Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Andzike, dobrze kombinujesz! Może Balbina przy okazji zeżre Biszkopta i jego golonkę ( w końcu ma słabość do jedzenia) i będziesz miała spokój

I Florentynka dostanie dwa w jednym... ;)
A może zostawię Balbinkę? ;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany! Jestem, jestem!!! (Przecie mówiłam, że umarłam ;-)) Byłam w lecznicy z Mańką i Romką i po Arktika, żeby go zawieźć do DT. Tak jest, jedyne, co możemy zrobić to zawieźć jutro wieczorem późnym Balbinę do Warszawy, w środę się nie da, nie zdązymy już pozałatwiać wolnego dnia od roboty. Może być tak?

Andzike, dziękujęmy, zawsze jesteś tam gdzie trzeba :loveu:

Posted

Andzike napisał(a):
Czyli Balbinos jutro będzie u mnie???:multi::multi::multi:

A ja jutro u Mamanabank będę pilnować wesołej gromadki i Belli,Hyżka,Mopika i Mańki...Musimy się naradzić jak odebrać Balbinkę...zaraz dzwonię do Ciebie...musiałam ogarnąć samochód po demolce Arktika...

Posted

Romka napisał(a):
Bardzo się cieszymy,teraz tylko logistycznie trzeba to ustalić...

Poczekajcie dwa, trzy miesiące. Florentynka będzie relacjonować postepującą demoralizację Balbiny, zrzędzić i grozić zwrotem średnio dwa razy w tygodniu :diabloti:

Kochane, proszę dopilnujcie, żeby Balbinka pojechała w drogę ubrana w swoje najpiękniejsze szeleczki śiata i takąż obróżkę.
I podpowiedzcie, co ja mam baloniastej kupić w prezencie powitalnym? Co ona lubi?

Posted

Andzike - to ja Ci nic nie wysyłam, dostarczę osobiście w takim razie ( znaczy te magnesy mam na myśli). Ojej, trzeba to jakoś ogarnąć teraz, zsynchronizować i w ogóle. Ale jestem nakręcona...Robię literówki jak Dzika_Figa

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Kochane, proszę dopilnujcie, żeby Balbinka pojechała w drogę ubrana w swoje najpiękniejsze szeleczki śiata i takąż obróżkę.
I podpowiedzcie, co ja mam baloniastej kupić w prezencie powitalnym? Co ona lubi?

Balbinka lubi wszystko:evil_lol:...nie jest wybredna...;)

Posted

Florentynka napisał(a):
Andzike - to ja Ci nic nie wysyłam, dostarczę osobiście w takim razie ( znaczy te magnesy mam na myśli). Ojej, trzeba to jakoś ogarnąć teraz, zsynchronizować i w ogóle. Ale jestem nakręcona...Robię literówki jak Dzika_Figa

Zawsze znajdzie sposób, żeby mi wbić szpilę... :shake:
Na pewno chcecie komuś tak pełnemu jadu dawac psa pod opiekę ? :diabloti:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
No ale czy wolałaby dostać piłeczkę, czy żujaka, czy jakiegoś pluszaka z nieprzyzwoitą ilością piszczałek?

Stawiam na żujaka,jakieś świńskie ucho,pięknie pachnące...chyba,ze UMilki coś podpowie?

Posted

mamanabank napisał(a):
Chyba najprościej będzie jak odbierzemy Balbinkę od UMilki w drodze do Warszawy, bo to jest po drodze.

Ja też tak uważam...tak będzie najlepiej...

Posted

Romka napisał(a):
Stawiam na żujaka,jakieś świńskie ucho,pięknie pachnące...chyba,ze UMilki coś podpowie?

amerykańskie śwnie sa modyfikowane genetycznie, karmione modyfikowaną kukurydzą... kupię Balbince jakieś niejadalne żujaki...

Posted

Florentynka napisał(a):
Ja poproszę instrukcję obsługi do Balbiny.
Andzike - ja nadal nie mam danych w jakich godzinach będę i gdzie. Jak Ty pracujesz i jak byłoby dla Ciebie najwygodniej?

Dobra to ja jutro wieczorem czekam na Balbinę :) mam nadzieję, że dogadają się z Biszkoptem i Nelką;) O Nelkę to jestem spokojna - może nawet znają się ze schroniska??? ale Biszkopt jest niezbyt gościnny ;)
Pracuję w samiutkim centrum, mieszkam jakieś 30min (autobusem) lub 10min (samochodem) od Centrum na Ochocie, gdzie będzie na Was czekać Balbina ;) ew. będziemy kombinować, żeby ją jakoś przewieżć - postaram się wziąć w środę samochód do pracy, żeby się łatwiej poruszać ;)
Wymienię Balbinę na magnesy :D :D :D