Andzike Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Andzike, dobrze kombinujesz! Może Balbina przy okazji zeżre Biszkopta i jego golonkę ( w końcu ma słabość do jedzenia) i będziesz miała spokój I Florentynka dostanie dwa w jednym... ;) A może zostawię Balbinkę? ;) Quote
Florentynka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Andzike napisał(a): A może zostawię Balbinkę? ;) Za chęć ewentualnego przechowania dziękuję serdecznie. Jeśli o zostawianie chodzi- protestuję. Ale mogę Ci przywieźć ślicznego Skuteczka... Quote
mamanabank Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 O rany! Jestem, jestem!!! (Przecie mówiłam, że umarłam ;-)) Byłam w lecznicy z Mańką i Romką i po Arktika, żeby go zawieźć do DT. Tak jest, jedyne, co możemy zrobić to zawieźć jutro wieczorem późnym Balbinę do Warszawy, w środę się nie da, nie zdązymy już pozałatwiać wolnego dnia od roboty. Może być tak? Andzike, dziękujęmy, zawsze jesteś tam gdzie trzeba :loveu: Quote
Andzike Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Czyli Balbinos jutro będzie u mnie???:multi::multi::multi: Quote
Dzika_Figa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Haha! A w środę juz u Florentynki! I nawet nie zdążycie zrobić wizyty przedadopcyjnej ;-) Quote
Romka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Andzike napisał(a):Czyli Balbinos jutro będzie u mnie???:multi::multi::multi: A ja jutro u Mamanabank będę pilnować wesołej gromadki i Belli,Hyżka,Mopika i Mańki...Musimy się naradzić jak odebrać Balbinkę...zaraz dzwonię do Ciebie...musiałam ogarnąć samochód po demolce Arktika... Quote
Florentynka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Mamonabank - jeśli Andzike może przechować sukę, to jasne, że tak może być! Quote
Florentynka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Będę mieć Balbinę!!!:multi: Ale fajnie!!!!:multi: Bardzo, bardzo dziękuję! Za podwożenie i przechowywanie i w ogóle! Bardzo mi ta opcja ułatwi życie!!! Quote
Romka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Bardzo się cieszymy,teraz tylko logistycznie trzeba to ustalić... Quote
mamanabank Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Chyba najprościej będzie jak odbierzemy Balbinkę od UMilki w drodze do Warszawy, bo to jest po drodze. Quote
Dzika_Figa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Romka napisał(a):Bardzo się cieszymy,teraz tylko logistycznie trzeba to ustalić... Poczekajcie dwa, trzy miesiące. Florentynka będzie relacjonować postepującą demoralizację Balbiny, zrzędzić i grozić zwrotem średnio dwa razy w tygodniu :diabloti: Kochane, proszę dopilnujcie, żeby Balbinka pojechała w drogę ubrana w swoje najpiękniejsze szeleczki śiata i takąż obróżkę. I podpowiedzcie, co ja mam baloniastej kupić w prezencie powitalnym? Co ona lubi? Quote
Florentynka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Andzike - to ja Ci nic nie wysyłam, dostarczę osobiście w takim razie ( znaczy te magnesy mam na myśli). Ojej, trzeba to jakoś ogarnąć teraz, zsynchronizować i w ogóle. Ale jestem nakręcona...Robię literówki jak Dzika_Figa Quote
Romka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Kochane, proszę dopilnujcie, żeby Balbinka pojechała w drogę ubrana w swoje najpiękniejsze szeleczki śiata i takąż obróżkę. I podpowiedzcie, co ja mam baloniastej kupić w prezencie powitalnym? Co ona lubi? Balbinka lubi wszystko:evil_lol:...nie jest wybredna...;) Quote
Dzika_Figa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Florentynka napisał(a):Andzike - to ja Ci nic nie wysyłam, dostarczę osobiście w takim razie ( znaczy te magnesy mam na myśli). Ojej, trzeba to jakoś ogarnąć teraz, zsynchronizować i w ogóle. Ale jestem nakręcona...Robię literówki jak Dzika_Figa Zawsze znajdzie sposób, żeby mi wbić szpilę... :shake: Na pewno chcecie komuś tak pełnemu jadu dawac psa pod opiekę ? :diabloti: Quote
majuska Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ale tu się dzieje...zapowiadają się bardzo wesołe Święta w tym roku:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Romka napisał(a):Balbinka lubi wszystko:evil_lol:...nie jest wybredna...;) No ale czy wolałaby dostać piłeczkę, czy żujaka, czy jakiegoś pluszaka z nieprzyzwoitą ilością piszczałek? Quote
mamanabank Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Romka przeczytaj post 1485, bo mnie wiedźmy z południa zagadały :-) Quote
Romka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Dzika_Figa napisał(a):No ale czy wolałaby dostać piłeczkę, czy żujaka, czy jakiegoś pluszaka z nieprzyzwoitą ilością piszczałek? Stawiam na żujaka,jakieś świńskie ucho,pięknie pachnące...chyba,ze UMilki coś podpowie? Quote
mamanabank Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 mamanabank napisał(a):Romka przeczytaj post 1485, bo mnie wiedźmy z południa zagadały :-) Romka!!!!!!!!!!! Quote
Romka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 mamanabank napisał(a):Chyba najprościej będzie jak odbierzemy Balbinkę od UMilki w drodze do Warszawy, bo to jest po drodze. Ja też tak uważam...tak będzie najlepiej... Quote
Florentynka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ja poproszę instrukcję obsługi do Balbiny. Andzike - ja nadal nie mam danych w jakich godzinach będę i gdzie. Jak Ty pracujesz i jak byłoby dla Ciebie najwygodniej? Quote
Dzika_Figa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Romka napisał(a):Stawiam na żujaka,jakieś świńskie ucho,pięknie pachnące...chyba,ze UMilki coś podpowie? amerykańskie śwnie sa modyfikowane genetycznie, karmione modyfikowaną kukurydzą... kupię Balbince jakieś niejadalne żujaki... Quote
Andzike Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Florentynka napisał(a):Ja poproszę instrukcję obsługi do Balbiny. Andzike - ja nadal nie mam danych w jakich godzinach będę i gdzie. Jak Ty pracujesz i jak byłoby dla Ciebie najwygodniej? Dobra to ja jutro wieczorem czekam na Balbinę :) mam nadzieję, że dogadają się z Biszkoptem i Nelką;) O Nelkę to jestem spokojna - może nawet znają się ze schroniska??? ale Biszkopt jest niezbyt gościnny ;) Pracuję w samiutkim centrum, mieszkam jakieś 30min (autobusem) lub 10min (samochodem) od Centrum na Ochocie, gdzie będzie na Was czekać Balbina ;) ew. będziemy kombinować, żeby ją jakoś przewieżć - postaram się wziąć w środę samochód do pracy, żeby się łatwiej poruszać ;) Wymienię Balbinę na magnesy :D :D :D Quote
Becia66 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 majuska napisał(a):Ale tu się dzieje...zapowiadają się bardzo wesołe Święta w tym roku:evil_lol: o tak, nuda nie grozi bo będzie co czytać.... Quote
Romka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Oj się dzieje!A gdzie jest UMilki?Hop,hop...jest tam kto...? Quote
Recommended Posts