amica Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Hej, hej, co u Was słychać dziewczyny? Iskierko, Evelka! Czekam na wieści, czy wszystko dobrze! Quote
Evelka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Witajcie! Ogromnie Was przepraszam, że się tyle nie odzywałam! Ale miałam taki kocioł, że z niczym nie wydalałam... Ale mam nadzieję, że będzie już lepiej:) W każdym razie Iskierka ma się bardzo dobrze! Ogromnie cieszy się wiosną, promykami słońca, wysoką trawą, latającymi muszkami, na które można polować, rzucanymi patyczkami, które z reguły udaje Jej się aportować, gumowymi zabawkami, pluszakami, które można patroszyć:eviltong:, no po prostu strasznie cieszy się życiem, a uwierzcie mi, że taki widok jest przeuroczy i niezastąpiony!:) A powiem Wam jeszcze nieśmiało, że rehabilitacja ma dobry wpływ na Iskierkę:multi: Naprawdę widać postępy. Stawy skokowe są coraz bardziej uniesione, stojąc Iskierka też je unosi, a co za tym idzie nie ma już na nich obtarć!:multi: Oczywiście jeszcze długa droga przed nami, żeby było całkiem dobrze, ale dobry początek już jest i mamy nadzieję, że będzie jeszcze lepiej! I na przeprosiny za długą nieobecność wrzucam Wam kochane Cioteczki dawno obiecane zdjęcia!:wink: Zdjęcia są główniej z naszej wyprawy do lasu i na piknik! To był pierwszy w pełni wolny dzień, który mogliśmy spędzić na odpoczynku, od dłuższego czasu. Było naprawdę wspaniale:Cool!: Psiakom chyba też się podobało:lol!: Portretowo:loveu: 3 psiaki w pełnym skupieniu oglądają moją jazdę na naszym dzielnym rumaku:wink: W trawce:) Quote
Evelka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 A teraz z cyklu "w drodze na piknik":evil_lol: Biegnę...! Barry skacze... ...Lunka też skacze... To przecież ja nie będę gorsza!:evil_lol: No może tylko zajmie mi to ciut więcej czasu...:eviltong: Quote
Evelka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 W końcu chwila wytchnienia;) Ale coś niedobra ta trawa:eviltong: To daj mi coś lepszego do jedzenia, nie bądź żyła! No masz szczęście! W końcu ileż można czekać na to co mi się słusznie i niepodważalnie należy:mad: Quote
Evelka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Nie od dziś wiadomo, że w kupie siła, więc może jednak dostaniemy coś jeszcze?:cool3: Tylko prędzej, bo zaraz zaśniemy!;) W końcu zasłużony odpoczynek! Ja wcale na Was nie patrzę, więc nawet nie żartujcie, że ktoś z Was chce tutaj usiąść;) To tyle na dzisiaj! Dobrej nocy Wszystkim:bye: Quote
kami_23 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Super zdjęcia i świetne opisy! Hehe uśmiałam się nieźle;) Pozdrawiam serdecznie! Quote
Asior Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 zdjęcia cudne!!! evelko, jeszcze stówka do KTOZ-u dotarła na małą ;) Quote
fizia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Fantastyczne te zdjęcia!! Cudna psia ekipa Molly - niepełnosprawna kumpelka Iskierki znalazła cudowny Dom, tej ślicznotce też musi się wszystko udać Quote
Evelka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Asior napisał(a):zdjęcia cudne!!! evelko, jeszcze stówka do KTOZ-u dotarła na małą ;) Wow, to wspaniale!:multi: fizia napisał(a):Fantastyczne te zdjęcia!! Cudna psia ekipa Molly - niepełnosprawna kumpelka Iskierki znalazła cudowny Dom, tej ślicznotce też musi się wszystko udać Wątek Molly śledzę od dawna i naprawdę ogromnie ciesze się z Jej szczęścia!:multi: Trafiła do naprawdę wspaniałych ludzi!!:lol: Quote
fizia Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Mam nadzieję, ze Iskiereczka się nie obrazi.. ale chciałam serdecznie zaprosić na wątek Lenki - amstafowatej suni, która kocha ludzi, ale ma duże problemy zdrowotne - nie może utrzymać równowagi... http://www.dogomania.pl/threads/185428-LENA-w-typie-AMSTAFA-błaga-o-pomoc!!-ZABURZENIA-NEUROLOGICZNE-wielka-miłość-do-ludzi Quote
kas999 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 super zdjęcia :) Widać, że cała gromadka szczęśliwa. I Evelka życzę Ci jeszcze więcej wolnego i duuużo odpoczynku. Ja niestety też ostatnio cierpię na brak czasu na wszystko :( I jeszcze buziolki dla Iskierki naszej i całej reszty :* :* :* :* :* ----> dla każdego po jednym :) Quote
amica Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Evelka zdjęcia fenomenalne!!!!!!! Iskierka jest po prostu zjawiskowa! Cała wasza gromadka wygląda wspaniale. To po prostu cud, że zajęłaś się Iskierką, ratując i dając jej w ten sposób drugą szansę na życie. Widać, jaką radochę miały psiaki z tej wyprawy:) Po prostu bomba! Quote
