Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdzamy tzn Dzika Figa sprawdza - my siedziemy na kompach i czekamy na wiesci...

Olek mlode psie dziecko, mysle ze szybciej domek znajdzie - im szybciej ze schronu sie go wyciagnie tym lepiej....

Posted

Jak reszta mysli ze zbieraniem kasy?

Ja sugeruje od lkutego juz wplacac, ja wole do przodu myslec, zeby jakichs poslizgow nie bylo....

Ode mnie i od mojej Moniki 1-go lutego przelew bedzie - no chyba ze mnie Nikus wirtuallnie zabije jak dostanie zesta przelewow jaki mu wyslalam.. ze 3 dni mu zajmnie rozszyfrowanie co gdzie komu ile... heheheh

Nikus - nie bijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Posted

No dobrze, bo gdyby trzeba ja zawsze mogę zadzwonić do Pani ale to czekajmy co się dowie Dzika Figa :)
Jestem za tym, żeby od lutego zbierać kaskę ja akurat na koniec stycznia dostaje wypłatę moja aga też więc będziemy wpłacać

Posted

Dziewczyny, ja mam miejsce u ZUZIM. Nie wiem czy Was taka odległość interesuje po prostu. Nie wiem ile km macie do Murki...

Miejsce również w Zamościu mam.

U ZuziM sa miejsca w kojcach z budami super ocieplonymi, w Zamościu Hotel ruszqa od lutego, sa bpksy w pomieszczeniu.

Posted

Obraczus - super ze wpadlas (tutaj znaczy sie ehhehe).

Transport organizuje Ola - gdzie Zuzi hotel? Ile tam z Cz-wy? A ile z Cz-wy do Zamoscia?

Moja geografia jest duzooooooooooooooooooooo slabsza niz moja matematyka, ktos oliczy?

Zamosc calkiem nowy? To Olek bylby jednym z pierwszakow?

Wiecej info Obraczus plssssssssssssssssssss dzieki - ile miejsca w tamtych 2? Starczy tego co mamy?

Dla Olka im szybciej tym lepiej, a kasa jest (co brakuje to mozna z jednorazowych dorzucic).

Posted

Super...... wiadomosci.....

U Murki bedzie mial dobrze ale jakby sie inne miejsce dla niego (tez dobre) znalazlo wczesniej i Ola by go tam dala rade dowiezc i kasy by nam starczylo (bo ceny sa rozne w roznych hotelikach) no to..... niech chlopak jedzie wczesniej nie?

Posted

Dobra, widze ze na Zuzie nas nie stac, na Zamosc tak.

Nie wiemy jak z tym 3-cim jeszcze?

No i gdzie moze maja miejsce......

Nie mysle zeby byl sens szukac czegos drozszego - mamy 310 i musimy sie tym rzadzic....

Czy wszyscy ok zeby wplaty zaczac od lutego? Na wszelki wyp[adek "zeby bylo"?

Posted

Emigrantka napisał(a):
TO miejscowe Olkowe sprawdza gdzie i co?

Bo ja stad to walca moge.....

dzieki

Nikus - jestes? I nie grzmisz?

:P

ja? niespotykanie spokojny człowiek jestem:)

Posted

U Funi mam miejsce. Napisąłam do Niej czy w 1 turze się załapię, ale chyba tak. Hotelik ma ruszyć 29stycznia bądź na początku lutego. Miejsce super, warunki również. Funia kocha zwierzaki i będzie im tam super.

W Mielcu również są super warunki.

W Mielcu psiak ma pokoik i wyjście na swój kawałek trawki. U Funi psiak mieszka w boksie w ocieplonym pomieszczeniu i jest wypuszczany na wybieg. Zreszta obejrzyjcie zdjęcia :)

Posted

wracając do hotelików-Mielec-marzenie:) byłem,widziałem...może się zwolni miejsce .jutro wizyta przedadopcyjna jednego z tamtejszych psiaków..jak dobrze pójdzie we wtorek pojedzie do domku...może się udać....

Posted

Jak tu jest tylu specjalistow to ja spadam i nie bede sie NIC odzywac bop na hotelikach sie nie znam wiec wierze w to co specjalisci pisza.. dzieki.....

Tylko zeby Ola dala rade Olka dowiezc c cz-wy tam gdzie trzeba.......Bo to Oli mama bedzie jechac z tego co pamietam?

Posted

Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdzie jestesssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Deklaracji przybyloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Loguj sie , szukaj, i wklejajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Na pierwsza stroneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Posted

Jeeee stemmmm ;D Ale sie ciesze ze deklaracje uzbierane! martini77 wielkie dzięki :D:D ;)
Ja tez jestem za tym zeby zacząć zbierac kase od lutego, moze wyznaczmy jakis termin do ktorego miesiąca trzeba przelać?
Na inny hotelik tez sie oczywisice zgadzam, nawet o tym dzisja myślałam. Tylko ze trzeba zadzwonic i pogadac czy on będzie na pewno dobrze socjalizowany, bo o to chodzi najbardziej.
Moja mama pojedzie, tylko ze musimy miec kase na paliwo. Jest jednorazowych więcej, i na razie nie kastrujemy, wstrzymujemy sie więcmysle ze starczy. czekamy na wiesci czy są miejsca