olalolaa Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 chodzi o Viking? :D magenko a kiedy byłaś u nas? Teraz aleja koło jasnej Góry jest pięknie odnowiona, mają tez robic reszte. Centrum handlowe takie większe to dopiero mamy od pazdziernika hehe ;) Galerie Jurajską nam otworzyli ale zadna rewelacja.. A włąśnie od kiedy będzie ten bazarek?? :D Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dziewczyny, zajrzyjcie do Miki :( http://www.dogomania.pl/threads/175721-Z-piAE-knAE-MikAE-po-10-latach-schronu-coraz-gorzej-Czy-zdAE-A-ymy-jAE-zawrA-ciAE-sprzed-TM Ona juz 10 lat (!!!!!) w schronie jest staruszka..... :( Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ola u was byłam jakieś 4 lata temu wiec bardzo dawno temu :) a jak się nazywała te centrum to już nie pamiętam :) A bazarek to jeszcze nie wiem, napiszę dzisiaj do madcat to się dowiem. Emigrantko skąd Ty wynajdujesz te bidy :( Ja się boję wchodzić na nowe wątki Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Magenka - jakos wlaze na te ON-kowate..... Moze dlatego ze ON-kowata mam w domu - wlasnie lezy i ...................smierdzi mi na wersalce. Leje jak jasna cholera, nie mam jak z nia wyjsc bo ma szwy na lapie i nie chce zeby jej zmokly, bedzie miala sciagane dopiero w poniedzialek wieczorem.... Quote
Shetanka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 jeżeli będzie bazarek to cośtam na pewno kupię ! :D Quote
olalolaa Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Byłam dzisija u tej Mikusi, bidul jest duzo na kazdym kroku.. :( niestety to sie chyba nigdy nie skonczy:(:( Ja mam tez na glowie psiaka takiego, w stajni jak ostatnio bylam przyjechali ludzie i sie dowiedzieli ze czasem biore jakies na dt.. Ktos wyrzucil slicznego mlodziutkiego kundelka w lesie, w straszny mroz.. teraz siedzi u nich i szukają domku, bo maja juz jednego psa, ktory go nie polubił, gryzą sie .. ehh Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 O, nastepne psie dziecko :( http://www.dogomania.pl/threads/177835-CK-ELMO-szczeniak-z-poA-amanAE-A-uchwAE-pilnie-poszukuje-domu-moA-e-byAE-DT Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Shetanka napisał(a):jeżeli będzie bazarek to cośtam na pewno kupię ! :D damy znać na pewno :) a moje psiaki maja taką frajdę bo mieszkam na wsi mam ogródek ogrodzony i mogą cały dzień latać po ogrodzie tylko nie chcą bo zimno :) Emigrantko kiedy to się skończy? Ludzie są bez serca dla zwierząt Quote
Maada Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Olalolaa, te psiaczki biorę na DT: http://www.dogomania.pl/threads/177761-Sunia-z-maA-ymi-pilnie-szuka-DS Słodziaki, nie? (pewnie zmienię zdanie jak mi panele przesikają ;) Jakbyscie mieli chętnego ma niewielkiego pieska to ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet do Częstochowy zawioze jak będzie trzeba (przy okazji Madonnę zobacze bo jeszcze nie widziałam, he he) Zobaczcie jaka mama milusińska :) Są fotki całego towarzystwa na pierwszej stronie. Tatuś NN.. ale na pewno się w mamusię wdadzą ;) Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No Maada rodzinka Ci się powiększyła :) Quote
martini77 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Witam. Ja doloze te 30zl na Olka. Tylko poprosze o wyjasnienie jak mam to zrobic, bo jestem tu absolutnie nowa, jesli chodzi o jakas aktywnosc. Czekam na instrukcje. Quote
Dzika_Figa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 oho!Dziękujemy! :loveu: A dołożysz jednorazowo, czy co miesiąc? Co do szczegółow technicznych, to jak psiak opuśco schronisko, zaczniemy zbierać zadeklarowane pieniądze, dostaniesz numer konta do wpłaty, a na wątku będzie na bieżąco prowadzone rozliczenie, kto ile wpłacił, ile psiak ma pieniędzy, ile wydano i na co. Quote
martini77 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Na poczatek moze przez 3m-ce. Poprosze w takim razie o nr tego konta. Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 martini77 witamy w rodzinie dogo , Dzika_Figa już wszystko wyjaśniła :) Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No mamy nadzieje, że w ciągu trzech m/cy znajdzie się dom dla OLKA , dziekujemy Quote
Dzika_Figa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Oby się znalazł! Z nim trzeba będzie troszkę popracować, ale młody jest to prędko załapie, że nie taki człowiek zły. On do Murki jedzie, czy mi się wydaje? Ma miejsce zaklepane? EDIT: a wystarczyło sobie ciuchutko zerknąć w pierwszy post i nie musiałabym głupich pytań zadawać :oops: Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tak do Murki jedzie, miejsce nam ciotki odstąpiły i czekamy tylko na wolne miejsce ale ostatnio jakiś zastój ;) Quote
Dzika_Figa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 jest jeszcze taki hotelik w Mielcu czy okolicy, psiaki tam mają super warunki... jakby tam było miejsce szybciej, to może warto uderzyć... Bo dla chłopaka kazdy kolejny dzień w schronie to dramat. Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dzika_Figa masz linka może? Wiesz ja to sama nie chcę decydować, mamy już prawie komplet kasy będzie zacząć myśleć już na wyprowadzce Olka Quote
Dzika_Figa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 http://hotelterier.pl/ Dla psiaków ze schroniska są oczywiście inne ceny niż na stronie A tu przykładowy wątek psiaków, które są w hoteliku. http://www.dogomania.pl/threads/174398-JuA-w-hoteliku-ale-deklaracje-staA-e-i-dom-y-ciAE-gle-potrzebne-nowe-foty-na-39str Nie wiem, czy mają jakieś wolne miejsce w tej chwili, ale może warto zapytać. Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Dzika_Figa'] jak psiak opuśco schronisko, zaczniemy zbierać zadeklarowane pieniądze, . Erm..... a nie mozna by od lutego zaczac wszystkie deklaracje wplacac? Nawet jak psie w lutym nie da jeszcze rady do Murki pojechac to... to bylby ze tak powiem "do przodu" troche z kasa na.. na wszelki wypadek (odpukac.......) Co wy na to? Bo ja mysle zeby od lutego.... Hmmmmm Martini - witaj i dzieki w imieniu Olka :) Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A.. i tez jestem za jakby jakies DOBRE miejsce sie znalazlo wczesniej dla Olka, ale tylko naprawde dobre i sprawdzone - bo ma juz praktyczne kase wiec moze jechac a wtedy do Murki moze inna bida sie zalapie. Quote
Dzika_Figa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No ten hotelik z pewnością jest super... Mam popytać o miejsce? Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Pewnie ze pytaj... i daj znac Tu jest tyle bid ze Furciaczkowi by sie oddalo miejsce u Murki jakby co albo ktores z innych tam wsadzilo - jakby Furciaczek zgode pisemna w 3 egzemplarzach dala heheheheh Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 trudno ustalić kiedy zwolni się miejsce u Murki, trzeba do nie Jej napisać, ze mamy już kasę, Sprawdziłam odległość do tego hoteliku co podałaś dokładnie 223 km, Cioteczki co robimy??? Quote
Recommended Posts