Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wysłałam 192 zł za bazarek na konto , Dzika_figo tylko poproszę o potwierdzenie na wątku bazarku jak dojdzie kasa,
TAK CAŁY CZAS SIĘ ZASTANAWIAM CO ROBIĆ Z OLKIEM , JAK DOMEK SIĘ ZNAJDZIE TO MUSI BYĆ TO TAKIE DOMEK, KTÓRY POŚWIĘCI SIĘ OLKOWI DA MU CZAS I BĘDZIE NAD NIM PRACOWAŁ , JA JUŻ PISAŁAM GDYBYM NIE MIAŁA W DOMU TRZECH PSIAKÓW TO OLEK BYŁBY MÓJ...
JAK TU PRACOWAĆ NA OLKIEM? , HOTEL I OPIEKA JEST CUDOWNA TO COŚ W ŚRODKU OLKA BLOKUJE

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapisuję, magenki wpłate tez, bo jutro wyjezdzam i nie będę miała raczej dostępu do internetu, proszę tez o podrzucanie bazarku ktory jest dla Olusia :D
Dziękuję Wam za te bazarki, kieszeń Olka nie jest juz taka pusta ;) Dzika_Figo jak będziesz mogła jakos w najbliższym czasie wysłać za hotelik, bo juz czas.

Posted

olalolaa napisał(a):
zapisuję, magenki wpłate tez, bo jutro wyjezdzam i nie będę miała raczej dostępu do internetu, proszę tez o podrzucanie bazarku ktory jest dla Olusia :D
Dziękuję Wam za te bazarki, kieszeń Olka nie jest juz taka pusta ;) Dzika_Figo jak będziesz mogła jakos w najbliższym czasie wysłać za hotelik, bo juz czas.

Dobrze, że mi przypomniałaś, kompletnie straciłam panowanie nad tymi wszystkimi płatnościami... Jutro zapłacę

Posted

Trzeba szukać dla Olka doświadczonego DT.
U Oli w kilka tygodni zrobił ogromne postępy, w hotelu po 7 miesiącach nie ma żadnej poprawy (a nawet jest gorzej np. kwestia czystości).
Olek musi być blisko człowieka, najlepiej przy jednym, maksymalnie 2 psach.

Będzie ciężko znaleźć takowy DT, wiem, ale Asia wyczerpała już chyba większość rozwiązań. Pozostają leki.

Posted

magenka1 napisał(a):
czyli trzeba Olkowi znaleźć DT najlepiej gdzieś w okolicy

no na to wychodzi. I najlepiej jeszcze skonsultować się z behawiorystą... tyle, że ja nie mam żadnej wiedzy w tej dziedzinie... może dziewczyny z okolicy wiedzą, kto jest dobry ...

Posted

potwierdzam wpłatę od magenki - zatwierdzoną już zresztą w rozliczeniu.
Zapłaciłam dziś za hotelik - dziewczyny, proszę, dopytajcie P Asię, czy mogłabym płacić w okolicy 1-go - usiłuję ustawić wszystkie opłaty na 1 dzień, bo inaczej nad tym nie panuję,
Oleczkowi się zdaje się należy żarełko - może dla odmiany kupimy mu cosik innego, zaszalejemy z jakąś Acaną czy cuś, co? - niby droższa, ale w sumie mniej Olek będzie jej zjadał i pewnie wyjdzie bardzo podobnie.

Posted

[quote name='magenka1']Dzika_Figo zamów coś innego tylko czy Oluś bedzie jadł coś innego może się przyzwyczaił
spójrzcie tutaj dt
http://www.dogomania.pl/threads/188225-WOLNE-MIEJSCE-P%C5%82atny-DT-w-okolicach-Siewierza-Cz%C4%99stochowy

Ulkę polecam z czystym sumieniem - jest u niej Pucek, który nie mógł dłużej zostać u mojej siostry - Florentynka była tam osobiście, widziała, są zdjęcia, wieści na bieżąco itd.
Nie wiem tylko, czy to DT dla Olka... właściwie warunki bardzo zbliżone do tych, w jakich Oluś jest teraz... Nie widzę sensu takiej zmiany, bo przecież Olek jest w dobrych rękach...
Jeśli gdzies Olka przenosić to to musi być prawdziwy domowy tymczas - taki, gdzie Olek będzie miał status domowego psa.

Posted

Dzika Figo ja myślę o Olku ale do kojca to ja go nie dam , jeśli by do domu to tak bo tylko taki mam cały czas na myśl
Pisałam do Malagos ona też bierze takie psiaki trochę "cofnięte" ale ona suczki tylko i na razie ma takie psiaka który wymaga długiej pracy

Posted

No widzisz... kurcze, ciężko będzie.
Ulka super - naprawdę - ale nie dla Olka. On po prostu potrzebuje czegoś zupełnie innego...
Tak czy inaczej na wszelki wypadek do niej napiszę, żeby nie było, że coś źle zrozumiałyśmy i Olkowi przepadła szansa.

Posted

magenka1 napisał(a):
Dzika_Figa a Twoja siostra nie znam jakiś domowych dt może Ona? :)

moja siostra ma 4 szalone psy, 2 koty, królika i jest bliska obłędu. Boję się jej nawet wspominać, że szukam Dla Olka DT.
Sama musiała znajdka Pucka ulokować u Ulki, bo nie ogarniała...
Ulka napisała, że chwilowo ma miejsce raczej tylko w boksie ale jak coś ruszy i np Pucek pójdzie do domu to w grę by wchodził psi pokój... Generalnie mamy być w kontakcie.
Pisałam do AnnA, która pięknie odchudziła mielecką Bubę, ale Anna ma 5 tymczasów i nie czuje się na siłach na nic więcej... Cholera, tych domowych jest tak mało...
Ogólnie, jeśli Oluś mieszka teraz w Brzyścu "na pokojach", to może lepiej się skupić na behawioryście w tym momencie...
Sama nie wiem, co robić...

Posted

magenka1 napisał(a):

a co wyszło z tym pieskiem u Mori?

podobno ma sie dobrze, ale ja żadnych zdjęć nie widziałam ani informacji nie mam. I wolę nie mieć. No i pozostaje kwestia tego, że Moria bezczelnie wyłudziła od nas 370 zł...