Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chodzi o Viking? :D
magenko a kiedy byłaś u nas? Teraz aleja koło jasnej Góry jest pięknie odnowiona, mają tez robic reszte. Centrum handlowe takie większe to dopiero mamy od pazdziernika hehe ;) Galerie Jurajską nam otworzyli ale zadna rewelacja..
A włąśnie od kiedy będzie ten bazarek?? :D

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola u was byłam jakieś 4 lata temu wiec bardzo dawno temu :) a jak się nazywała te centrum to już nie pamiętam :)
A bazarek to jeszcze nie wiem, napiszę dzisiaj do madcat to się dowiem.
Emigrantko skąd Ty wynajdujesz te bidy :( Ja się boję wchodzić na nowe wątki

Posted

Magenka - jakos wlaze na te ON-kowate.....

Moze dlatego ze ON-kowata mam w domu - wlasnie lezy i ...................smierdzi mi na wersalce.
Leje jak jasna cholera, nie mam jak z nia wyjsc bo ma szwy na lapie i nie chce zeby jej zmokly, bedzie miala sciagane dopiero w poniedzialek wieczorem....

Posted

Byłam dzisija u tej Mikusi, bidul jest duzo na kazdym kroku.. :( niestety to sie chyba nigdy nie skonczy:(:(
Ja mam tez na glowie psiaka takiego, w stajni jak ostatnio bylam przyjechali ludzie i sie dowiedzieli ze czasem biore jakies na dt.. Ktos wyrzucil slicznego mlodziutkiego kundelka w lesie, w straszny mroz.. teraz siedzi u nich i szukają domku, bo maja juz jednego psa, ktory go nie polubił, gryzą sie .. ehh

Posted

Shetanka napisał(a):
jeżeli będzie bazarek to cośtam na pewno kupię ! :D

damy znać na pewno :)
a moje psiaki maja taką frajdę bo mieszkam na wsi mam ogródek ogrodzony i mogą cały dzień latać po ogrodzie tylko nie chcą bo zimno :)
Emigrantko kiedy to się skończy? Ludzie są bez serca dla zwierząt

Posted

Olalolaa, te psiaczki biorę na DT: http://www.dogomania.pl/threads/177761-Sunia-z-maA-ymi-pilnie-szuka-DS
Słodziaki, nie? (pewnie zmienię zdanie jak mi panele przesikają ;) Jakbyscie mieli chętnego ma niewielkiego pieska to ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet do Częstochowy zawioze jak będzie trzeba (przy okazji Madonnę zobacze bo jeszcze nie widziałam, he he)
Zobaczcie jaka mama milusińska :) Są fotki całego towarzystwa na pierwszej stronie. Tatuś NN.. ale na pewno się w mamusię wdadzą ;)

Posted

oho!Dziękujemy! :loveu:
A dołożysz jednorazowo, czy co miesiąc?
Co do szczegółow technicznych, to jak psiak opuśco schronisko, zaczniemy zbierać zadeklarowane pieniądze, dostaniesz numer konta do wpłaty, a na wątku będzie na bieżąco prowadzone rozliczenie, kto ile wpłacił, ile psiak ma pieniędzy, ile wydano i na co.

Posted

Oby się znalazł! Z nim trzeba będzie troszkę popracować, ale młody jest to prędko załapie, że nie taki człowiek zły.
On do Murki jedzie, czy mi się wydaje? Ma miejsce zaklepane?

EDIT: a wystarczyło sobie ciuchutko zerknąć w pierwszy post i nie musiałabym głupich pytań zadawać :oops:

Posted

jest jeszcze taki hotelik w Mielcu czy okolicy, psiaki tam mają super warunki... jakby tam było miejsce szybciej, to może warto uderzyć... Bo dla chłopaka kazdy kolejny dzień w schronie to dramat.

Posted

[quote name='Dzika_Figa'] jak psiak opuśco schronisko, zaczniemy zbierać zadeklarowane pieniądze, .

Erm..... a nie mozna by od lutego zaczac wszystkie deklaracje wplacac?

Nawet jak psie w lutym nie da jeszcze rady do Murki pojechac to... to bylby ze tak powiem "do przodu" troche z kasa na.. na wszelki wypadek (odpukac.......)

Co wy na to?

Bo ja mysle zeby od lutego.... Hmmmmm

Martini - witaj i dzieki w imieniu Olka :)

Posted

A.. i tez jestem za jakby jakies DOBRE miejsce sie znalazlo wczesniej dla Olka, ale tylko naprawde dobre i sprawdzone - bo ma juz praktyczne kase wiec moze jechac a wtedy do Murki moze inna bida sie zalapie.

Posted

Pewnie ze pytaj... i daj znac

Tu jest tyle bid ze Furciaczkowi by sie oddalo miejsce u Murki jakby co albo ktores z innych tam wsadzilo - jakby Furciaczek zgode pisemna w 3 egzemplarzach dala heheheheh

Posted

trudno ustalić kiedy zwolni się miejsce u Murki, trzeba do nie Jej napisać, ze mamy już kasę,
Sprawdziłam odległość do tego hoteliku co podałaś dokładnie 223 km,
Cioteczki co robimy???