Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie! Ogromnie Was przepraszam, że się tyle nie odzywałam! Ale miałam taki kocioł, że z niczym nie wydalałam... Ale mam nadzieję, że będzie już lepiej:)
W każdym razie Iskierka ma się bardzo dobrze! Ogromnie cieszy się wiosną, promykami słońca, wysoką trawą, latającymi muszkami, na które można polować, rzucanymi patyczkami, które z reguły udaje Jej się aportować, gumowymi zabawkami, pluszakami, które można patroszyć:eviltong:, no po prostu strasznie cieszy się życiem, a uwierzcie mi, że taki widok jest przeuroczy i niezastąpiony!:)
A powiem Wam jeszcze nieśmiało, że rehabilitacja ma dobry wpływ na Iskierkę:multi: Naprawdę widać postępy. Stawy skokowe są coraz bardziej uniesione, stojąc Iskierka też je unosi, a co za tym idzie nie ma już na nich obtarć!:multi: Oczywiście jeszcze długa droga przed nami, żeby było całkiem dobrze, ale dobry początek już jest i mamy nadzieję, że będzie jeszcze lepiej!
I na przeprosiny za długą nieobecność wrzucam Wam kochane Cioteczki dawno obiecane zdjęcia!:wink: Zdjęcia są główniej z naszej wyprawy do lasu i na piknik! To był pierwszy w pełni wolny dzień, który mogliśmy spędzić na odpoczynku, od dłuższego czasu. Było naprawdę wspaniale:Cool!: Psiakom chyba też się podobało:lol!:

Portretowo:loveu:

3 psiaki w pełnym skupieniu oglądają moją jazdę na naszym dzielnym rumaku:wink:

W trawce:)

Posted

A teraz z cyklu "w drodze na piknik":evil_lol:

Biegnę...!

Barry skacze...

...Lunka też skacze...

To przecież ja nie będę gorsza!:evil_lol: No może tylko zajmie mi to ciut więcej czasu...:eviltong:

Posted

W końcu chwila wytchnienia;)

Ale coś niedobra ta trawa:eviltong:

To daj mi coś lepszego do jedzenia, nie bądź żyła!

No masz szczęście! W końcu ileż można czekać na to co mi się słusznie i niepodważalnie należy:mad:

Posted

Nie od dziś wiadomo, że w kupie siła, więc może jednak dostaniemy coś jeszcze?:cool3:

Tylko prędzej, bo zaraz zaśniemy!;)

W końcu zasłużony odpoczynek!

Ja wcale na Was nie patrzę, więc nawet nie żartujcie, że ktoś z Was chce tutaj usiąść;)

To tyle na dzisiaj! Dobrej nocy Wszystkim:bye:

Posted

Fantastyczne te zdjęcia!!

Cudna psia ekipa

Molly - niepełnosprawna kumpelka Iskierki znalazła cudowny Dom, tej ślicznotce też musi się wszystko udać

Posted

Asior napisał(a):
zdjęcia cudne!!!
evelko, jeszcze stówka do KTOZ-u dotarła na małą ;)

Wow, to wspaniale!:multi:

fizia napisał(a):
Fantastyczne te zdjęcia!!

Cudna psia ekipa

Molly - niepełnosprawna kumpelka Iskierki znalazła cudowny Dom, tej ślicznotce też musi się wszystko udać

Wątek Molly śledzę od dawna i naprawdę ogromnie ciesze się z Jej szczęścia!:multi: Trafiła do naprawdę wspaniałych ludzi!!:lol:

Posted

super zdjęcia :) Widać, że cała gromadka szczęśliwa. I Evelka życzę Ci jeszcze więcej wolnego i duuużo odpoczynku. Ja niestety też ostatnio cierpię na brak czasu na wszystko :( I jeszcze buziolki dla Iskierki naszej i całej reszty :* :* :* :* :* ----> dla każdego po jednym :)

Posted

Evelka zdjęcia fenomenalne!!!!!!!
Iskierka jest po prostu zjawiskowa! Cała wasza gromadka wygląda wspaniale. To po prostu cud, że zajęłaś się Iskierką,
ratując i dając jej w ten sposób drugą szansę na życie.
Widać, jaką radochę miały psiaki z tej wyprawy:) Po prostu bomba!