amica Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Asior napisał(a):zdjęcia cudne!!! evelko, jeszcze stówka do KTOZ-u dotarła na małą ;) No i jeszcze takie dobre wieści! :) :multi: Quote
Evelka Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 kas999 napisał(a):super zdjęcia :) Widać, że cała gromadka szczęśliwa. I Evelka życzę Ci jeszcze więcej wolnego i duuużo odpoczynku. Ja niestety też ostatnio cierpię na brak czasu na wszystko :( I jeszcze buziolki dla Iskierki naszej i całej reszty :* :* :* :* :* ----> dla każdego po jednym :) Bardzo dziękuję za miłe słowa:oops: Ja niestety jestem chora... A wyjątkowo wiosenna aura jakoś nie bardzo chce mi pomóc w powrocie do formy...:angryy: Eh, tyle spraw na głowie, tyle obowiązków... Ja naprawdę NIE POWINNAM chorować:shake: Ale nic, mam nadzieję, że to szybko minie. W ogóle to dziś musieliśmy odwołać rehabilitację! Bo gabinet jest po drugiej stronie Krakowa, a co za tym idzie po drugiej stronie Wisły! A zagrożenie dziś było spore, jeden most zamknęli, a z minuty na minutę sytuacja się pogarszała, więc nie wiadomo było co będzie z resztą i czy będziemy mieli jak wrócić... Ale umówimy się na środę lub czwartek. Podobno ma być lepiej... Ale ta pogoda to naprawdę jakiś KOSZMAR! Ile to jeszcze potrwa?!:-( Quote
krakowianka.fr Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ale masz fajna zgraje... sliczne zdjecia! Quote
amica Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Evelka']Bardzo dziękuję za miłe słowa:oops: Ja niestety jestem chora... A wyjątkowo wiosenna aura jakoś nie bardzo chce mi pomóc w powrocie do formy...:angryy: W ogóle to dziś musieliśmy odwołać rehabilitację! Bo gabinet jest po drugiej stronie Krakowa, a co za tym idzie po drugiej stronie Wisły! A zagrożenie dziś było spore..( [FONT=Century Gothic]Evelko! Szybkiego powrotu do formy życzymy z Balbisią:)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Uważajcie na siebie dziewczyny! Ach te ulewy, biedny Kraków[/FONT]:( Mizianko dla Iskiereczki! Quote
krakowianka.fr Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Evelka'] ... Ogromnie dziękujemy za pieluszki!:multi: I w takim razie z niecierpliwością czekamy na Twój przyjazd do Krakowa!:cool3: Oczywiście teraz podstawą jest rehabilitacja, robimy ile możemy i na ile nam starcza czasu, bo jednak doba jest zdecydowanie za krótka... a doszly w koncu? apropos, bede w Krk pod koniec miesiaca - podaj mi n pv do ciebie namiary, przyjade chociaz na chwile pokazac to i owo Iskiereczce - imie to ona w ogole ma suuuuuper! przywioze tez zapas pieluch dla jakiesgos pieska (sa duzo wieksze, ktos potrzebuje???) Quote
Evelka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='krakowianka.fr'] a doszly w koncu? apropos, bede w Krk pod koniec miesiaca - podaj mi n pv do ciebie namiary, przyjade chociaz na chwile pokazac to i owo Iskiereczce - imie to ona w ogole ma suuuuuper! przywioze tez zapas pieluch dla jakiesgos pieska (sa duzo wieksze, ktos potrzebuje???) Pieluszki doszły oczywiście! Przepraszam, że nie napisałam od razu, ale ostatnio ciężko jest mi z czymkolwiek wyrobić:shake: Ale bardzo za nie dziękujemy! Są idealne!!!!:buzi::Rose: Namiary na nas zaraz wyślę. Bardzo się cieszymy, że wpadniesz i już nie możemy się doczekać! Do zobaczenia zatem:) Quote
amica Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Hej, hej dziewczyny, co tu taka cisza??? JA już ostatnio z trudem znajduje czas na sen, dlatego nie daje rady zaglądać nawet na swoje ulubione wątki! Evelko, napisz czy wszystko u Was w porządku. Mocno Was pozdrawiam :) Buziolki dla Iskierki! Quote
amica Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Jak śliczniusia dziewczynka! Cudo po prostu!!! Jak jej zdrowie, czy dzielnie ćwiczy łapkli? Pozdrawiam cieplusio! Ogromnie sie cieszę, ze mogłam ją dziś zobaczyć na tych fotkach!!!:) SUPER! Quote
Asior Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 u evelki :) i ja myślę, ze ona jej nie odda :eviltong: Quote
Evelka Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Asior napisał(a):u evelki :) i ja myślę, ze ona jej nie odda :eviltong: Asior! Ty tu nic nie sugeruj!:mad: Zresztą Ty już jesteś znana z takich matactw:eviltong:;) Quote
Asior Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 osz TY ja Ci dam matactwa!!! :mad: Po prostu, to dziecię świata poza Wami nie widzi.. nie miała byś sumienia chyba jej oddawać :cool3: Quote
Recommended Posts