Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku a ja pisze tak jakbym jutro miala byc w schronie, a przeciez juz nie bede bo wolontariat zawieszony, nawet to do mnie nie dociera.. juz nikt na niego tam nie spojrzy:-(:shake:

Posted

w schronisku wczoraj bylam ale nie moglam podejsc do jego boksu zobaczyc jak tam sie ma.. Hopaj malutki Larguś w gore, bo nic tutaj sie nie dzieje a ja nie wiem co robić!

Posted

Biedne maleństwo.. niestety u mnie takich bid zatrzęsienie... w tym tygodnu doszła następna , jestem zablokowana na 4 fronty... . ale zaznaczę wątek i jak tylko dogo przestanie mi świrować roześlę .. tyle mogę zrobić na razie ;(

Posted

nie wiem czy wszelkie ogłoszenia coś dadzą, on jest chyba tylko na allegro, dzwoniłam do Emir-u ale tel jest wyłączony. Napisze maila, trzebaby tu kogos sprowadzic z dogomaniakow zaawansowanych, moze oni wiedzą kto czasem tutaj psinki bierze na dt?

Posted

[quote name='olalolaa']nie wiem czy wszelkie ogłoszenia coś dadzą, on jest chyba tylko na allegro, dzwoniłam do Emir-u ale tel jest wyłączony. Napisze maila, trzebaby tu kogos sprowadzic z dogomaniakow zaawansowanych, moze oni wiedzą kto czasem tutaj psinki bierze na dt?[/QUOTE]

Tylko allegro i to zwykłe bez wyróżnienie i pogrubienia... ginie w tłumie... Piesek powinien mieć ogłoszenia gdzie się da... Im więcej ogłoszeń - WIĘKSZA SZANSA - dla pieska.
Jeśli chodzi o Emir - to dzienie trafia tam dziennie kilkanaście próśb o pomoc dla piesków... Większość z nich o wiele "poważniejsze" , ponadto to najmniejszy i najmłodszy oddział w Polsce :( i dlatego jeśli chodzi o pomoc pieską maja ograniczone pole działania ... Niestety...

Jeśli chodzi o td... to jest piekielnie trudno... już szybciej płatny td /lub hotelik...

Jedak podstawia to OGŁOSZENIA- wszędzie, gdzie się da... bez nich nikt się o piesku nie dowie...