Posted

kas999 napisał(a):
super zdjęcia :) Widać, że cała gromadka szczęśliwa. I Evelka życzę Ci jeszcze więcej wolnego i duuużo odpoczynku. Ja niestety też ostatnio cierpię na brak czasu na wszystko :( I jeszcze buziolki dla Iskierki naszej i całej reszty :* :* :* :* :* ----> dla każdego po jednym :)

Bardzo dziękuję za miłe słowa:oops:

Ja niestety jestem chora... A wyjątkowo wiosenna aura jakoś nie bardzo chce mi pomóc w powrocie do formy...:angryy: Eh, tyle spraw na głowie, tyle obowiązków... Ja naprawdę NIE POWINNAM chorować:shake: Ale nic, mam nadzieję, że to szybko minie.
W ogóle to dziś musieliśmy odwołać rehabilitację! Bo gabinet jest po drugiej stronie Krakowa, a co za tym idzie po drugiej stronie Wisły! A zagrożenie dziś było spore, jeden most zamknęli, a z minuty na minutę sytuacja się pogarszała, więc nie wiadomo było co będzie z resztą i czy będziemy mieli jak wrócić... Ale umówimy się na środę lub czwartek. Podobno ma być lepiej... Ale ta pogoda to naprawdę jakiś KOSZMAR! Ile to jeszcze potrwa?!:-(

Posted

[quote name='Evelka']Bardzo dziękuję za miłe słowa:oops:

Ja niestety jestem chora... A wyjątkowo wiosenna aura jakoś nie bardzo chce mi pomóc w powrocie do formy...:angryy:
W ogóle to dziś musieliśmy odwołać rehabilitację! Bo gabinet jest po drugiej stronie Krakowa, a co za tym idzie po drugiej stronie Wisły! A zagrożenie dziś było spore..(
[FONT=Century Gothic]Evelko!
Szybkiego powrotu do formy życzymy z Balbisią:)
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Uważajcie na siebie dziewczyny! Ach te ulewy, biedny Kraków[/FONT]:(

Mizianko dla Iskiereczki!

Posted

[quote name='Evelka'] ...
Ogromnie dziękujemy za pieluszki!:multi:
I w takim razie z niecierpliwością czekamy na Twój przyjazd do Krakowa!:cool3:
Oczywiście teraz podstawą jest rehabilitacja, robimy ile możemy i na ile nam starcza czasu, bo jednak doba jest zdecydowanie za krótka...

a doszly w koncu?

apropos, bede w Krk pod koniec miesiaca - podaj mi n pv do ciebie namiary, przyjade chociaz na chwile pokazac to i owo Iskiereczce - imie to ona w ogole ma suuuuuper! przywioze tez zapas pieluch dla jakiesgos pieska (sa duzo wieksze, ktos potrzebuje???)

Posted

[quote name='krakowianka.fr']
a doszly w koncu?

apropos, bede w Krk pod koniec miesiaca - podaj mi n pv do ciebie namiary, przyjade chociaz na chwile pokazac to i owo Iskiereczce - imie to ona w ogole ma suuuuuper! przywioze tez zapas pieluch dla jakiesgos pieska (sa duzo wieksze, ktos potrzebuje???)

Pieluszki doszły oczywiście! Przepraszam, że nie napisałam od razu, ale ostatnio ciężko jest mi z czymkolwiek wyrobić:shake:
Ale bardzo za nie dziękujemy! Są idealne!!!!:buzi::Rose:

Namiary na nas zaraz wyślę. Bardzo się cieszymy, że wpadniesz i już nie możemy się doczekać! Do zobaczenia zatem:)

• 3 weeks later...
Posted

Hej, hej dziewczyny, co tu taka cisza???
JA już ostatnio z trudem znajduje czas na sen, dlatego nie daje rady zaglądać nawet na swoje ulubione wątki!
Evelko, napisz czy wszystko u Was w porządku.
Mocno Was pozdrawiam :) Buziolki dla Iskierki!

Posted

Jak śliczniusia dziewczynka! Cudo po prostu!!! Jak jej zdrowie, czy dzielnie ćwiczy łapkli?
Pozdrawiam cieplusio! Ogromnie sie cieszę, ze mogłam ją dziś zobaczyć na tych fotkach!!!:)
SUPER!

Posted

Asior napisał(a):
u evelki :)
i ja myślę, ze ona jej nie odda :eviltong:

Asior! Ty tu nic nie sugeruj!:mad: Zresztą Ty już jesteś znana z takich matactw:eviltong:;)