem na zadartą w górę piętę. Coś we mnie chrupnęło i od tej pory mnie boli i lekko kuleję. Po założeniu butów jest gorzej. Mimo to - oczywiście po śniadaniu - buty założyłam i mężnie poszłam z psami do obrzydliwego, zasypanego śniegiem ogrodu. Bawiliśmy się piłeczkami, sznurami i innymi psimi badziewiami. A potem pozbierałam wszystkie psie zabawki i odniosłam do domu. I właśnie przed chwilą nastąpiłam w ciemnym hallu na psią piłkę i wykręciłam sobie nogę w kostce. Tą drugą, która rano jeszcze była dobra...

I już mam dobry humor od rana...

Posted

Balbina dziś pobiegła za Amelią. Na wszelki wypadek ( no, troszkę jestem przewrażliwiona) odwołałam ją. A Adam stwierdził, że niepotrzebnie, bo one się lubią. Podobno już kilka razy widział, jak kicia przychodziła łasić się do Balbiny! Że sypiają razem to wiem, ale łasić się?!
Ha, i co Wy na to?

Posted

Któż Cię tak przeraził, dobra kobieto? Tu przerażona u Łucji przerażona...
Masz zastrzeżenia do "prowadzenia" parówy? Zawsze można wpaść na poadopcyjną, zapraszamy ( o ile komuś siedzenie na gnatach i pietruszcze nie przeszkadza)...

Posted

Florentynka napisał(a):
Któż Cię tak przeraził, dobra kobieto? Tu przerażona u Łucji przerażona...
Masz zastrzeżenia do "prowadzenia" parówy? Zawsze można wpaść na poadopcyjną, zapraszamy ( o ile komuś siedzenie na gnatach i pietruszcze nie przeszkadza)...

Żadnych zastrzeżeń, po prostu mam ganiającą kota jamniczkę na tymczasie :-D Ale zastrzeżeń absolutnie żadnych!!!

A co do gnatów i pietruszki, to nei wiem czy Twoje stado zaakceptowałoby jeszcze jedną gębę :razz: wolę już te drożdże :-)