Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 No wlasnie sypnijcie.... grosikiem.... juz nei wiem gdzie z nim na plecach lazic... ermmmmm tak malo juz brakuje Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 A ile brakuje ???? Emigrantka masz piekne okolice tam gdzie mieszkasz. Szkoda, ze je wedzisz dymem z papierosa :):) Jak bede w Londynie to moze sie wybiore :):) Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Czy juz macie namierzony jakis hotel ?? Quote
furciaczek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Szarotka to i do mnie na kawe mam nadzieje zajzysz :D A hotel u Murki :) Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 A w jakiej czesci Londynu jestes ?? moje dzieci sa w okolicach Elephant Castle z tego co pamietam :):) a siostrzenica gdzies na polnocy. Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Moge dac 20z. stalej ale dopiero od lutego, co za styczen wlasnie wyslalam. Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 To my lapiemy te 20 stalej miesiecznie(???) od Szarotki i skaczemy do goryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :) Ola uzupelnie pierwsza strone jak wejdzie na net :) Szarotka - Furciaczek mieszka pare minut ode mnie i Gosia.Marta i Gos. Wal jak w dym ;) Hotel super u Murki Furciaczek nam "odstapila" dla Olka..... Quote
magenka1 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Oj cioteczki widzę miały ciekawą noc a ja sobie smacznie spałam, rano okazało się, że nie ma prądu wiec malowałam się w pracy, Szarotko brakuje nam 95 zł stałej deklaracji.!!! Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Z Szarotkowymi 20 zl brakuje nam tylko 75 zlotych stalych yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 0X Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dobrze by tez moze wstawic w tytule ile brakuje. Bo ten maly juz tu na dogo dlugo wisi :(:( Ale sie wszystkie w jednym miejscu usadzilyscie. Czy cos tam jest takiego specjanego ?? Jaka linia tam leci ?? Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Szarotka - jest wszystko na 1-szej stronie.....ile brakuje ile mamy itd.. na czerwono nawet A do nas .. do nas to sie jedzie 3 dni wolami, 2 dni na taczce i reszte na nogach heheheheh Quote
furciaczek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Emigrantka napisał(a):Z Szarotkowymi 20 zl brakuje nam tylko 75 zlotych stalych yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 0X Suuuper :) Tylko prosze mi przypominac co miesiac o wplacie bo ja stara sklerotyczka jestem i jak znam siebie to bede zapominac... U mnie District i Hamersmith (zielona i rozowa), do Gos to czerwona, a do reszty to nie wiem...przez pola jakos sie szlo hihi Quote
magenka1 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 BRAKUJE 75 ZŁ !!!! Oluś kochany coraz bliżej wytrzymaj!!! Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Do mnie jak pisalam - na skos przez pola na taczce najlepiej ;) Mam kilka stacji w poblizu, central (Wanstead) line i pociagi... Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 furciaczek napisał(a):Suuuper :) Tylko prosze mi przypominac co miesiac o wplacie bo ja stara sklerotyczka jestem i jak znam siebie to bede zapominac... Juz ja Ci przypomnie .. :szlug: Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Emigrantka napisał(a):Do mnie jak pisalam - na skos przez pola na taczce najlepiej ;) Mam kilka stacji w poblizu, central (Wanstead) line i pociagi... Popatrze na mape Londynu:) Takiej stacji wogole nie pamietam :):) Mieszkalam w Londynie przez poltora roku jak bylam piekna i mloda :):) Quote
magenka1 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Cioteczki te, które nam ustąpiły miejsce u Murki czy my musimy tam napisać co i jak? Weszłam na wątki a tam strasznie dłuuga kolejka, http://www.dogomania.pl/threads/100985-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie-u-Murki-i-jego-lokatorzy wątek hoteliku Murki Quote
furciaczek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='magenka1']Cioteczki te, które nam ustąpiły miejsce u Murki czy my musimy tam napisać co i jak? Weszłam na wątki a tam strasznie dłuuga kolejka, http://www.dogomania.pl/threads/100985-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie-u-Murki-i-jego-lokatorzy wątek hoteliku Murki dubel..... Quote
furciaczek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='magenka1']Cioteczki te, które nam ustąpiły miejsce u Murki czy my musimy tam napisać co i jak? Weszłam na wątki a tam strasznie dłuuga kolejka, http://www.dogomania.pl/threads/100985-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie-u-Murki-i-jego-lokatorzy wątek hoteliku Murki Murka wszystko wie :) Jestesmy pierwsi w kolejce- Frodo z Zamoscia Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Magenka - Furciaczek nam miejsce odstapila dla Olka ;) Szarotka - na wschodzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na czerwonej lini szukaj ;) Furciaczek - pozycz fajke bo mi sie koncza heheheh Quote
magenka1 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 a nie skojarzyłam, ze furiciaszek z Zamościa to Ty :) Quote
furciaczek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 magenka1 napisał(a):a nie skojarzyłam, ze furiciaszek z Zamościa to Ty :) Nie ja z Ciechocinka, z Zamoscia to siostra moja Pirania:evil_lol: Quote
magenka1 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 oj cioteczki Wy to z całego świata jesteście widzę, jestem na prawdę wdzięczna za odstąpienie miejsca dla Olka, oby jakiś Murkowy piesek znalazł szybko domek Quote
furciaczek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 magenka1 napisał(a):oj cioteczki Wy to z całego świata jesteście widzę, jestem na prawdę wdzięczna za odstąpienie miejsca dla Olka, oby jakiś Murkowy piesek znalazł szybko domek Tak patrze teraz, Twoj Olsztyn to ten na mazurach czy w ok. Czestochowy?? Ja szukam kogos z mazur do wizyty przedadopcyjnej. Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 No ja mam nadzieje ze to ten kolo Cz-wy Olsztyn, to bedziegdzie na kawe wpasc ;) Quote
Recommended Posts